ACONITE הצונאמי.

ACONITE הצונאמי.

בראשית דברי אומר שרמדי זו כדאי שתהיה בתיקו של כל אדם, גם ילדים שהגיעו לגיל הבנה. שנית הרמדי הזו מתאימה לעורר את הגוף לרפא איברים ומחלות שונות שהולמות אותה. וזאת אבהיר מיד. מקורה של הרמדי הזו הוא צמח הנקרא כובע הנזיר. זוהי רמדי הנחשבת אולי לאקוטית מכולן ומתאימה למצבים סוערים ומתרגשים במיוחד לפני או מיד לאחריהם. הרעיון המאפיין את הרמדי הזו הוא כזה : אדם עומד על מרפסתו, לוגם להנאתו מתה הצמחים המהביל שזה עתה הכין לעצמו. הוא לוקח יניקה מהסיגריה היומית שהקציב לעצמו, שואף את העשן פנימה ופולט אותו בסיפוק. הוא נשען על המעקה ונותן לרוח לפרוע בשערותיו. הוא פולט אנחת רווחה ונושא את עיניו אל הים החלק, אל למרבה תדהמתו הוא רואה נד מים בגובה 10 קומות מתקדם במהירות לעברו. הוא עומד משותק כשבדל הסיגריה נשמט מפיו הפעור מתדהמה, עדין לא מבוהל. הקיר נע במהירות נוהם, מכוער ומשחיר מרגע לרגע. בטרם יבין מה קרה הוא פוגע בחוף מנתץ ובולע את כל מה ומי שנקרה בדרכו. כמו מה שקרה בים סוף לפרעה וחילו. אפילו זעקות הקורבנות לא הספיקו להשמע. הוא עומד על המרפסת ויודע שהנה תוך מספר שניות הקיר הזה יבלע גם אותו ואין לו שום יכולת לשנות דבר. ליבו דופק בחוזקה כמו משוגע, זיעה מציפה את כל גופו, ונשימתו נעתקת בעודו נטוע על עומדו מסתכל על הקיר כהמחשבה האחרונה שנחרטת חזק במוחו היא" כמה אני קטן לעומת הדבר העצום הזה". אם הוא ישרוד אקוניט ישאיר אותו בחיים עד לקבלת טיפול ראשוני. זה נכון לגבי תאונות דרכים, פיגועי טרור, וכל סיטואציה חריפה ומהירה בעוצמתה. וניתן לתת אותה גם לעוברי אורח שנפגעו, אין צורך לחשוש זו רמדי מצילת חיים. יש לבקש מבית מרקחת הומיאופתי בלבד ACONITE 30CH כמות של 5 גרם תספיק לשמירה בתיק. בעת הצורך סוכריה או שתיים לתוך הפה, כל מספר דקות ובהתאם לחריפות הסיטואציה. שלא נצתרך.

הומאופתיה - עזרה ראשונה

אלישוע מסיור חטוף בNET נתקלתי בחומר על מגוון רמדיS שממולצות להחזקה בבית אשמח אם תוכל להרחיב ולהמליץ מובן לי לחלוטין שמדובר רק על טיפול ב"מצבי חירום"

נראה לי שאני מתכוננת

למצבי חירום
"אלוהים חשוב עלי..."

למעלה