A Night With Beyoncé - ההופעה!

HanAn189

New member
A Night With Beyoncé - ההופעה!

ביום ראשון האחרון שודרה בערוץ ITB הבריטי הופעה בת שעה עם ביונסה שרה למעריציה הבריטים את מיטב להיטיה. ההופעה צולמה עוד בחודש יולי, עם מיטב השירים של ביונסה, קטעים בלעדיים (לנו בפורום כבר לא כ"כ
), שאלות של אנשים בקהל ותלבושות של ראלף & רוסו שעוצבו במיוחד להופעה הזו. אתם יכולים לצפות בהופעה המלאה כאן: http://tinyurl.com/c3g7hyo תהנו!

RTur

New member
סיימתי לצפות הרגע

כרגיל בי מספקת הופעה מהנה ומבדרת. בגדול כל ההופעות היו לפי גרסאות הגלסטונברי חוץ מ-C שלא היה בכלל בגלסטונברי. היו 4 שירים מ-4 וזה לא מעט בהתחשב בסט-ליסט המצומצם של התוכנית הזאת. הביצוע של 1+1 צמרר אותי ממש.. מרגש נורא
, כמו הביצוע של גלסטונברי רק שהפעם האפקט על המיקרופון היה במינון יותר נורמלי חח. הקהל שיתף פעולה מצויין, וגם העורך שדאג להגביר אותם טוב מאוד כשהם שרו
. נדמה לי שזו פעם ראשונה שאני שומע אותה אשכרה שרה את הפזמון המלא של I ולא נותנת לבקינג טראק את הכבוד ככה שהיה מגניב ומרענן. בסינגל ליידיז בסוף היא נתנה לקהל לשיר קצת יותר מבדרך כלל וגם זה היה מגניב.. גם ירדה שם לנמוכים חח.. כמה שמלות היא החליפה שם מה זה?! כמעט לכל שיר הייתה שמלה משלו. וגם כל אחת מהן נראתה מעולה. היא ענתה על כמה שאלות מהקהל מה שהיה נורא נחמד.. המנחה היה עם מבטא בריטי מה זה כבד.. זה היה משעשע חחח היו קטעים שהיא לא הבינה אותו נכון או שהוא לא הבין אותה נכון חח
אני נהניתי :)

למעלה