ADSL.......שווה ?

פסיכי

New member
ADSL.......שווה ?

שלום אני מתכנן להצטרף לרשת ADSL אבל מספר אנשים אמרו לי שזה לא שווה כי יש הרבה אתרים שהגלישה בהם היא כמו מודם רגיל..... יש כאן מישהו מבין שיכול לעזור ???

@poet

New member
תשובה

אם אנחנו שואלים האם איי די אס אל שווה או לא שווה אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. תחשוב על מהירות הורדה של מעל 200 kb לשנייה , ועל גלישה של לחיצת כפתור אתה לוחץ...ואתה שם. מי שאמר לך את מה שהוא אמר לך בוודאי התכוון לאתרים מאוד מאוד רחוקים אבל גם שם זה בחיים לא יוכל להשתוות למהירות גלישה של מודם מהיר (ניראה לך?!@@@@@@) אז אני אומר ככה אם יש לך את הכסף לקנות את זה רוץ! לעשות את זה בתיאבון

srsr

New member
פואט אתה ג לא מדיק וגם לא משיב לשאלתו

האם אתה חושב שהגלישה בפורום תהיה יותר מהירה. לא ולא! רוב האתרים גם בארץ אם אתה מחובר ב50000 שזה בערך 5.5 לא יהיה הבדל אם תתחבר בADSL ADSL לא יגרום לאתר איטי להיות מהיר רוב האתרים אינם ``תןמכים`` במהירות ADSL ההפרש לחודש למעלה 200ש``ח יש צורך בהצדקה רצינית קצת יותר מגחמה ע``מ להשתמש בADSL שים לב גם כי ההלאה מוגבלת ל64 בלבד ובisdn יש לך העלאה כפולה של 128 בISDN הנך יכול להגיע לקצב של 128 ואפילו 256 משמע 15K ו-30K לאור ההבדל הגדול במחיר והשימוש המועט יחסית לחלוטין לא מתאים לכל אחד ואכן קצב ההתחברות הוא קטן פי כמה מהצפוי מהנסינים כלכל הרבה התנתקו עד שנקבע תור לחודש אחרי ע``מ לבא לאסוף את המודם...

web_master

New member
ADSL שווה!

אני מחובר ואני מרוצה מאוד זה לא דומה בכלל למודם זה הרבה יותר מהיר בכל מקרה אבל יקר מאוד

למעלה