A Tale of Two Cities

Hippie Jeannie

New member
A Tale of Two Cities

אתמול הייתי בפריויו של מחזמר חדש על פי הספר של דיקנס "סיפור של שתי ערים". היה פשוט מדהים והייתי חייבת לחלוק אתכם... בתפקיד הראשי משחק ג'יימס ברבר, ששיחק בתור מר רוצ'סטר בהפקה של "ג'יין אייר", בין השאר. יש לו קול בריטון נפלא ונוכחות בימתית אדירה, אני חושבת שהוא רשמית הקראש החדש שלי... זה היה מחזמר שהזכיר את עלובי החיים - סיפור אפי, מוזיקה כמעט אופראית, מתרחש גם הוא בזמן המהפכה הצרפתית. הכל מאוד גדול והרואי, תפאורה פשוטה יחסית אבל מאוד פרקטית. תלבושות תקופתיות מקסימות... המוזיקה לא הייתה יצירת מופת אבל השתלבה היטב עם הסיפור, שזרם כמו שצריך. אני לא מאמינה שזה יהיה להיט גדול, אבל זה היה עשוי היטב ואני אישית מאוד מאוד אהבתי וממליצה בחום למבקרים בניו יורק... ועוד משהו, לא קשור - בספריית לינקולן סנטר לאומנויות הבמה יש אוסף מדהים של כל מחזות הזמר משנות ה-60 ועד היום על וידאו... ובתור תלמידת מחזות זמר יש לי גישה, אותה אני מנצלת בהנאה רבה. היום ראיתי את הריבייבל של סוויני טוד מ-2005 (מייקל סרברה ופאטי לופון) וכל-כך נהניתי! זו הפקה כל-כך מיוחדת ושונה מההפקה המקורית, מאוד אפלה ומטרידה ומינימלית. ומאוד אהבתי את השימוש בקאסט קטן שמשמש גם כתזמורת... אני יודעת שאני בדיליי של שלוש שנים, אבל הייתי חייבת לחלוק את ההתלהבות שלי מההפקה הזו...

lioronen

New member
ואני ראיתי את זה על הבמה...

איזה כיף לי!!! חחח...סתם זו באמת הפקה מדהימה. נחמד להשוות אותה גם לקומפני שעלה קצת אחרי עם אותו קונספט של אותו במאי (כל המחזמר נמצא ביוטיוב אגב). לספרייה בלינקולן סנטר יש גישה לכל אחד, לא? לא רק לסטודנטים...

Hippie Jeannie

New member
I'm jealous!

I wish I could see it live on stage... On the other hand, I'm seeing so many cool stuff nowadays I can't really complain... Next week - spring awakening in only $5! Anyway... About Lincoln Center - the library is open to everyone, but if you wanna take something home you must have a library card, which you can get only if you're a NYC citizen. And the TOFT archive (where all the cool videos) are is strict - you can only watch the things if A. you have a library card (AKA a resident) AND B. if you have a good reason for watching it that you can prove- like being a musical theatre student

lioronen

New member
איזה מגניב שאת יכולה לקחת הכל הביתה!!!

אני מבין שאת הולכת לשבת על הבמה בשבוע הבא... בכל מקרה זה בטח יהיה יותר טוב מהמקום שאני ישבתי בו...

Hippie Jeannie

New member
I didn't sit on stage

I sat in an AMAZING seat in the orchestra, the ticket was cheap because our teacher knows half the cast... But I might be sitting on stage for "Equus", you know, just to get a closer look...

lioronen

New member
אוי לא

בהארי פוטר הצעיר? .אני מעדיף שלא לחשוב על זה אפילו...

למעלה