a voice in the back of my head

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
a voice in the back of my head

אחות שלי קודם באה לחדר שלי ושאלה אם היא שמעה פסטבול (להקה) בוקע ממנו. אין לי שום שירי פסטבול על המחשב ולא שום דיסק בחדר, ומה שהושמע באותו רגע היה קולות ממשחק מלחמת עולם השניה (למי שמעונין, DAYOFDEFEATMOD.COM) בכל אופן זה הביא אותי לחשוב שמדי פעם באמת קורה ששומעים משהו - או חושבים ששומעים משהו - שזה בכלל לא מה שנשמע. נגיד בתת מודע או לא יודע מה רצית לשמוע פסטבול, וכמו מים לוהטים שרוצים לבקוע מפני שטח האדמה הם מחכים לסאונד הראשון שיושמע כדי שהאדם ייזכר בהם. אני משווה את זה לאור הזה שב י נ ה (הדבר הכי קרוב לפנומנן בפורום שלנו) ראתה. זה קרה בשבילה אולי רק במוח אבל זה בהחלט קרה בשבילה
כך או כך - עוד תופעה לפורום התופעתי שלנו

srullli

New member
מזכיר לי

שאתמול ישבתי ליד המחשב , ופתאום בזוית העין ראיתי כמו מן עיגול כזה לבן או צהוב בכיוון הירך השמאלית, והסתכלתי ולשנייה הוא היה שם (העיגול) ואז נעלם.... בהתחלה שאלתי, כמובן , "הייתכן???!", ואז אמרתי לעצמי (או לפיצול השני.... ) : נננההה.... בטח אני סתם הולכת להתעלף ואני מתחילה לראות צבעים.... נו.... גם זה קורה.... או שסתם התחלתי להשתגע , ועוד מעט אני גם אתחיל לראות אנשים קטנים על גבי המסך שיעשו לי "נו נו נו" עם האצבע ..... טוב, והאמת שבלי קשר רציתי לומר שהתחלתי לחלום חלומות ,שלא ברור היכן ולמה הסתתרו לי אי שם בתאי המוח האפלים, כמו למשל אתמול כשחלמתי שאני מפעילה את המדיח כלים ושאני שמה אבקה בתוך התא הזה ששם , ואז אחרי שאני לוחצת על ה-ON אני פתאום נזכרת ששכחתי לסגור את התא הזה של האבקה למדיח עם המכסה הזה שלו...זה לא מה שמטריד ומוזר בכל העניין, אלא העובדה שבחלום עצמו חשבתי שזה פשוט נורא ואיום ופחדתי מה יקרה עכשיו, ושאר דברים מוזרים.....

hsotrt

New member
זה בדיוק על מה שאני נדבר!!

הקטע הזה שאת, סרולי יקירתי, רואה צבעים שלא מקומם שם זה בהאגים של המאטריקס!! הם גם מכוונים כדי שביום מן הימים אנחנו נגלה פרצה במאטריקס ונחדור על העולם האמיתי!!!!! מוהאהאהאהאהאהאה!!!! *חופר בור ויושב בתוכו*

Chot

New member
סביר להניח שאלו הם פשוט

כתמי אור מהמחשב על העיניים. בסה"כ המייטריקס מנסה לרמוז לך לשים משקפישמש. כמו בסרט. כדי שתהיי נוצצת.

RedStorm

New member
מה אתם אומרים

אם קורה לך משהו ורק לך ... משהו נדיר שאך אחד אחר לא ראה יכול להיות שדמינת או לא.... דבר שראית ואנשים אחרים הסתכלו ולא ראו בשבילך זה קרה אז זה קרה! בעולם שלך זה קרה הא אה עוד הודעה מעניין אם אני באמת מאמין במה שאי רושם אני הולך לחשוב על זה...

IC4

New member
קורה קורה

למשל קרה לי לפני כמה ימים ששמעתי ווינאמפ שהיה על SHUFFLE וכומ שאתה מנסה להיזכר מה השיר הקודם ששמעת אז אני נזכרתי לרגע מה השיר הבא. נשמע מוזר אני יודע, אבל זה הניסוח הכי נכון שיכול להיות ואז תפסתי את עצמי באי הבנה - רגע WTF? והתנערתי מהתת-תחושה הזאת ואחר כך התחיל השיר הבא שכשהגיע הקטע המסוים הבנתי שזה הקטע שנזכרתי בו בראש. סתם רציתי להגיד את זה אין לי ממש תגובה לתעתועי הסופה האדום תנסו להיזכר בכל מיני דברים שקרו לכם. כשהייתם לבד. או עם עוד מעט/הרבה אנשים. למשל בלג בעומר לפני שנים ראיתי אור חוצה את השמים וחשבתי שזה כוכב נופל אבל מישהו אמר לי שסביר שזה היה לווין. לעומת זאת היה יום אחד בביצפר של חבר שלי שמלא ילדים ראו בהפסקה איזה אור משוטט לו בשמים. וזה לא היה מטוס או משהו כזה. סתם אור לא ידוע לו, אולי חזר לו מפגישה עם ב י נ ה
---- גם כן טויוטת מאטריקס מפגרים שכמותם

silentbob

New member
זה הרבה יותר מתת מודע....

הרבה פעמים אני יושב לי בשקט במקום כלשהו ופתאום עולה לי שיר לראש ואני לא יודע למה ..... ואז נגיד אני הולך למקום אחר ופתאום יש את השיר הזה..... לפעמים זה פשוט התת מודע מזהה את קו הבס או קצב תופים אפילו בלי לשמוע את השיר בבירור וישר התת מודע שלך מפענח את זה

IC4

New member
it is that feeling that brought you

to me אני בכלל די מפסוט שיש לנו סיילנטבוב בפורום מזכיר לי את תקופת פורום קווין סמית´ שעכשיו הפך להיות פורום נקבות שמזילות ריר מהוביטים. צ´וט, חזיר בר - עדיין יש לנו את המפלט הנוכחי !
ושמע אתה לא חושב שיש בזה משהו קצת מוזר ומעבר לצירוף מקרים , במה שאמרת ?

Chot

New member
צודק

ואני די מבינה על מה הוא מדבר. "צירופי מקרים" כשאלו קרו לי לא מעט פעמים. חוצמזה שכשאישרתי לרדסטורם באייסיקיו, (אז היה נודע בשמו- "לאסט בלביר"), במקרה באותו זמן פיזמתי את השיר שנקרא לאסט בליבר. לא אחרי, תוך כדי, וזה היה די אדיר. אחר כך גם נודע לי שהוא כינה את עצמו ככה בעקבות אותו שיר ואז הלכתי לישון.

RedStorm

New member
:)מדהים

אני רוצה לומר שאין כזה דבר צירופי מקרים אבל אני לא אומר כי אני לא חושב ככה.....אאוףףףףףףףףף אני לא יודע!

RedStorm

New member
תעתועי הסופה האדומה???

לא הבנתי את הכוונה... בכל מקרה יום טוב..... איזה כיף פה באמת!

צוחה

New member
כן אליך......

אם ראית פעם את התוכנית הזו אז אתה יודע שהם כל הזמן מדמיינים דברים ואז חוזרים מהר למציאות, די כמו שאתה הסברת......

IC4

New member
אהה. אז ברכותינו לסדרה הזאת ../images/Emo13.gif

צוחה - מקניל אם אתה זוכר בפיוטורמה
WE WANT McNeal! אגב זה קורה הרבה אני קורה לזה "אנקס" או אנקסים כי זה ברבים תעתועי רד סטורם הקיום מעצם האמונה

צוחה

New member
Single Female Lowyer

אחלה פרק אבל יש הרבה יותר טובים יש לך כבר את roswell that ends well ?

IC4

New member
לא זוכר מה זה אותו פרק

אבל צוחה ידידי בבקשה לא לדבר על דברים שעוד לא ראיתי ראיתי עד כה עונה ראשונה נפלאה ועכשיו קיבלתי את הדיסק של העונה השניה (תומר - תזכיר לי להביא לך או תזכור לבוא לקחת) HEY BENDER! HEY FENDER!

למעלה