adsl+roter+linux

mavor

New member
adsl+roter+linux

למי ששם לב לא היתי פה בזמן האחרון :) אז חזרתי ויש לי סיפור מהסרטים לפני חודש נסתי לארופה בעניני עבודה בעיקר היתי בגרמניה ושם יש פשוט לכול אחד בבית קו ADSL וחלק אפילו T1 (אני מדבר על אנשים פרטיים לא משרדים או משהו כזה) אז אך שחזרתי נתתי לבוס שלי אולטימטום או ADSL או T1 :) בקיצור לפני שבועיים קיבלתי את ה ADSL לקחתי כ.רשת מהעבודה (CNET) והגדרתי אותו (30 שניות של עבודה) הפעלתי את האשף של mandrake והגדרתי את החיבור כADSL ולא עובד !! נכנסתי לתמיכה של mandrake ובמשך שבוע וחצי עבדתי איתם על להפעיל את ה ADSL בסופו של דבר הישוע באה דפקע מאתר ישראלי די לא מושקע http://www.pointer.co.il/~mulix/ אחרי שהרדתי את העידכון של ה PPT וניסיתי להפעיל אותו גיליתי ש מנדריק לא מתקינה את MAKE ו GCC אותומטית (גירסה 8.1 ) אז צריך להסיף בסופו של דבר היום בשעה 24:00 השרת שלי רץ עובד ומקושר ל ADSL נירעה לי שאני אחתוב מדריך באיברית ל ADSL היום נדב

תמר,

New member
תבדוק ב-

בפורומים של walla!iol יש הרבה שאלות/תשובות בעניין, וכנראה גם קישורים. כדאי לך לבדוק שם אם לא כתבו כבר מדריך בעברית

kanabis34

New member
כן..

אני מכיר את הבן אדם שעשה את זה פגשתי אותו בהרצאה על לינוקס בטכניון בקיצר למי שמעוניין יש הרצאות על לינוקס בחינם בטכניון כל יום שני ב 18:30 אנשים ברמה מעבירים נושאים מעניינים ושלום לכולם אני חדש פה...

mavor

New member
חרם

חבל פשוט מיום ה"איחוד" אני מחרים את הפורומים של IOL נדב

למעלה