תודה ועוד משהו
שמחתי לקרוא שאכן ההדגשים שציינת זה מה שאני עושה עם הנער,אני עדין לא מצליחה לאבחן אלו תוספות טיפוליות הוא צריך אם בכלל. למרות שאני מוצאת את עצמי עובדת גם על מערכת תנועה בעיקר מפרקי כתף וירך. הייתי רוצה להתיעץ על תחושה שלי במהלך הטיפול. כשאני מטפלת בנער הרגליים שלו נמרחות על המיטה, ממש תחושה של ג´לי, כשאני מרגישה שמידי פעם ממש צריך לאסוף אותם אל הכרית. גם בזמן העבודה על כפות הרגלים התחושה היא של רכות עד נזילות ממש, ושאפשר להיכנס בלי סוף. כפי שציינתי בהתחלה כיוון שהנער לא מגלה פתיחות. ואני לא יודעת איך הוא מרגיש באמת. יש אצלי את התחושה של הרמת ידיים , וויתור, מין תעשו מה שאתם רוצים, זו התחושה שלי מהנימרחות והנזילות שלו. וואוו זה הולך להיות ארוך, תסלחו לי, ברצוני לציין שהנער כבר ניסה טיפולים אחרים שיאצו, פירחי באך, פסיכולוג והתנגד בתוקף להמשיך, לרטלין יש לו ראקציה לא טובה ולכן הפסיקו(למזלו) כך שכרגע אני הדבר היחיד שהוא מסכים, ואני מאוד שמחה לעזור. אשמח לשמוע חוות דעת על התאור שנתתי, ולגבי התחושות שלי. נכון בתזונה אני לא כל כך מבינה, אבל בשלב זה אם אשלח אותם לעוד מטפל הם פשוט יפסיקו להגיע. אז מתוך מאמרים שקראתי החלטנו להוריד שוקולד קרמבו(הוא היה אוכל6-7 ביום) שימורים, והוא משתף פעולה יפה מאוד השבוע הוא אמר לי לא אכלתי בכלל קרמבו. אשמח לשמוע ממומחים לתזונה בפורום. (אני יודעת שזה לא במקום, פשוט עד נארכוש את אמון המשפחה). רציתי להוסיף עוד משהו קטן בעצת חברה העוסקת בארומתרפיה, נתתי לו את שמן המנדרין, האם שמה לו כל בקר על דש הבדג, ובלילה על הכר. ומדווחת שהוא מגיב לריח טוב, הוא אפילו ישן טוב יותר. מה אתם אומרים? טוב אז בנתיים מספיק עד לטיפול הבא.