A-S-INV אתה שומר שבת???

ms2001

New member
A-S-INV אתה שומר שבת???

תקרא את ההודעה שלי מתאריך 2.9.2000 בשעה 1:22 שבת שלום ותשמור טוב על השבת שלך ועל הפה והלשון הגזעני שלך כמו ששומר כלב טוב על בעליו. אל תשכח לשמור על דרעי ועובדיה ויצחק לוי וזבולון אורלב ותשמור טוב טוב על קברו של מלך הגזעניים מר זבולון המר אדונך לך לקברו ותדליק נר נשמה ותגיד לו:``אדוני,אני מצטער על זה ששברתי את השיא שאתה הגשמת בגזענות ועברתי את זה ובמיוחד נגד הערבים שכל חייך הקדשת לגזענות נגדם,אני מבטיח לך אדוני שאלחם בערבים ואשמיד אותם כל עוד אני חי,אני אשתדל להיות יותר גזעני ממך נגד ``הנחשים`` האלה . אני מבטיח לך `` ואז יעלה קול מקברו ויגיד לך:``חבל לך על הזמן,כי כל הנסיונות שלי להשמדתם היו ללא תוצאה ואתה לא תוכל לעשות להם דבר כי הם חזקים ואיתנים שיש להם סבלנות ויכולים לעמוד בפני כל נסיון גזעני שאתה תנסה לעשות,ולכן אני מציע לך ללכת ולשמור על השבת כמו ששומר הכלב על בית הקברות שאני גר בו,ואל תתעסק עם הערבים כי הם טובים ולא מגיע להם כך,ואל תהסס להסכים על החזרת ירושליים להם,כי זו אדמה ששייכת להם ואנחנו לקחנו אותה מהם בכח ואכזריות.`` ואז אני נכנס לבית הקברות ואציע לך לממש את מה שבקש ממך, ``זכרונו לברכה ולשבח``. תשמור על השבת שלך טוב טוב כמו הכלב שלי ששומר עליי בצורה נהדרת.

אלוני.

New member
זה לא יוביל לשום מקום

אין במתקפות האישיות שום דבר מכובד. הבע את דעתך שתהיה חריגה ככל שתהיה , אתה מוזמן להביע אותה כאן ככל שתחפוץ . אין טעם ביריות מתחת לחגורה וזה לא חשוב מי התחיל . ברוך הבא .

למעלה