A reminder

vegetable man

New member
A reminder

If I get old I will not give in But if I do Remind me of this Remind me that Once I was free Once I was cool Once I was me And if I sat down And crossed my arms Hold me into This song Knock me out Smash out my brains If I take a chair Start to talk shit If I get old Remind me of this That night we kissed And I really meant it Whatever happens If we're still speaking Pick up the phone Play me this song.​
אם אזדקן אני לא אוותר אבל אם בכל זאת תזכירי לי את זה תזכירי לי שפעם הייתי חופשי פעם הייתי קוּל פעם הייתי אני והיה וישבתי ושילבתי את ידיי "תכניסי" אותי לשיר הזה תדפקי אותי רוצצי את גולגולתי אם אני אקח כיסא ואתחיל לזבל בשכל אם אזדקן תזכירי לי את זה בלילה ההוא התנשקנו ואני באמת התכוונתי לכך יקרה מה שיקרה אם עדיין נדבר תרימי את הטלפון נגני לי את השיר הזה. __________________________________________________________________ הקולות שאתם שומעים בתחילת השיר באים מ"מודיעין" (לא מצאתי דרך אחרת לתאר את זה...) של רכבת בצ'כיה. ת'ום כתב את השיר בעיצומו של סיבוב הופעות, שבו בין לבין אין הרבה מה לעשות - מה שהביא לו את הרעיון לכתוב את השיר הזה. ת'ום: "זה היה ראשון ולא היה לי מושג איפה היינו כלל, והיה לי את הרעיון הזה על מישהו שכותב שיר, שולח אותו לאדם אחר כשהוא אומר "אם יום אחד אני אאבד את זה, אתה פשוט תרים את הטלפון ותנגן לי את השיר הזה כדי להזכיר לי". והשיר אמנם מעביר את הרעיון בצורה נהדרת. הוא מביע במידה מסויימת חרדות מזקנה, סניליות ושגעון. אני אוהב את האיטיות הזאת שלו, עם הקלידים האלה...אחלה שיר.

שיר מדהים../images/Emo189.gif

כל כך קל להתאהב בשיר הזה, כל כך ממכר, כל כך מרגש. ובאמת מדבר על כל מה שהזכרת על הפחד מהזקנה, הפחד מלשכוח דברים טובים שקרו פעם.

Paranoidd

New member
באמת שיר מעולה

אני דווקא מאד אוהב את הליריקה...וגם הצלילים בהתחלה... ובכלל שיר רדיוהדי לכל דבר...מעולה!

אני חושב שזה השיר הראשון שגרם לי

להתעמק בנושא ה- b-side של רדיוהד....עד ששמעתי אותו חייתי בהרגשה שאם זה לא באלבום זה כנראה לא שווה....כמה שטעיתי.

Latisia

New member
אממ אלה שירים שאני לא מכירה כול כך.

:/ הורדתי כמה מאותו דיסק ואהבתי את PEARL ו- Meeting In The Aisle... את זה עדין לא יצא לשמוע נחמד... עד עכשו התמקדתי יוצר בשירים שנמצאים באלבומים... כי אני שומעת יחסית דיי מעט זמן את הרדיוהד שנה וחצי... לוקח לי זמן לבלוע אותם P:

למעלה