A name! My kingdom for a name!

chatenoire

New member
A name! My kingdom for a name!

האמת היא שממלכה אין לי, אבל אני עדיין אשמח לקבל הצעות לשם לרקון החביב הזה.

BlueCat

New member
אם כבר, אז אולי ריצ´ארד?

מתאים לו איזה שם אירופאי/אנגלי מסורתי. ג´יימס, ג´ון משהו...

chatenoire

New member
אני מסכימה

בקשר לאוריינטציה האירופאית, אבל אני לא חושבת שמשהו מסורתי כמו ג´ון או ריצ´ארד יתאים. בקשר לשאלות - כן, זה ערן, ובינתיים לא ארינאה ולא אלוניה.

*GormE*

New member
למה אירופאי??

אני אומרת- סובייטי. לדעתי יהיה לו ממש מחמיא איזה "אולג" עסיסי או בוריס... טוב, בוריס זה כבד

chatenoire

New member
גנטיקה

שמע, אני לא יודעת מה לימדו אותך בבית ספר, אבל אני לא חושבת שאח של רובין הוד יכול להיות רקון. אם כן, אני לא רוצה לדעת מה הלך בין ההורים שלהם. רובין הוד של דיסני, הציור הזה ואלוניה בכלל ואפילו דמויות כמו באגס באני ומיקי מאוס נקראות furries, או anthros (קיצור של אנתרופומורפי - דמוי אדם). שילובים של חיות עם בני אדם הולכים אחורה הרבה זמן (go back a long time), עוד מתרבויות קדומות כמו מצריים או התרבות הקלטית, בהן האלים היו הרבה פעמים בני אדם עם ראש חיה או שילובים שונים כאלה. חיות שונות מסמלות המון בעולם שלנו, לכן הן נוחות לשימוש כדמויות אנושיות שמקבלות על עצמן מאפיינים מהפן החייתי שלהן. רובין הוד לדוגמא - מה מתאים יותר לפורע חוק ערמומי ואלגנטי משועל? לא יודעת למה הכנסתי את ההרצאה הקטנה הזו. מצטערת.

Lotus floweR

New member
ביקשת שם בריטי?

יש לי טונות. איאן, אנדי, דיוויד, סאם, לואי, גארי, שיימוס (זה אירי אבל...לאמשנה), ג´ונתן, הארלי, שיין, ג´רי, מנסון, ג´וש, האוורד, מורי וג´יימס. יש עוד אבל כרגע אין לי כוח. (דרך הגב, כל האנשים האלו הם מצוות ביביסי פריים...)

The Crusader

New member
יואן!

או באנגלית כלומר מבחינת לבטא...כי אין לי שמץ איך לכתוב את השם... yooen

chatenoire

New member
Ewan

אבל זה שם שטומן בחובו יותר מדי קונוטציות יואן-מקגרגוריות, וכשחושבים על זה גם נשמע כמו שם של מישהו מלהקת בנים, אז אני חושבת שאוותר. אבל תודה.

Lotus floweR

New member
רשימה חדשה של שמות בריטים:

לו, ברייס, בן, טודי, יו, איינסלי(?!), לויד ושון.

chatenoire

New member
מממ...

הג´ירפה של טויס´אר´אס והמשרת השחור מהנסיך המדליק מבל-אייר...

*GormE*

New member
D-:

אני חייבת להפסיק לקרוא הודעות מהסוף להתחלה!! לא הבנתי איזו הכללה גזענית את עושה שאת מקשרת בין המשרת מהנסיך המדליק וג´ירפה אנושית...

Lotus floweR

New member
בעברית כותבים יוהן....

יואן נראה כמו יוליאן אבל מגלים שה"לי" נעלם.

comicsgirl

New member
שם? בבקשה!

נחמן! סתאם, צוחקת. יש לי שם נחמד שעלה לי ברגע הראשון שראיתי את הציור: אליון או נדיק. זה נחמד, לא בריטי מידי ועם צליל יפה!

למעלה