a tout le monde זה בצרפתית נכון? למישהו יש מושג מה זה אומר?
O ofir אופיר New member 12/7/07 #5 מאיפה בא לו הקטע של הצרפתית, וגם יש הופעה... שהוא שר בא חלק מTRUST בספרדית אני חושב, עוד מעט הוא יתחיל לשיר ביפנית
מאיפה בא לו הקטע של הצרפתית, וגם יש הופעה... שהוא שר בא חלק מTRUST בספרדית אני חושב, עוד מעט הוא יתחיל לשיר ביפנית
A AndJusticeForAll New member 14/7/07 #14 הוא רצה האמת הוא רצה לכתוב שיר בעברית אבל הוא אמר שהוא הסתבך עם המילים חחח
נ נימרודל New member 14/7/07 #15 לא פלא... חח ניסיתי פעם למש מישהו כמה מילים בעברית, אפילו שהייתה לו קליטה מהירה, הוא ירק לכל עבר.
J JumpInTheFire New member 15/7/07 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וישראל- יש לך קישור לידיעה או משהו?
A AndJusticeForAll New member 15/7/07 #19 לא כאן אני לא בבית וזה נמצא שם זה תמונה מכתבה מעיתון העלו את זה לפה לפני כמה חודשים תחפשי
O ofir אופיר New member 13/7/07 #12 מבכים איתך לגמרי! לדעתי זה מאוד יפה לגוון ככה, ולא כל פעם להגיד I LOVE YOU זה יוצא תותח גם בשפות אחרות
מבכים איתך לגמרי! לדעתי זה מאוד יפה לגוון ככה, ולא כל פעם להגיד I LOVE YOU זה יוצא תותח גם בשפות אחרות
E Elpar New member 12/7/07 #10 לדעתי זה משתלב יפה בתות לימון ויש לי נראה לי בין כל השירים בבוטלג שלהם איזה שיר בגרסא ספרדית שם...
R recoil New member 15/7/07 #17 חח, כשהייתי בתאילנד, הכרתי זוג צרפתים.. ושאלתי אותם מה הפירוש של "tout le monde" ... במבטא צרפתי זה נשמע "tudo le mundo" .. והם ענו לי ככה: "Tudo le mundu? ohh... it means: Everybody, In the whole world." זה תרגום מצרפתית לאנגלית
חח, כשהייתי בתאילנד, הכרתי זוג צרפתים.. ושאלתי אותם מה הפירוש של "tout le monde" ... במבטא צרפתי זה נשמע "tudo le mundo" .. והם ענו לי ככה: "Tudo le mundu? ohh... it means: Everybody, In the whole world." זה תרגום מצרפתית לאנגלית