actress

skito

New member
actress ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזלט טוב מיכלי שיתגשמו כל משאלות ליבך בהצלחהההההההההההה

skito

New member
../images/Emo141.gifהבטחתי גם

מהגלבוע בידיוק מעל בית אלפא (ומעניין מתי בפעם האחרונה סי טיילה שם?)

actress

New member
שיוווו איזה התרגשות../images/Emo19.gif

כ"כ אוהבת את כולכם תודה תודה תודה
ריגשתם אותי
תודה תודה תודה

מיכלי היקרה מזל טוב וזר פרחים...

מהפריחה הנוכחית... שיתגשמו לך כל המשאלות שרק חלמת עליהם.. שיהיה לך הכי הכי בכל מה שתרצי .. המון המון ממון ואושר.. ב-

Elisete Retter

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב מיכלוש אפילו עם זה טיפה מאוחר. שיהיה לך תמיד ההכי טוב שיש. נשיקות אליזט

sharlior

New member
|בלוןמממזזזזזללל ---- טטטטווווובבבב

מזל טוב מיכל רק אושר ועושר המון הצלחה תמשיכי להיות כזו נהדרת שרון.

../images/Emo57.gifלמיכלי המקסימה../images/Emo140.gif

כולנו קנאה. עוד שנה עברה, ונשארו לך עוד איזה מאה, עוד שנה עברה, ואת לא לאה. עוד שנה עברה, בה טיפחת את מלכת הרוקנרול, עוד שנה עברה, ונשאר לך עוד לחלום בגדול. מדהים כמה אנשים אוהבים אותך, ומדהים עוד יותר כמה שהם אוהבים אותך. אז הרבה אהבה, הרבה עבודה, ועוד חדר אחד קטן ממני - אחד שאוהב. ידידך - נוה איתן.

actress

New member
איתן אתה מדהים, מרגש ../images/Emo66.gif

ואי שם מעבר לאופק
יש חדר קטן
יושב לו אדם שעובד כל הזמן
ומלא אהבה כלפי הסביבה.
אני כ"כ אבל כ"כ מודה לך אתה מקסים!!! תודה רבה רבה אחי הדגיגון והיקר.

הרבה זמן לא הייתי כאן

אתם יודעים המרוץ הבלתי פוסק של החיים אבל מזל טוב מיכלוש. הרבה שנים של אשר, רק אושר ועושר ובריאות והצלחה ומזל וכל הטוב שבעולם. שתגשימי את חלומך להיות שחקנית, לכי על זה יש לך פול כישרון, את צריכה עוד מילימטר של ביטחון.

actress

New member
אהההמ... אהההמ....אני בספק אם זה

יתממש ראית איך הארץ שלנו נראית מה גם שרוב השחקנים בארץ אין להם עבודה. בוא נאמר שאני עשיתי החלטה ואני שלמה איתה ואני יודעת שהמשחק ישאר אצלי לעד וזהו. חוץ מזה הלכתי לאודישן לדיבוב שבוע שעבר אהבו אותי והציעו לי להתחיל ללמוד משחק באופן מקצועי אמרו לי תקשרי מחר ונמליץ לך על הקורס של דיבוב וכו'... אבל עבר שבוע ולא היה לי כח להתקשר כנראה באמת ההחלטה שהגעתי אליה היתה נכונה ואני אמשיך אם מה שאני אוהבת לעשות וזה מכל הלב. ולבנאדם 1 פה אני חייבת להודות אפילו לכמה אנשים אבל בראש ובראשונה לסיקוש ה - מ - ק - ס - י - מ - ה שכמו בשיר "תחלמי בגדול" נאמר ..... יפתחו בפנייך דלתות שחיכו לך מזמן......" אני מודה על כך כ"כ מעומק ליבי עד שאין לי מילים לתאר עד כמה.

אם יש משהו שאני חוזרת ושומעת

שוב ושוב כמו מנטרה בשנתיים האחרונות זה שאסור לוותר על החלומות שלנו. סו פאקינג וואט, אנחנו מדינה קטנה, סו פאקינג וואט פה זה לא סקורסזי, סו פאקינג וואט מקבלים רק דוגמניות, סו פאקינג וואט מי שלא דוגמנית מתקבלת בפרוטקציה. מכלי, זה החלום שלך, ויש לך כישרון, קחי את עמצמך בידים, ואל תוותרי לעצמך, ואני לא חושבת שגישת ה"לא היה לי כח להתקשר" נכונה כאן. שיהיה לך המון בהצלחה. החוכמה היא לא רק לחלום בגדול, החוכמה היא גם לרוץ אחרי החלום ולנסות להגשים אותו. ואני יכולה למלא את הפורום המשפטים כמו: מי שמכוון גבוה פוגע גבוע, הזורע בזעת אפו יאכל לחם וכו' וכו' וכו'. אני חושבת שדברי הועברו בצורה הברורה והרהוטה ביותר.

למעלה