Adventures in the Sin Trade 1-2

shanyz

New member
Adventures in the Sin Trade 1-2

וואו! ראיתי עכשיו את 2 הפרקים ברצף ואני חייבת להגיד שמממממש נהנתי! (טוב, מתי לא!?)
דבר ראשון, הרבה דברים עכשיו נורא מסתדרים לי בראש, כי היו חסרים לי הרבה קטעים, במיוחד מהפרק הזה... עכשיו אני יודעת בדיוק איך התחיל הסיפור עם אלטי, ומי זאת סייאן סוף סוף. יש משהו אבל קטנטן שאני צריכה לשאול.. נכון יש את הפרק שאחת מהעתיד כאילו חוזרת אחורה, אל האמזונות, והיא אמזונה בעצמה (היא שחקה גם בסרט הזה עם שרה מישל גלר והחמוד הזה..נו...אהה משחקי פיתוי! זהו, זה השם! =) אוקי אז היא שיחקה גם שם..) בקיצור, בפרק ההוא, אז לא קוראים לה גם סיאן? מוזר...
טוב דבר ראשון בחלק הראשון של הפרקים, ממש אהבתי את הקטע שזינה כזה עשתה לוויה לאמזונה המתה וממש בכתה, ברור שזה היה על גבריאל, אבל כאילו זה היה ממש עצוב...
ולמה בהתחלה יאקוט רצתה להרוג את זינה? ממש ממש בהתחלה.. גם מממממש אהבתי את כל הקטעים של זינה ובוריאס.. אחרי זינה וארס, אני הכי אוהבת את בוריאס וזינה ביחד:) הם כאלה מתוקים
ממש אהבתי כשאלטי גילשתה שזינה בהריון....ואז כזה היא אמרה שהיא עוד לא גילתה לאף אחד וזה.. אז סתם, היא כזה הרסה לזינה את התכנון לא להגלות לאף אחד, בינתיים... חחה.. ממש אהבתי את הקטע שזינה באה כזה מעל הגג כשסייאן היתה בטיהור הזה...ואז היא נפלה.. וסיאן לקחה לזינה את הבגדים! פחחח זה ממש היה קטע יפה!:) איזה זריזה היא! וזינה כזה הייתה בהלם! ואחר כך כשסיאן רדפה אחריה בעצים.. וזינה רצה כזה בפחד.. לא הבנתי למה היא כל כך פחדה ממנה!? כאילו זינה יכלה לנצח אותה...אז מה היא כל כך פחדה ונתנה לה להצליח לתפוס אותה.. מוזר מצד זינה...
בקטע שהעכביש קפץ על זינה, די נבהלתי:) חחה זה היה מפחיד כזה... וראו איך הוא עקץ אותה! עם 2 קשיות קטנות ומגעילות נכנסו לה לעור! אאוצ'!! ו.. נכון היה קטע שאלטי הראתה לזינה את העתיד.. אז היה קטע שאני בכלל לא זוכרת שהיה בתוכנית.. שהיא נלחמה כזה עם מישהו..נראה לי בתוך בית....... בקיצור, ממש אהבתי את הפרק, והנה כמה תמונות:) אשמח אם יגיבו ליייייייייייייייי

ברודי

New member
אין לי מושג על איזה סיאן את מדברת.

אבל יש את הסיאן הזאתי מ-Path Of Vengeance בעונה ה-6. שהיא לטעמי, הסיאן הכי חמודה.

shanyz

New member
חהה גם לזאת קוראים סיאן!?

קוראים לה על שמה של הסיאן שראינו היום? והנה, צירפתי תמונה של את שאני מדברת עליה... (לכולן יש שמות נורא דומים!!)

ברודי

New member
כן כן שנייה מצאתי...

SELMA BLAIR זאת השחקנית שמשחקת את סיאן ב- lifeblood בעונה החמישית. קלטי איך אני לפחות מצאתי: הלכתי לאתר של משחקי פיתוי באנגלית וראיתי את סלמה הזאתי ונזכרתי בשאלה של מיכל בטריויה על אחת שמשחקת גם בזינה וגם בסידרה ההיא זואי משהוא וזכרתי שזאת היא כי ראיתי כמה פרקים מהסידרה ההיא אז לקחתי ת'שם שלה וחיפשתי ב- IMDB שזה אתר עם ביוגרפיות של כמעט כל שחקן שקיים או במאי ומפיק וכ"ו והיה שמה שהיא משחקת בזינה ובאיזה פרק ואז הלכתי לאתר של מייק ומצאתי תמונה. וכל זה רק בגלל שלא ראיתי ת'פרק הזה מעולם ולא ידעתי שהיא משחקת בזינה. אז. הסיאן מהעונה ה-6 היא ממשיכה של הסיאן שהיתה היום אבל הסיאן של העונה החמישית אינלי מושג מאיפה הקריצו אותה או אם יש קשר משפחתי לשאר הסייאניות שככה...

gabrielle

New member
הקטע של הבית שאלטי מראה לזינה

זה הפרק עם נג'רה שהן נלחמות- " צלבנית "- והוא בהמשך העונה ה-4. ולדעתי, סיאן זה פשוט שם נפוץ אצל האמזונות... הקטע שאלטי מראה לזינה את העתיד והיא רואה את גבריאל בעתיד ואז אלטי שואלת אותה " איך זה גורם לך להרגיש זינה, שאת רואה את החברה שלך מתה יחד איתך?! " אז זינה אומרת לה " טוב! כי זה אומר שהיא חיה!!! " בום בום בום- ואז היא הורגת אותה!- זה קטע קטע ענק יאוווווו!

shanyz

New member
נכון! זינה כזאת חכמה!!!

אני אל בטוח הייתי שמה לב:) חחה.. באמת קטע יפה!!!!!!!!!

ברודי

New member
השאלה הגדולה והמעצבנת היא..

לפי זינה, הגורל לא נקבע מראש ותמיד אפשר לשנות אותו אז איך אלטי רואה את העתיד? הרי העתיד לא קבוע לכולנו ברגע שאנחנו נולדים. הוא מתהווה עם הזמן. זינה כל הזמן משנה את "מה שהיה צריך לקרות" כדי שיתאים לצרכים ולרצונות שלה. פתאום מסתבר שהכול ידוע מראש (אנחנו כאן להעביר את הזמן) אז, קצת דפוק שהכותבים עשו כזה דבר. מילא שזינה עפה וקופצת וכ"ו וכ"ו. אבל ברגע שאתם סגורים שזינה אחראית לגורל שלה, אל תדפקו את זה בשביל פרק אחד. וזה רק תהייה אחת שהפרק מעלה כי יש בו כמה קטעים שקצת לא הסתדרו לי.. במיוחד- בפרקים הבאים זינה אומרת שיש לה מין סיוט שחוזר על עצמו שהם מתות וכ"ו. אז נכון שהיא הסתכלה על זה סתם בתור סיוט וגבריאל תמיד אמרה לה שזה בולשיט אבל כאילו בחלומות האלה שלה היא ראתה את מה שאלטי הראתה לה עכשיו אז.. לא יודעת. לא עשתה אחד ועוד אחד?

shanyz

New member
כן...זה באמת קצת סותר את עצמו

בסדרה כולה יש מלא דברים שלא מסתדרים.. כמוש שאתמול אמרו בקטע של הפרק האחרון של עונה 3.. שארס בכלל לא הלך להציל את גבריאל.. כי הוא נשאר לעמוד עוד איזה חצי שעעעהה שם.. אז איך הוא הספיק להציל את גבריאל!?.. מממ...יש מלא קטעים כאלה שלא ברורים..:)

gabrielle

New member
לא לא לא לא לא

זינה מאמינה שאין גורל, ושאדם הוא זה שקובע את הגורל לעצמו. אבל זה לא אומר שזה באמת ככה... וזה גם לא אומר שכל הדמיות בתוכנית אמורות לנהוג כמוה - עובדה שאלטי, שהיא שאמנית, יש לה כוחות לראות את העתיד... זה שזינה לא מאמינה בזה לא אומר שככה התכנית כולה אמורה להיות, אלא זאת פשוט נקודת מבט של הגיבורה שלנו- זאת לא סתירה... זינה כן אחראית לגורל שלה, והיא שינתה אותו במליון מצבים, אבל בנוגע לנבואת מוות הזאת... כנראה שבמצב הזה- היא לא יכלה לנצח.

ברודי

New member
רגע לא הבנתי...

עזבי אם הדמות-זינה מאמינה שהאדם קובע לעצמו את הגורל... יש בעולם שלנו כיום המון דעות בקשר לגורל- אם יש לכל אדם גורל קבוע מראש או שאין כזה דבר והעתיד נקבע לפי המעשים שלנו התסריטאים הלכו לפי קו המחשבה שאין כזה דבר גורל, החלטתי את זה כי בכל הפרקים רואים איך זינה משנה דברים שהיו אמורים לקרות לפי ההיגיון הברור שלנו ובכל זאת הם לא קרו כי תמיד אפשר לשנות את מה שיקרה.. אז אם הכותבים החליטו שלא ללכת לפי- גורל קבוע לכולם, איך פתאום הם טוענים שאלטי רואה את העתיד אם העתיד לא נקבע עדיין ותמיד אפשר לשנות... (בגלל זה אמרתי שזאת שאלה גדולה ומעצבנת!)

shanyz

New member
אגב, גם רציתי להגיד

שכל הכבוד לזינה:) כאילו, הרגליים שלה היו שבורות, היא נחתכה ביד מהחרב וקיבלה מכות, ועדיין הצליחה להרים את עצמה על הסוס ולהילחם באומץ ובחוזקה! כל הכבוד לה): אני רק שלשום נחתכתי בדף (אאוצ'
) ועדיין כואב לי...
חחהה.. =)

למעלה