ACTRESS

ACTRESS

את נשמעת מאוד חמודה ואני מצטער שלא שרשרתי את התשובה למה ששאלת על אם נופיע בראשון אז אנחנו שמה אני חושב ב-28 בגראג´ אני יודיע לך ראיתי שרשמת שאת זמרת מדהימה וגם תיאטרונים וכאלה נשמע מעניין איך שומעים?

actress

New member
חפיףףף ואני לא זמרת ../images/Emo13.gif

ויש לכם הופעה גם ב 30 לחודש לא? ה 28 יוצא יום ו´ יום לפני ההופעה שלנו ושל סי כמובן, אז אם אני לא אהיה בחזרות מה שסביר להניח שכן כי אנחנו עושים חזרות גם בימי שישי לפני הופעה אז אני אגיע.

actress

New member
חשבתי יוני ולא אני לא מופיעה איתה.

הכוונה היתה שלי ולה יש הופעה באותו היום רק שהיא מופיעה שעה אחריי... ולגבי מה ששאלת על ההופעות שלה אז ביום שבת הקרוב יש הופעה בהיכל התרבות באודיטריום בשעה 21:00.

מיכלי

שלחתי לך קישורי מוסיקה באי מייל קיבלת?? מתי נשמע את שלך?? יש לך אולי דיסקים ישנים של סי? אני רוצה לצרוב כי אי אפשר לקנות בשום מקום

actress

New member
אני בקטע של תאטרון לא מוזיקה.

וחוץ מסי אני לא שומעת אף זמר ישראלי כמעט כי הם לא מעניינים אותי ואם אני שומעת שירים שלהם אז אני מזמזמת או שמעבירה או ששמה את הדיסק של סי שהיא בהחלט המועדפת עליי, ואמור להיות לי פה את הדיסקים הישנים שלה כי קנו לי אבל אני לא מוצאת אני צריכה לעשות סדר
לגבי הקישורים ששלחת אז יש לי כמה אימיילים אני באמת צריכה לשנות את המייל בכרטיס האישי למייל שאני בודקת פעם ביומיים. וההופעה שלי היא ביום שבת הקרוב וזה משחק לא מוזיקה.

למעלה