A Scanner Darkly and Radiohead

בסטיאן

New member
A Scanner Darkly and Radiohead

תהיתי אם מישהו פה ראה את הסרט A Scanner Darkly שבו מופיעים ארבעה שירים של רדיוהד + בלק סוואן מאלבום הסולו של יורק, ויכול לשרבב איזה תגובה מעניינת על הסרט. אני מתכנן לצפות בסרט בסופ"ש הקרוב, ויהיה נחמד לדעת לקראת מה להתכונן (שימו דגש על החלק של רדיוהד בבקשה
). ביי דה ווי, אני חדש פה וחובב רדיוהד חדש יחסית. את אוקיי קומפיוטר אני טוחן לאורכו ולורחבו כבר קרוב לשנה אבל את שאר האלבומים שמעתי לראשונה רק בקיץ. לאחרונה רכשתי את האלבום של תום יורק ואני מוכרח לציין שאני נהנה מכל ביט וביט. זהו. meeting people , is easy, i guess..... ריגרדס.

Knives Out

New member
Kid A - בלי זה אין לי כלום יותר D:

האלבום הכי טוב בעולם. נקודה. ובסרט מופיעים כמה שירים, אבל חלש מאוד ברקע.

אל תצפה ליותר מדי

מבחינת רדיוהד, כמובן. הם חלק מהפסקול אבל לא בצורה משמעותית. מה שכן - זה סרט משובח, מעניין גם מחשבתית וגם וויזואלית. הרבה קונספירציה, הרבה מיינד-בנדינג, הרבה סריטות.. כיף של דבר. אגב, גם בסרט החדש "Children of Men" רדיוהד מפציעים לרגע. וסיגור רוס שרים בטריילר (לפחות האמריקאי). אגב מספר שתיים, בסטיאן זה שם יפה.

raziel47

New member
סרט טוב

יחסית לסרט קולנוע, שמעצם היותו כזה אמור לפנות לקהל הרחב ביותר האפשרי, זה לא סרט הוליודי דבילי כזה , עשוי היטב, והוא גם מעניין מבחינה גראפית, אני שמעתי בו כשראיתי אותו את בלק סוואן (בבירור, ברדיו שם ,וגם בקרדיט בסוף) ואת pulk pull גם.

eorion

New member
הקולנוע

לא אמור לפנות לקהל רחב ככל היותר. כמו מוסיקה וספרים. באמת שהעלבת את הקולנוע.

למעלה