Acrobat Reader for Palm OS

Acrobat Reader for Palm OS

התקנתי את התוכנה ב-PC וכמובן בפאלם. הורדתי אחת ממפות ת``א מהאתר של דן בפורמט pdf (כפי שהמליצו בפורום לא מזמן). כשניסיתי לבצע Convertion לקובץ שהורדתי, בעזרת תוכנת ה-Acrobat Reader for Palm שב-PC, קיבלתי את ההודעה הבאה: This document has been secured via encryption. Remove the security settings from file in Acrobat and then retry. מישהו יודע אם יש דרך (חוקית!!) להתקין את המפות הנ``ל בפאלם? האם אני מפספס משהו?

פנה לחברת דן.

תסביר מה המטרה, תשאל אם הם יכולים לעזור, תציין שהם יסייעו לעוד רבים אחרים, אולי בכלל הם רוצים להפיץ PDFים שמיועדים לפאלם ?

avivgr

New member
לידיעתך

כשהסרתי את ההגנה התוכנה של אדובי (הקונברטור) נתקעה כל פעם בגלל כובד המסמך. כשבסופו של דבר הצלחתי, הפאלם לא הצליח לקרוא את הקובץ (שוב בגלל כובדו)...

Amoss

New member
למיכאל בנושא Acrobat Reader for Pal

כמובן לומדים מהאחרים ושואבים את הרעיונות, הורדתי את תוכנת ה Acrobat Reader for Palm OS והתקנתי גם במחשב וגם בפאלם. הורדתי את אחד המסלולים של דן ואני מצליח לראותו בפאלם. אבל רואים את המסלול איני יודע אם זה טוב לא ניתן לבצע לדעתי את הגדלת התמונה לראות את שמות התחנות לדוגמא. בקשר לאי יכולת הפתיחה של הקובץ כפי שהוצג על ידך לדעתי מקורה במחשב המקומי באחת ההגנות ולא ב PDF של דן.

ZOOM לתוך PDF

על מנת לעשות ZOOM בתוך ה-PDF צריך לגעת עם העט בנקודה אחת שנייה או שתיים רצוף, ואז מתבצע ZOOM. אני ממליץ לנסות עוד תוכנות שיודעות לקרוא PDF כמו לדוגמא Palm Reader שבאה חינם עם ה-m505. תספרו איך הלך, ואולי נזכה כולנו במפות לפאלם.

Amoss

New member
ZOOM לתוך PDF

איל שלום - אולי אני לא במקום הנכון. אני רואה את ``קו האוטובוס`` לדוגמא, איני יכול לקרוא את שמות התחנות. בלחיצה זמנית או ארוכה לא מבצע כל שינוי, אולי זה לא בתוכנית של אקרובט לפאלם ????

eff7

New member
מפות של דן - כולם צודקים ...

רק הקובץ הנקרא dan_direct אינו מוגן - וזה כמובן מה ש- Amoss ניסה כי זהו הקובץ הקטן ביותר :) ייתכן שאפשר להוריד את ההגנה בעזרת acrobat - לא reader. אם למישהו יש ויכול לנסות - אשמח לתגובה. קשה להגיד שהתצוגה בפאלם יעילה היות והמפה שכיסתה דף שלם נחתכת לרצועות צרות למדי. לגבי זום - זכור לסמן keep image at full size בזמן ההמרה.

Amoss

New member
מפות של דן - כולם צודקים - אמת

המפות אם בוחרים לפי הקווים או המפה הקטנה dan_direct ניתנים להורדה/המרה וצפיה בפאלם. התוכנית הגדולה הכן כפי שנאמר מוגנת, וגם לדעתי לא תיראה טוב בפאלם. כפי שאמר ידידינו הזום עובד, עובד, צריך להמיר כפי שאמר ב keep image at full size .

avivgr

New member
כמו שאמרתי,

הורדתי את ההגנה, הקובץ שקל 1.3 מגה... לקח לו כמה דקות לעלות בפאלם ושהוא כבר עלה....ראיתי מסך לבן.

למעלה