A sick sad world it is....baaa

MaPHisTo

New member
A sick sad world it is....baaa

אנשים מסביבי מתחרפנים כל הזמן אפשר לחשוב שאני מדיף אקסטזי או משהו... אפטרשייב מחורבן.... על כל פנים בקשר למפגש... קיבינימט אנשים, פשוט תגידו שאתם לא רוצים וזהו אחרת אני לא מוצא סיבה לכך שאת דוחקים את זה כל הזמן ולא מגיבים אסמנה איה את? בלידינג רוז לאן נעלמת? אי אפשר לקיים מפגש על פאקינג חמישה אנשים אנחנו רוצים אינטימיות אבל לא עד כדי כך יש לנו מקום במידה וזה ביום שישי מקום טוב, נעים, נוח ויפה יהיו כיבודים ושתייה ובעיקר דריה!! מה עוד צריך לחיים טובים?? אהבה? אושר? כסף? אנחנו נטפלים לקטנות... אני מציע את הדבר הבא: אני אדבר עם גיתית ואילאן נמצא תאריך ונארגן הכל כל מה שתצטרכו לעשות זה לאשר השתתפות ולמצוא דרך להגיע ולחזור דברו עם הורים, חברים, מכרים, חברות לשעבר, חיות מחמד, עצים, אבנים, פועלי בניין ממורמרים, זונות משועממות... מישהו שיידאג לכם בכל אופן יהיה ממש כיף, מבטיח. נצפה בקטעים נבחרים מדריה, נדסקס, נצחק, נבכה, נסרקס (איזה פועל מגניב), נאכל, נשתה ונשתכר (חוץ מהאחרון). אז יאללה הזיזו את ישבנכם חסר החיים ותבואו למפגש!!! בברכה מפיסטו (לא קוראים לי נמרוד... חוטאים!!!!)

shnaps girl

New member
אני רוצה!

אם זה ברחובות אני באה! ביום שישי? לא הזה! יש לי טיול לחרמון (סיירות) וגם לא בהמשך השבוע כי יום אחרי שאני חוזרת מהטיול לחרמון אני נוסעת לאילת (טיול שנתי) אז אולי שבוע הבא? בבקשה תתחשבו בי!

E l i a n

New member
*כחכוח בגרון* (מלבד העובדה שזה..

פעל מגניב..לכחכח..התכוונתי גם להקפיץ את ההודעה ולמשוך תשומת לב) .. רק רציתי לטעון "בראש מורם נמשיך לסבול או שנצעק בקול גדול" - שמי הוא אליאן! (ולא אילאן,חוטא!!!!) ולמה דווקא השורה הזו?.. א. כי למה לא? ב. כי גם המנהלת וגם מפיסטו וגם אני אוהבים מאוד את ענבל פרלמוטר ג. כי זה מתאים לי- כל הזמן משבשים לי את השם!!!!! אני צועקת בקול גדול,כאן ועכשיו, מספיק! יש לי שם..שונה,נכון..אבל אין זו סיבה לעוות אותו! וחזרה לנושא השיחה העיקרי: יש מפגש- תאשרו נוכחות!!!!! באמת שיהיה כיף!! במיוחד אם גיתית ואני נארגן אותו,תאמינו לי!
אני לא אקרא לכם חסרי חיים, אבל יאלה.. אם אנחנו רוצים מפגש,חייבים להזיז עניינים אז בבקשה :) אליאן.

shnaps girl

New member
מה??????????????????????????

לא הבנתי אבל אני עדיין מתחננת! גם אני רוצה להשתתף במפגש הזה! בבקשה לא ביום שישי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eorion

New member
יום שישי הבא, לא הקרוב

ברחובות. אני אברר אם אני אוכל להגיע... אוף אני שונא את עידו!!!!!!! ביום שני הוא צחק עלי שאני פוזל. אז היום הרבצתי לו.... עד שהוא בכה, כי אני שונא שיורדים לי על מגבלות גופניות. ואז הוא בכה למורה!!!!!!!!!!!!! אני שונא את עידו! אני שונא את עידו! אני לא מאמין שהוא גרם לי לחזור על קללת בקשת המוות מהשטן, ומלכי האנרכיה! אני לא מאמין!!! (מי שקיבל הרבה בקשות כאלה זאת המורה הקודמת שלי)...

E l i a n

New member
לא נורא שלא הבנת, לא חושבת שהיית..

..יכולה להבין..זה מן משהו בכתיבה שלי..שברורה רק למספר מועט של אנשים.. :) וחוצמזה.. מי אמר בכלל שזה יהיה שבוע הזה?.. מה פתאום?! נראה לי לפחות שבוע הבא.. חודש הבא.. נראה :) תלוי בעיקר במנהלת שלכם,שלעיתים היא עסוקה (וכיף לה! יש לה חיים! - אז מה אם היא מכחישה לי פה? ) שוב אני לא מבינה את עצמי, הו וול.. העיקר..הוא.. <b>המפגש הוא לא!!!,ואני מדגישה..לא!!!! השבוע!</b> תהני בטיולייך! ואל תשכחי חוויות :) אליאן.

nina1

New member
שלום!

לכל מי שלא הבין. אני חדשה כאן! ואני מתה על דרייה. סדרת פולחן לא פחות. אם מתקיים מפגש פורום. ועוד ברחובות אז אני אשמח להישתתף. למרות שכמו שציינת זאת הפעם הראשונה שלי כאן. :) מקווה להתקבל בברכה שלכם נינה שיהיה לכם יום ירוק!!!

למעלה