A New Beginning

A New Beginning ../images/Emo47.gif

היום קיבלנו התחלה חדשה, אפשר לומר שיוצאים לדרך חדשה (עם ה"צעירים" כמובן) ובשלוש השנים הקרובות נראה הרבה אדום בעיניים.
פרק ערב חג המולד - המהדורה השנייה (או השלישית?)
אהבתי את מייקל בתפקיד הפסיכולוג, כשאמר לכריס שבין אם תרצה או לא היא תחשוב על שיחתם.
מה היה אמור להיות הקטע עם ג'וליה ונייט? זה רק אני או שגם אתם הרגשתם כאילו אנחנו ב"מרקו - הדרך אל הלב"? איזו התלהבות, כמה חיבוקים, כמה קולות הם עשו. אפרופו, צריך לתת קרדיט לנייט - הוא צייר את ליב הרבה יותר יפה מאיך שהיא נראית במציאות
נראה כאילו למיימי אכפת יותר מלילי, הבת של ניל, מאשר ניל. ומסכנה, מה נייט אומר לה שהקישוט הוא גם אכיל? הרי היא הכינה כאלה מיליון לאבוטים, (ומדי פעם זללה בחטף תוך כדי הכנה) יצאה לה הנשמה בטח בא לה להקיא כבר
והנושא העיקרי - ויקטור: נמאס מהגישה הזאת שלו! תמיד הוא מתנהג בצורה הזאת - משדר "עסקים כרגיל". אומר לניק למכור את בית הקפה - סוף פסוק, אין מקום לדיון. ויקטוריה מתערבת בקשר למעורבות של בראד במחלקת הבראש - מספיקה לו שיחה אחת והוא חושב שהכל ברור, סגור וחתום וצריכים להבין אותו. אותו הדבר היום - חזר לו, ואפילו לא הבין למה הילדים כועסים עליו. "בסה"כ" נעלם לחודש, אבל הנה הוא חזר ו"זה ערב חג המולד" אז לא צריך להעכיר את האווירה. תבנית התנהגות ממש דוחה שמאפיינת אותו באופן קבוע. מה גם שלקח לו כ"כ הרבה זמן לשאול על ניקי, לא ממש משכנע שהוא בעל מסור ונאמן.
בראדלי היה כ"כ חמוד במטוס, כשאמר לניקי שהיא תהיה מרכז עולמו. ממש מתוק. וניקי, אוי, הדמעות שלה היו מרגשות. עד כמה שבראד טוב אלייה, היא חושבת רק על ויקטור וגם בראד יודע את זה.

אור2221

New member
אוי, ויקטור ויקטור ויקטור

הוא כל כך מעצבן ברגעים האלו, ואני אוהבת את הדמות מאוד. אלו הרגעים שמקצינים את הדמות שלו לנקודה שהוא פשוט חסר התחשבות, נקודה, דבר שלא מאפיין אותו בדר"כ. בראד לא מתוק בכלל, עם היה לו שכל, הוא היה אומר לה שקודם כל תחליט עם היא רוצה את ויקטור או לא, תיפרד ממנו באופן נורמלי ואז תבוא אליו, ככה הוא סתם מסבך לה את החיים. אור.

dviridit

New member
סוף סוף ראיתי את הפרק אבל באיחור של

ארבע דקות כלומר פספסתי את הפתיח החדש. מחר אשתדל את מה שהפסדתי וזבה די הרבה. אני אוהבת את קאסי ולא מבינהב למה אומרים פה שהיא מעצבנת קאלי עושה טעות כמו כולם ולא ממגלה למלקולם על האיש לו היא נשוחאה. היא חושבת שתצליח להסתיר ממנו דבר כזה. והתרגשתי עם מק שחיבקה את אביה. ו הציור של נייט טיפשי אבל העיקר הכוונה. מעניין מה ויקטור הביא לכולם. נראה לי שהביא רומונה=רומן עם רמונה.

Charmed24

New member
ויקטור היהיר ../images/Emo11.gif

ויקטור שאל בתמיהה מעורבת בכעס: "מה זאת אומרת ניקי לא כאן?! איפה היא?!", והתשובה ההולמת תהיה: "איפה שאתה היית בחג הקודם!", כשם שהוא נעלם לו ממש לפני ארוחת חג ההודיה, כך היא נעלמה לו קצת לפני ארוחת חג המולד. אבל איכשהו ברור לו (ולי), שלהברזה שלו יתיחסו בסלחנות הרבה יותר גדולה מלהברזה שלה...

miss chief

New member
אהבתי את הפתיחה ../images/Emo99.gif

מה שחלק מכם/רובכם עוד לא יודעים (חוץ מאלו שמכירים אותי המציאות, או מפורומים אחרים) זה שאני חירשת.. אבל רק כשש שנים, כלמור אני יודעת לזמזם את מנגינת הפתיחה הישנה... אז בפתיח החדש, התנגנה לי הפתיחה הישנה, הנוגה והדרמתית, בראש.. וזה היה ממש מתאים
:) חוץ מזה, ויקטור שוב מעצבן (ולא, נו ניים, אני לא אפסיק לראות). התעצבנתי/צחקתי כשהוא שאל "ככה אתם מדברים לאבא שלכם?".. סליחה
ככה מתנהגים למשפחה שלך
הוא אשכרה ציפה לזרועות פתוחות... ריאליטי צ'ק בדחיפות... עוד משהו מצחיק היה כשמייקל אמר לכריס שהחיים שלה מאד מרתקים אותו

S w i t c h

New member
הפתיחה יפיפיה ../images/Emo45.gif

וגם הנעימה יפה לדעתי, היא כמו הנעימה הקודמת, רק עם סקסופון... הפרק היה בינוני, לא בשמיים... ויקטור כרגיל יכול להוציא אותי מדעתי עם הקיצוניות שלו... אבל שיהיה, הרי זה ויקטור
בראד וניקי - הללויה ! סוף סוף הם עולים עלל ה
המיוחל... אולי נתחיל לראות קצת אקשן בג'נואה סיטי...

The Abbott Girl

New member
הפתיחה החדשה

פשוט מ-ה-מ-מ-ת-! שמתי לב פחות למוזיקה ויותר לאדום בעיניים
חוץ מזה שפיטר פרגמן ומשפחת אבוט חנכו את הפתיחה החדשה אז בכלל!!! פשוט מאמם!

למעלה