absolut וודקה

itan1

New member
absolut וודקה

אני מניח שכולכם מכירים את הפרסומות של וודקה אבסולוט בהם רואים את הבקבוק כחלק ממשהו (לרוב פריט מסוים). העניין הוא שיש כול כך הרבה פרסומות שלהם, שאי אפשר לדעת לאיזה קהל יעד הם מדברים. מישהו אולי יודע? צירפתי פרסומת שלהם לדוגמא:

וודקה אבסולוט

היי איתן1, קמפיין הפרסום של וודקה אבסולוט, שהתחיל לפני עשרים שנה במשרד הפרסום המוכשר TBWA , הינו קצת יותר מורכב ממה שמוכר. הקמפיין החל למעשה כתחרות עבודות של סטודנטים מתחום עיצוב התקשורת החזותית, ולמעשה עד היום חברת "אבסולוט" דואגת לפרסם באותה צורה, בשיתוף משרד הפרסום כמובן. הקמפיין, שנעשה למעשה מהשטח- כוחות צעירים ורעננים, לאו דווקא מפרי מוחם הקודר של הקופירייטרים, ממשרדי הניאון. אלא מהעם. וזו הכוונה- להציף מעל פני השטח רגשות ומאוויים, שאיפות ורגשות, כל זאת ע"י אנשים שונים, ממדינות שונות ובעלי תפיסות שונות. זו גדולתו של הקמפיין ועל כן הוא נמשך בהצלחה כבר למעלה מעשרים שנה, כמעט ללא שינוי. זו גם הסיבה לכמות הפניות לקהלי יעד שונים: חלק אוהבים חצוצרות ג'ז, חלק מוסיקה, חלק ים, חלק בילויים, חלק לימודים, אבל הכל מתנקז למכנה המשותף האחד- הסכמה טוטאלית, אוניברסלית לבקבוק ה"אבסולוט". זוהי, למעשה הסכמה אבסולוטית למשקה. ולסיכום, איתן, כברמן אני יכול לומר לך, ש"אבסולוט" וודקה הוא מותג הוודקה הפופולארי ביותר, ללא עוררין. מקווה שהשכלת, אתה מוזמן לשמור על קשר, להפריה שכלית הדדית... צפריר [email protected]

Sonata Of Tears

New member
וואי!

זה היה מדהים לקרוא את זה!! עכשיו אני מעריץ שלך !! חח יש לי בבית אוסף של הפרסומות שלהם ..אני כל כך מת על הקפמיין הזה אתה מכיר עוד מוצרים אם קמפיין דומה?

itan1

New member
אוריאל, אתה חושב שתוכל לשלוח

לי לאימל או לעלות לפורום את הפרסומות של אבסולוט?

itan1

New member
אתה הכנת, נכון? אגב.. מצורף אתר

אם אין סוף פרסומות שלהם

itan1

New member
תשובה מצוינת, תודה רבה.

קוראים לי איטן לא איתן

למעלה