a-s-inv אתה

• פותח הנושא nir4
  • פורסם בתאריך

nir4

New member
a-s-inv אתה

כל מה שכתבת זה חומר שהוחדר לך למח בתקופת הפלסטלינה שלך וכנ``ל גם שלי . - הדבר היחיד אשר הינו קדוש הינו האדם ללא הבדל אם הוא זכר או נקבה , שחור או לבן , מפגר או פרופסור וכו` וכו` . - עובדות : התורה נכתבה ע``י אנשים זכרים ולא ע``י שום המצאה אחרת. 60% מהעם היהודי נמצא מתחת לאדמה מכיוון שהוא יהודי. התורה נכתבה ע``י אנשים שהיו באזור הזה בלבד. גן בעדן + נהרות הפרת והחידקל עדיין נמצאים בעירק. מגדל בבל היה בעירק. אברהם אבינו הגיע מעירק (ארם נהריים). יציאת מצרים ... אחשוורוש המולך מהודו ועד כוש ... תיבת נח על הרי אררט (תורכיה). ... הכל כאן ... לא מוזר ? מה היה בסין ? יפן ? ספרד ? פרו ? השמש היתה לפני כדור הארץ (בניגוד לנאמר בתורה). 6 ימים זה הרבה זמן בשביל אחד כמו אלוהים ועוד היה צריך לנוח. - ... הכל בראיה של יצור אנוש העומד על הקרקע במזה``ת עם בליטה במכנסיים ומנסה לתת הסברים לדברים שאינו מצליח להבין. אתה באמת מאמין שאלוהים קבע דיני עבדות על יצירות אחרות שלו ? - גם לאמונתך ידידי, אלוהים אינו חרדי ובוודאי אינו יהודי ועל אחת כמה וכמה אינו אשכנזי או אינדיאני ... - אתה אלוהים. אני אלוהים. הבן שלי אלוהים. אבא שלך אלוהים. אל תחפש אותו למעלה - כולנו כאן ולא בשביל למות צעירים. זו אינה כפירה ידידי - זו האמת לאמיתה ...

למעלה