ABL - גרסת החיקוי

I AM7

New member
ABL - גרסת החיקוי

לפי דבריו של ג'ארד ,הלהקה הידועה Westlife עשתה קליפ לשיר שלה , "what about now" http://www.youtube.com/watch?v=biQ5oWEHfeE ג'ארד הגיב בטוויטר -westlife: so pathetik! Look on youtube the song "what about now" it reminds me the unforgettable ABL... People... ווסטליף: כל כך פתטי! תראו ביוטיוב את השיר "מה לגבי עכשיו" זה מזכיר לי את ABL הבלתי נשכח .....אנשים נ.ב
.....pathetic |גזוז|

RenanaD

New member
ג'ארד לא כתב את זה בעצמו, הוא עשה RT...

איזה בחור אחד (נראה לי ממילאנו) הציף את הטוויטר של ג'ארד ושאר הלהקה עם הסיפור הזה והדעה שלו על ווסטלייף. הוא עילג, זה קצת מבדר

I AM7

New member
אה וואלה....באמת היה לי מוזר ש

ג'ארד מדבר ככה.. אבל , מה זה RT?...תמיד רושמים את זה ...זה לאשר את ההודעה , לחזור על ההודעה? אם כן , ג'ארד אישר את מה שהבחור אמר. שהייתי קטנה אהבתי את ווסטליף......
לא נראה לי שהם התכוונו להעתיק

RenanaD

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

חוץ מזה, אל תשכחי שיש מצב שווסטלייף אף פעם לא ראו את הקליפ של ABL, או אולי אפילו לא שמעו על 30STM. ובכל מקרה, הם להקת בנים, כמה "סיי" כבר יש להם מבחינה אמנותית? חברת התקליטים מטיסה אותם לאן שבא לה, אומרת להם "תעשו ככה וככה מול המצלמה" ושלום. RT זה Retweet - מעין forward להודעה. זאת אופציה שמאפשרת לך להעביר לאנשים שעוקבים אחריך הודעה שמישהו אחר שלח לך. במקרה הזה הבחור שלח לג'ארד את הלינק לקליפ של ווסטלייף, וג'ארד עשה RT כדי להראות לכל העולם.

Why So Serious

New member
יש גם סרטון ביוטיוב שג'ראד אומר לקהל

"מכירים להקה בשם ווסטלייף? הם כנראה לקחו מאיתנו השראה לאיזשהוא שיר" משהו כזה חח

tool2

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב חשוב חשוב חשוב!!!!!!!!!!!!!!

אם מישהי ראתה גונזו אתמול בערב היא הייתה רואה ראיון של 30 ו............................. הם אמרו שהם עושים סיבוב הופעות במזרח התיכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת לגלות מתי הם מתלוצצים ומתלא ואני חושבת שהם היו רציניים... גם המנחה היה רציני!!! הם אמרו שהם הולכים לטורקיה, אפגניסטן, כל מיני חורים... (גם אנחנו חור!! יששש!!!!) אז אני כמעט בטוחה שאם באמת יש סיבוב כזה מתישהו הם יבואו לפה!!!! אעאעאעאעאעאעאעאעאע!!!!!!!! מי שלא יודעת גונזו זאת תוכנית בMTV2....

shirit111

New member
../images/Emo239.gifתקשיבו ג'ראד רציני

http://www.youtube.com/watch?v=77LfGhBO8FY איזה בעסה תומו חמוד למה דווקא כשג'ראד בא לספר לאיזה מדינות אתם באים במזרח התיכון, אתה נזכר להיות הליצן של הכיתה? אני לא מעכלת שהם באים לאזור........ ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שישראל כלולה בסבב הזה של איראן- אפגניסטן- עיראק וכו' נראה לי לא ישארו לי ציפורניים עד שהם יפרסמו את הטור המלא.....

וואי אם הם באים לאיראן ולא אלינו.. חח

זה יצחיק אותי מרוב שזה יהיה פשוט עלוב. אבל אולי הם צחקו בקשרל זה? תקשיבו איראן, אפגניסטן ועיראק- זה פשוט לא הגיוני. לארה"ב יש מלחמה בעיראק ואפגניסטן, אפילו שהכוחות שלה כרגע מתפנים לאט לאט מעיראק.. ואיראן?! עם איום הגרעין?!!? הם כל כך צוחקים. נו...

אפגניסטן?.. לא נראה לי..

תורכיה עוד נשמע הגיוני. ואם הם יבואו לכאן זה יהיה פשוט מ ע ו ל ה

shirit111

New member
תיראי בוידאו....

ג'ראד אמר חחחח לא אני.... והוא נראה ממש רציני..

shirit111

New member
אני לא יודעת ג'ראד לא יגיד דברים כאלה בצחוק א

פילו בשביל מעט המעריצים שהוא יודע שיש להם שם....אתם יודעים איזה כבוד הם נותנים למעריצים שלהם...

shirit111

New member
אוף אני מקווה שאני לא סתם משכנעת את עצמי ושזה

באמת נכון......תתעמקו בוידאו.....הם לא צוחקים מהעניין עד שלתומו משעמם....

אבל יש לארה"ב מלחמה עם המדינות האלה

מ ל ח מ ה. טוב ויפה שהם רוצים לבוא. בשביל כל הנורמאלים שיש במדינות האלה. אבל ארה"ב במלחמה עם אפגניסטן מאז נפילת התאומים בערך. יש שם את כוחות הטאליבן שאם שמעת או לא שמעת הם שולטים בערך במדינה כרגע. אנשים מוצאים שם להורג. זאת לא מדינה ליברלית או דמוקרטית. נראה לך ש30 יניחו שם רגל בכלל? בלי שיפוצצו להם את הצורה?! אין שם את הנוער שיש אצלנו. על נשים כופים לשים את הרעלות שיראו להן רק את העיניים ואם אין להן את זה אז מרביצים להן. אני לאח ושת שמכירים את 30 באפגניסטן. ב' עיראק.. זה עוד מילא אבל יש שם פיגועי טרור על ימין ועל שמאל בגלל חוסר איזון דמוקרטי. הסונים והשיעים מפוצצים שם אחד את השני וכוחות ארה"ב רק עכשיו חושבים או מתחילים לצאת משם. ג' אם 30 בכלל יחשבו ללכת לאיראן.. להזכירך, מוסאווי לא נבחר להיות נשיא איראן אלא אחמדינג'ד שמתנגד לקידמה בערך כמו כל פאנאט דתי אחר. אני מבינה את הרצון שלהם ללכת להופיע באיראן.. אבל הם לא יעשו את זה. שוב. זה לא בטוח! קיצר.. תקראו חדשות נו.. הם יגידו דברים כאלה בצחוק. אם צוחקים על המצב של ארה"ב.

יואו חפרתי חדשות אה?

וכמות שגיאות הכתיב מהכתיבה המהירה
. קיצר. הם מה זה צחקו. אולי זאת שאיפה. אבל היא תהיה עוד הרבה זמן

RenanaD

New member
את לא מכירה את הקטעים האלה שלו? יש לו הומור

מוזר לפעמים... חוץ מזה, אני פשוט לא רואה את זה קורה. 30 באיראן? לעיתונאים ניטרליים המשטר הקיצוני בקושי מאשר להכנס למדינה, אז ללהקת רוק אמריקאית? נו באמת. כל מי שיילך להופעה ייזרק לכלא וייתלה אחרי שעתיים בלי משפט. אלא אם כן האייתוללה ח'אמנאי שומע אותם להנאתו בזמנו החופשי. אבל משום מה יש לי תחושה שזה לא המצב

למעלה