A real life LemonLyman

A real life LemonLyman

ולא, הכוונה היא לא לאיש המסתורין הנחשק של הפורום... זוכרים איך בפרק The US Poet Laureate ג'וש נכנס לאתר מעריצים המוקדש לו ומתחיל להתנהג בצורה גבר-- סליחה, בצורה הכה אופיינית לו ? וכמובן שהוא חוטף על הראש מכל המעריצים ? ובכן, אני לא יודעת מה מקור ההשראה, אבל מסתבר שלארון סורקין, הכותב לשעבר של הבית הלבן, הייתה תקרית דומה. ולמה נזכרתי בזה ? כי קראתי שרשור פרידה מג'ון ספנסר באחד הפורומים, ומסתבר שסורקין הגיב שם והודה בשם הצוות לכל הכותבים, ועוד יותר מסתבר שהוא (ו/או אחת מעוזרתיו) כותבים שם מדי פעם. מעניין, לא ? יש משהו קסום באינטרנט, בכך שאפשר במידת מה לשבור את הגבולות בין הכותבים והקהל, בין השחקנים והקהל. מי יודע, בסוף עוד נגלה מי מאיתנו הסלב המתחבא...

Nimst

New member
ביום אני נימסט

אבל בלילה אני איימי גארדנר.

אתמול בלילה נזכרתי בציטוט מעולה

של איימי... מהפרק עם היומולדת של הגברת הראשונה, שהיא לוקחת את CJ, איימי ודונה להתשכר... Irish Dead Writers, אי שם בעונה 3... היא לוחצת על ג'וש למנות יועצת פוליטית לקמפיין והוא לא מוכן למנות אישה רק כי היא אישה, ואז היא הולכת לאבי ומעבירה לה רשימה של נשים שהיא תצעק על ג'וש. ג'וש כמובן קולט, ואז מתרחש הדיאלוג הנפלא הבא: Josh: you went behind my back and over my head Amy: Quite the contortionist I am לא מפסיק להצחיק אותי כבר מאתמול...

Nimst

New member
אני זוכרת את הציטוט הזה ../images/Emo6.gif

אין, היא פשוט מלכה. כשהיא גזרה לו את החוט של הטלפון, בכלל

האמת, כשהיא גזרה את החוט של

הטלפון היא הייתה פשוט ז**ה. עם כל אהבתי לאיימי, ועם על הכבוד על פועלה המקצועי (ויש וגו') זה היה פשוט חציית גבול היסטרית וילדותית, התפרצות לגמרי לא במקום ותלושה מכל הקשר. איימי אחותי, את עומדת בראש לובי פמיניסטי חזק, ויוצאת עם סגן ה-COS של הבית הלבן (שלא לומר שיש לך הזכות ההיסטרית להתמזמז איתו ואני שונאת אותך על זה). זה נפלא שאתם משתפים וזה טוב ויפה שאתם יכולים גם להיות שמופיז (מי אמר red red wine ולא קיבל?)... אבל לא עושים דבר כזה לבנזוגך. לא עושים. לא עושים. לא עושים.

Nimst

New member
היא חוצה גבולות כל הזמן

זה דווקא היה ממש מתאים לה.

במקרה, השנייה הגעתי לפרק הזה

ואני חוזרת על עמדתי. איימי לא חוצה גבולות - היא פשוט עושה את עבודתה. התקרית הספציפית הזו היא *כן* חציית גבולות בתוך קשר זוגי. משהו שאומר, בוא נתעלם לרגע מכל נימה של אינטימיות, זוגיות, קשר, איכפתיות, חיבה או משהו בינאישי אחר, ופשוט נהייה אך ורק מניאקים. בעיני זה ממש לא לעניין, ואם כבר מעלים את זה, ממש לא סקסי. ובאותו עניין ואותו פרק - CJ ל-Agent Sunshine, כשהיא חייבת להגיד לו משהו נחמד אחרי שהוא קלע חמישה כדורים בול למטרה: "I like it that you're tall. Makes me feel more feminine". על זה אני אומרת, Amen, Sister ! גם אני חייבת בחור גבוה ממני (טוב, אני לא CJ, אבל 1,68 לא הולכים ברגל), וגם אני מאמינה שנשיות הולכת יד ביד עם מקצועיות ולא סותרת אותה.

למעלה