AATS ירידת מתח?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
AATS ירידת מתח?

לא, הוא עדיין לא דלף. אפשר להירגע. אבל חצי מהאלבום כבר בחוץ, ויצא לי להקשיב לשירים החדשים לא מעט. בהתחלה התלהבתי מאוד, אהבתי את הגיוון ואת ההפקה. אבל אחרי כמה ימים הרגשתי שאין לי חיבור עם השירים האלה. אפילו היותר טובים, CURTAIN CALL, OPHELIA וקליפורניה לא משתווים ללהיטים של פעם. אז כן, האלבום יהיה יותר טוב מהביקיפר, אבל לא נראה לי שיותר טוב מADP. הבעיה שלי עם השירים היא בעיקר הבזבוז של הפוטנציאל. הם מתחילים בנקודה מסוימת ונשארים באותה הנקודה. וזה קורה עם כמעט כל השירים. GIVE לא מתקדם בכלל, CURTAIN CALL זהה בתחילתו ובסופו... לא לדבר על קליפורניה וFLAVOR. לא יודע. משהו בהתרגשות שלי ירד(ה?). מצד אחד זה טוב, לא לבוא בציפיות גבוהות, אבל מצד שני, אני מאמין שלבוא עם ציפיות גבוהות לאמן האהוב עליך אמור להיות חלק מהעניין. אוף.

noosh

New member
חחח שמת נר :(

אני הייתי מחכה עם ההאזנה. נותנת לדברים את השבועיים האלה לשקוע (אמג דז'ה וו. מוזר), ומקשיבה לאלבום כשהוא יוצא, בשלמותו.

המ. נקוה שהוא ירגיש

[וול, לי אישית בכלאופן] יותר יצירה אחת שכיף לשמוע בשלמותה - מאשר פיזור של דברים - מADP...

רעוּת

New member
חחח זה מדריך תיירים ../images/Emo16.gif

אני כבר מזמן אמרתי שזה פרסומת לאנגליה
... (Also because I'm scared of Tori Amos fans.) הוא בטח מתכוון למעריצים האמיתיים שלה, לא לנו
.

avivs

New member
לא *אלייך*, את מתכוונת.

ממני היא צריכה לפחד

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo46.gif

שאני לא אצטט פה את ה-
מההודעה האחרונה שלך

avivs

New member
לכולנו יש רגעי משבר!

אני אוהב את ADP, ואם זה לא מראה על נאמנות, אני לא יודע מה כן.

רעוּת

New member
לאהוב את הביקיפר יותר מראה על נאמנות ../images/Emo46.gif

וגם על כל מיני דברים אחרים

avivs

New member
לאהוב את הביקיפר מעיד על אי שפיות זמנית,

אך מתמשכת. אני נאמן, אך שפוי. בכל מקרה, זה טירוף שהאלבום עדיין לא דלף. הוא יוצא רשמית ב15 למאי, עוד שבוע בדיוק. ב19 זה התאריך של ארה"ב. מוזר לגמרי.

רעוּת

New member
מהזה-

The women in the songs are mothers, she says, who most people assume are always fine. "Well the ones I was seeing weren't fine. Many. And I began to really feel that, and understand it myself טורי כתבה אלבום על עקרות בית נואשות?!

avivs

New member
יכול להיות.

דווקא יש בזה משהו. השאלה היא האם היא באמת כתבה את השירים מנקודת מבט של אמהות ונשים שכלפי חוץ הקרינו שהכול בסדר, או שהיא סיימה להקליט את האלבום וחיפשה בכוח משהו לדבר עליו בראיונות. התחושה שלי היא יותר בכיוון האפשרות השנייה.

avivs

New member
בראיון שהתרחש לפני שעה קלה...

טורי אמרה על הביקיפר: She said it's her least favorite album in some ways. And that The Beekeeper was basically just a band jam session. It's the least produced album she's ever done, she said, and in some cases they went with like the 2nd or 3rd take of a song, and put it on the album. Apparently Mark is still kind of upset by it :p רואים? גם היא לא אוהבת אותו! בקשר לדי וי די של המסע הופעות האחרון: She said she still wants to do it, but it hasn't been edited or mixed. Even though she gave the impression that they still want to do it, I think this might turn into another East Lansing '98 בקשר לשחרור של ההופעות החיות ישר אחרי ההופעה כמו שהיה בארה"ב: They want to do it, but they weren't happy with the way things went last time around. Not in terms of quality, but in terms of the technical side. She said Mark was up until 4am on show nights, mixing and trying to upload the show, while the people at the company weren't doing anything to help out or provide technical support. Tori said her people did 99% of the work on Legs&Boots, and the people who were given a cut hardly contributed anything. ,,Next time around we need to make sure they have something to do, like wash some clothes or something." Anyway, the tour is starting in the States and they want to do something like Legs&Boots again, but will probably do it for the European leg because by then everyone will be more comfortable and well-oiled. Also, on the business side of things, she commented on how difficult it was because everyone (including venues and local promoters) wanted a cut of the profits. אולי אם זה יהיה בהופעות באירופה, נוכל באמת להשיג את ההופעות האלה הפעם. זה לא הראיון המלא, כי הוא כמובן לא פורסם עדיין. אלה פשוט דברים שהמראיין סיפר.

למעלה