הנה
לא ראיתי הודעה זו שכן איני נמצא מול המחשב בשעות אלה ומאז אם ראית היתה פה הצפה רצינית אז הנה תשובתו של A-S-INVESTMENT ביום ירוק ועסיסי זה פוליטיקה פוליטיקה פוליטיקה אין ספק שאין לש``ס את הזכות להלין על ממשלת רבין פרס ( לי יש) שכן הם היו שם למורת רוחם של הרבה אבל גם לפי דברי השמאל ממשלת ברק נטרפה עליה דעתה (למעט פרס ביילין צמד הגורים) הרבה בשמאל לא הסכימו עם הריצה הזו של ברק בתוך המבקרים גם,,ש``ס הן מבחינה מדינית הן מבחינה חברתית הרי הם אלו שפרשו עם שרנסקי לאחר קמפ דיויד הרי בזה הוכיחו את רציניותם, הלא כן? והם כרגע מגלים אחריות בזה שהם לא בוצעים(מלשון בצוע-לחתוך ) את העם הם כרגע נותנים רשת בטחון לארבעה שבועות ולשיטתך אני לא מבין מה לא טוב בזה , לשיטתי זה גרוע אבל מי אני שאחלוק עליהם שם למעלה עוד פאן אם תרצה,,,לאלי ישי לא היה לדעתי את האומץ הזה כש17 מנדטים על גבו לעשות צעד כזה חכם ואמיץ, מצד אחד לא להפיל מצד שני לא להיות חבר בקואליציה אלא תומך זמני אם תשאל אותי מישהו עומד מאחורי הצעד הזה, מנחש מי? אני אישית אלוני לא מסכים למהלך הזה אבל מה אעשה שהגורו הימני שלי (לשעבר) ביזה עצמו מספא פעמים ו,,,יותר מש``ס, מילא ש``ס מעולם לא הכריזו שהם ימניים אבל שרון????????. אתה רואה,,, נשארתי לבד,,, רוצה להצטרף?