ABA- חיפוש תראפיסטים או מנחים

lisadan

New member
דרוש/ה מטפל/ת ABA באזור רחובות

אחד ממטפלי ה ABA עוזב אותנו לטובת לימודים לתואר שני בארה"ב. אנו זקוקים בהקדם האפשרי למטפל או מטפלת בעלי ניסיון ב ABA לעבודה עם ילד בן שלוש למשך שלושה בקרים בשבוע, כשלוש וחצי- ארבע שעות בכל פעם. התוכנית הכוללת משלבת ABA ו DIR (שיטת גרינשפן-וידר) ודיאטה סנסורית. (מטפלי ה ABA עובדים רק ב ABA). התוכנית מתבצעת באנגלית, אך נעשה שימוש רב במילות עידוד ושירים בעברית. ההדרכה ניתנת בעברית (או אנגלית, אם המטפל מעדיף זאת). עדיפות לדוברי אנגלית במקור ולדוברי אנגלית טובה. הילד בתחילת הדרך ורמת האנגלית הנדרשת בסיסית למדי. חשוב שהמטפל ירגיש נוח לעבוד בשפה האנגלית, אוצר המילים חשוב הרבה פחות. העבודה ברחובות, במרחק הליכה מתחנת הרכבת ומהתחנה המרכזית. טל' 08-9315026 (ליסה)

ABA- חיפוש תראפיסטים או מנחים

שלום לאנשי הפורום היקרים, אני מזכירה לכם שיש לנו לוח מודעות הכולל גם מודעות ישנות והכוונה איני מוחקת אותן. אני מבקשת לפרסם את המודעות של חיפוש תראפיסטים\מנחים או הכשרות במסגרת הלוח- לכך הוא מיועד. היות ורובנו הורים המטפחים בביתם צוות של תוכנית ביתית וכולנו זקוקים לתראפיסטים, אינני מוחקת אף מודעה אלא מרכזת אותן יחד. להזכירכם, מספר השירשורים בפורום הינו קבוע ומוגבל ולכן פירסום בהודעה בודדת דוחק החוצה שירשורים קודמים. תודה על שיתוף הפעולה ובהצלחה במציאת אנשי המקצוע!! להזכירכם רצוי וכדאי לפרסם גם בלוח של החינוך המיוחד.

ronitrev

New member
../images/Emo56.gifמחפשת מטפלות ABA באזור השרון

שלום לכולם, אני מחפשת 2 מטפלות ABA באזור השרון. מטפלת אחת עם ניסיון והשניה יכולה להיות בלי ניסיון שתקבל הכשרה. מדובר על עבודה עם ילדה בת שנתיים בשעות אחר הצהרים אשמח לקבל פניות או הפניות בנושא תודה לכולם

למעלה