adsl סוג תקשורת מהירה

tami-01

New member
adsl סוג תקשורת מהירה

בה לכל לקוח יש פס רוחב משלו. אני אשמח לגבל תרגום על המשפט האחרון מהו פס גלישה?

@poet

New member
פס גלישה מהו!

פס גלישה הוא בעצם כינוי לעוצמת קבלת ושליחת הנתונים מהמחשב שלך לרשת ונהפוכו שאנשים מדברים על פס גלישה צר (ולא ניכנס עכשיו ל bps וכל מיני דברים לא מובנים) הם מדברים על קבלה\שליחת נתונים חלשה יחסית . הדירוג נקבע ע``י כמה דברים : הראשון הוא המודם או מכשיר קבלת הנתונים שלך: וזה מסודר בסדר הבא מודם 14ק- כשמו כן הוא , מודם שיכול לשלוח ולקבל עד 14 ק לשנייה (מודם זה הכרטיס שמבצע את המודליזציה בין נתונים אנולוגים לדיגיטלים ומאפיין את המידע) מודם 28ק , 56 ק 64 ק פועלים על אותו עיקרון הדבר השני הוא סוג החיבור : ישנם כיום כמה חיבור מרכזיים נתחיל עם הפשוט בהם: דייאל אפ - שסביר להניח שאתה משתמש בו אתה מתקשר לספקית ,והמודם מתרגם את האותות האנלוגים לבסיס דיגטלי מהירות הקבלה והשליחה (פס רוחב ) זהים ונעים בין 2-4.7 ק בממוצע ISDN - בעקרון יש כמה סוגים של ISDN בעולם אולם בארץ מספקים אותו לרוב בצורה הבאה : שני מודמים של 64 ק שלניתן לסכרן בניהם- ולהוריד במהירות כפולה בפס תקשורת כזו ניתן לקבל עד 13 ק , אולם לרוב זה נע בין 6-10 ק dsl - יוצרת מעין חיבור לרשת ישירה למרכזיה באופן ישיר . יש כמה סוגי DSL , בארץ הטכנולוגיה היא דיי בסיסית ADSL - מהירות הקבלה נע בין 100- 270 ק בממוצע ומהירות השליחה הממוצעת נעה בין 6-35 ק , כל גולש קונה פס רוחב משלו וכמות המשתמשים ברשת באותו זמן לא אמורה להשפיע עליו cabel -תקשורת באמצעות הכבלים , תקשורות מהירה מאוד , אולם תלוייה בכמות המשתמשים , כולם חולקים את פס הרוחב שהחברה מקצה , לאותו רחוב אותו בלוק . עדיין נסיוני בממוצע , 200-350 ומעלה קבלה יש אנשים שתיארו הרבה יותר.. שליחה בממוצע 100 ק T1 אין בארץ T3 אין בארץ בכל מיקרה , שאתה מאפיין את צרכיך לפס רוחב רחב , אתה דבר ראשון צריך לשאול את עצמך , למה אני צריך את זה? כיום פס גלישה רחב , הוא מאוד מאוד יקר ובדרך כלל אנשים שנוטים להוריד מהרשת הרבה משתמשים בו. אז עד שלא יורידו במעט את המחירים הייתי מציע לך להסתפק במה שיש לך ואם לא... אתה מוזמן להיכנס לקישורים הבאים לעוד מידע בכל אופן אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול

tami-01

New member
רגע לא הבנתי

לכל סוגי החיבור חייב מודם ? ואם כן. נניח שיש לי מודום היכול העובד במהירות 64 לשניה ? אם כן אז מה הטעם בשימוש מודום זה כאשר חיבור לפי דייל אפ יש מאפשר שליחה/קבלה בין 2-4.7 ואף חיבור ע``י idsl נע בין 6-10 בקיצור צריך לעשות סדר בבלגן.

tami-01

New member
מה גם שאמרת שאיו מהירות של t1 בארץ

ואני הרגע הורדתי שיר בספיד של t1 לזה התכוונת? או שזה משהו אחר לגמרי?

@poet

New member
סדר

דבר ראשון- לא יכול להיות שהוקרדת במהירות של T1 כי אין את הטכנולוגייה הזו בארץ אנשים בטכנלוגייה הזו דיווחו שהם עוברים את ה 600 קל אם יש לך מודם המסוגל לאפיין 64 קל אבל פס הרוחב של הספקית נע עד 5 קל זו המהירות שאתה תוכל להגיע אליה מקווה שהסברתי נכון וכן כל צורת תקשורת כולל T1 ו T3 צריכים מודם , הוא אמנם לא ניראה כמו כרטיס מודם שיש לך במחשב אבל אני מקווה שעוד כמה שנים יעשו את זה ביי

tami-01

New member
רגע ...זאת אומרת.

שאם אני מחברת ע``י דאייל אפ או ISDN אין כל הבדל באיזה מודם אני אשתמש גם אם הוא הכי פשוט 14ק משום שבלאוי הכי פס הגלישה שלי אינו מאשפר להוריד יותר ! נכון ?! ואין טעם להתווכח אבל ראיתי מה שראיתי -הורדתי שיר עברי ממשתמש ישראל טהור. ב-SPEED של T1 בכל אופן זה מה היה רשום. אבל זה לא הנושא .

למעלה