adsl

הפג`ען

New member
adsl

התחברתי לפני שבועיים לשרות adsl של ואוו,ומזה אני מאוכזב,חוץ מהאיטיות של ההורדות(במיוחד שירים),יש גם דרך קבע,הפסקות באמצע כל הורדה. אם מישהו ניתקל בתופעה,או מכיר אותה ,ספר לי,ועזור לי

eYaL

New member
אממ..

דווקא המהירות לא רעה..ביחס למה שהתרגלנו עד כה.. לאיזה מהיריות הגעת,ועם איזה ספק את מחובר? eYaL

yan77

New member
תשמע . . . . B-)

גם לי יש ADSL ואצלי זה עובד פצצה !!! השירים יורדים לי במהירות טיל של 140KB/S בנאפסטר . (שיר בפחות מ-14 שניות ) תבחר פשוט להוריד ממשהוא שיש לו T3 או CABLE כי אם זה יהיה ממשהוא אחר אז המהירות תיהיה בקושי 5KB/S (זה לא מחייב שמ-T3 זה יוריד מהר כי לפעמים אנשים רושמים שיש להם חיבור כזה וזה לא נכון) שאר ההורדות באינטרנט יורדות במהירות שבין 200-270 KB/S לאיזה ספק אתה מחובר? אני מחובר לאינטרנט זהב וזה עודב פצצה !!! להתראות יניב

duke4you

New member
תשובה

אתה יכול לבצע המחשת מהירות. תתקשר למס` 1800340340, של התמיכה הטכנית של בזק עבור ADSL ותוכל לבצע המחשת מהירות, כלומר לבדוק את המהירות ללא קשר לספק האינטרנט. אם תגיע למהירויות גבוהות הגיע הזמן שתסיק מסקנות לגבי הספק אינטרנט. תנסה זה לא עולה כסף. בכלל זה מומלץ לכל בעלי ADSL.

eYaL

New member
עוד משהו..

ישנם אתרים שבודקים את מהירות החיבור שלך,כדוגמאת CNET צירפתי לך קישור.. תבדוק (רק להקיש שם על GO,לא צריך למלא פרטים) eYaL

סמיי

New member
דרך אגב, מה התוצאות שלך ?

הכוונה היא ל- ADSL. המהירות שלי ע``פ האתר הזה היא 190 הספק שלי הוא אינטרנט בזק בינלאומי. בברכה סמי

duke4you

New member
תוצאות מוזרות מאוד

גם אני בעל ADSL. לי יצא 186.3 kbps שהוא הקיצור של קילו ביט (לא בייט) פר שניה. ואם מחלקים את התוצאה ל8 (כי כל בייט שווה ל8 ביט) מקבלים את התוצאה בקילו בייט. בדר``כ מומלץ לחלק ב10 בגלל שיש נפילה בדרך. אז התוצאה שלי 18.6 קילו בייט בשניה. זה נשמע הגיוני??? לא. בדר``כ הורדה מהארץ עומדת על 202 קילו בייט בשניה, לעומת הורדה מחו``ל אשר עוברת הרבה routers ומגיע דרך סיבים אופטים הפרושים מתחת לים, שרוחב הפס מתחלק בין כל בני ישראל הגולשים באותו זמן. לכן מומלץ לבצע את הבדיקה בישראל ולא בחו``ל, כך נקבל את התוצאה האמיתית נטו. כלומר לבדוק דרך בזק. * נ.ב - בבדיקה שניה יצא לי 8160 kbps שזה רוחב פס של 8 מגה ביט והורדה של 800 קילו בייט בשניה. *** הלוואי וזה היה נכון***.

eYaL

New member
הלוואי..חח

חחחחח.. באמת מוזר מה שיצא לך.. אני עשיתי את הבדיקה כבר כמה פעמים,בשעות מסויימות של היום.. זה משתנה בין השעות..אבל לא הגעתי למספרים כאלו. זה רוב הזמן נע אצלי בין 190 ל 206 eYaL

duke4you

New member
אגב

אגב...מה שמעצבן בADSL הוא הUPLOAD העומד על 64 KBPS כלומר 6.4 קילו בייט בהעלאת קבצים, מקסימום 7. אז למה אנחנו משלמים 360 שקל בחודש כדי לקבל ADSL ברוחב פס הנע בין 1.5-2מגה ביט בהורדה (150-200 ק``ב) ורק ``ISND 64`` בהעלאה? 360 שקל חדש!!! 360!!! לידיעה - ADSL מגיע תאורתית עד 9 מגה ביט בהורדה (900 קילו בייט) ועד 640קילו ביט בהעלאה (64 קילו בייט). אבל כולנו למדנו בביה``ס שתאוריה ומציאות לא תמיד הולכות ביחד. חבל.

סמיי

New member
למה שבזק יתנו לך מהירות

UPLOAD גבוהה יותר אם הם יכולים לגבות על כך כסף. קראתי באתר שלהם שתמורת תוספת מחיר (אני לא זוכר כמה) הם יכולים להעלות לך את המהירות. וסתם על הדרך, גם מהירות ה- DOWNLOAD מרגיזה כי ידוע שהם מסוגלים להרבה יותר אך ישנה חסימה אצלם במרכזיות... דרך אגב, שמעתי שישנם מודמים אשר יכולים להתגבר על החסימה (והכוונה לא למודמים של אורכית) אך לשם כך יש צורך בידע כיצד לכייל אותם... סתם לידע כללי. בברכה סמי

duke4you

New member
הודעה ל the pinky and floyd

ואני חשבתי שלי יש בעיות בחיים. איך אני מעיז להתלונן על 186! 8-(

duke4you

New member
אתר ADSL הישראלי

לכל בעלי ADSL מומלץ להכנס ללינק הבא: http://www.adsl.org.il. האתר מכיל FAQ (שאלות נפוצות), מידע, תקלות ועוד ועוד ועוד והכל על ADSL.

eYaL

New member
וואלה לא יודע...(-:

אבל אם זה מסקרן אותך,אפשר להתקשר לברק ולשאול..לדעתי זו שיחת חינם eYaL

ורדינה

New member
תשלום לברק....

חופשי חופשי זה 20 דולר לחודש יש מסלול של שעות גלישה חופשיות משעה 19:00 עד 9 בבוקר וביום שישי מ- 13:00 עד יום ראשון בבוקר תעריף של 5 דולר לחודש. 1800013013. אני גולשת דרך ברק. ורדינה

duke4you

New member
אוי ואבוי

את עדיין בטכנולוגיה שאי-מייל נשלח ע``י שליח? לא עדיף לך ADSL? ב3 חודשים ראשונים זה ממש זול - 99 לבזק 40 לבינ``ל. סה``כ 139 ש``ח בחודש, וזה ממש זול. מה גם שלא צריך את השליח. B-)

למעלה