Adventures in the Sin Trade 2

ברודי

New member
Adventures in the Sin Trade 2

שמישהוא יסביר לי אחת ולתמיד, איך הם שמו קטע מסוף העונה ה-4?! מה הם צילמו עונה שלמה ורק אז שידרו אותה? וכאילו, איך הם עשו כזה דבר למעריצים? (מבחינת לשים קטע של גבי בשיער קצר) ז"א מעניין איך זה לראות את הפרק הזה ואת גבריאל עם שיער קצר ולא להבין כאילו מה, גבריאל תסתפר בעתיד?! לנו זה נשמע הגיוני אבל מי שראה את זה פעם בטח לא תיאר לעצמו... או שאולי הם חשבו שזה סתם פאה וגבריאל לא באמת תיסתפר לא יודעת אבל זה נראה לי ממש מגניב לראות את הפרק של היום בלי לדעת מה יקרה בעתיד..!! (אני גם רוצה
) זהו, תרגישו חופשי להסביר כי באמת שמוזר לי... הי, למישהוא פה יצא לראות את העונה ה-4 בפעם הראשונה ששודרה בארץ?

gabrielle

New member
כן לי בכיתה ה'...

ולדעתי שמו לרנה פאה, וצילמו את זה... כאילו מה שהם עשו זה לצלם פרקים שונים מכל העונה ( כי הכל כתוב כבר ) ולצלם פרקים ספציפים שהם רצו... ופשוט שידרו את זה בסדר אחר...

ברודי

New member
לא מסורבל קצת?!

גם יש ת'קטע שרנה אמרה שמכניסים לפרקים קטעים שעוברים עליה ועל לוסי מהחיים האמיתיים אז לא נראה לי שהם כותבים עונה שלמה מראש... ועוד היא בדיוק דיברה על In Sickness and In Hell שבא עוד 2 פרקים
BTW... מה חשבת כשראית את גבריאל בשיער קצר? לא באמת, שאלה מפגרת אבל זה ממש מעניין...

*neta*

New member
מתוך ראיון

Fans saw a somewhat different Gabrielle in the fourth season. The star was shorn. "I’ve been wanting to cut my hair for a long time," O'Connor admits. "Lucy's body double had passed this magazine picture around the makeup department. Everyone 'oohed' and 'aahed' and then it became the topic of conversation: 'Wouldn't it be great if Gabrielle could have a haircut like that?' I just thought, ‘Don’t I wish!' and dropped the idea. Then, Rob came to me and asked, ‘Hey Renee, what do you think about cutting off all your hair?' And I jumped on it immediately. Of course, there were many people within the production who protested the idea of Gabrielle losing her golden fleece, but I thought it was a bold move. Fans protest but only after the fact. Once the hair is gone, there's no going back את כל הראיון ניתן למצוא פה

ברודי

New member
ראיון מעניין!! 10X

רנה הורגת אותי עם המילים הגבוהות שלה. גם בקופי טוק. יאללה אפילו הביבלון שלי מתאמץ קשות כדי למצוא... והיה שמה ביטוי *חוזרת לחפש* yin and yang מצא לי פרוש מתוך המילון של בריטניקה.קום שתהייה בריאה. אהבתי אבל את הראיון. הרבה על כל הקטע של הבימוי שלה.. ולא ידעתי שהיא טיפסה על ההר הזה בזמן זינה. הייתי בטוחה לפני, משומה. בטח בסדרת פרקים האלה ששודרו אצלנו לאחרונה כי היא בקושי מופיעה בהם, והיא אומרת בראיון שהיה לה זמן פנוי בצילומים ורק שעה ביום צילומים משהוא כזה...

gabrielle

New member
כן לי בכיתה ה'...

ולדעתי שמו לרנה פאה, וצילמו את זה... כאילו מה שהם עשו זה לצלם פרקים שונים מכל העונה ( כי הכל כתוב כבר ) ולצלם פרקים ספציפים שהם רצו... ופשוט שידרו את זה בסדר אחר...

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כן לי בכיתה ה!!!!! * מבהירה למי שלא הבין * איזה מחשב מטומטם אלוהים ישמור
* משאירה עבודה למנהלות *

ברודי

New member
העיקר ישר להאשים את המחשב..

יש איזה פאק לפורום הוא עושה בעיות... (אני החלטתי)

gabrielle

New member
מה חשבתי?

בכיתה ה' - לא חשבתי... אבל בכיתה ט'- באותו הרגע... נפלתי ברשת שלה
כל כך אהבתי אותה עם קצר שפשוט החלטתי ( תתפלאו אבל היה לי מאוד קשה להודות ( אז ), שאני יותר אוהבת את גבריאל מאשר את זינה )... אני זוכרת שיחה שלי עם נועה ( החברה הכי טובה שלי ) שאני אומרת לה... " נועה, אני חושבת שאני יותר אוהבת את גבריאל מאת זינה ... " והיא אמרה לי : " דהה, כבר ידעתי את זה, הבנתי את זה עוד לפנייך ".
אני כל כך אהבתי את המראה שלה באותה שניה... שפשוט לא יכולתי לעמוד בזה... ואחרי זה באו העונות ה- 5,6 שבכלל... לא נשמתי.

ברודי

New member
(*וכל הקהל ביחד*) אווווו../images/Emo2.gif

חמודה.
למה היה קשה להודות שאת אוהבת את גבי יותר מזינה?!

shanyz

New member
אווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo8.gif

חחהה=)

gabrielle

New member
../images/Emo5.gif* מסמיקה *

למה היה קשה להודות? תראי, בכיתה ה' ו ו' גם ראיתי זינה... ואחרי שנגמרה העונה ה-4 לא ידעתי על ביפ וגיליתי אותו רק ב- ט'... ובכן, תראי, זאת זינה! היא הגיבורה, היא לוחמת, היא מדהימה, יפיפיה, עם אופי מיוחד ומרגש... עד שבשלב מסויים, הבנתי, שאת כל זה יש גם לגבריאל.. לאט לאט התחלתי להסתכל יותר על גבריאל בסידרה ולא על זינה, העברתי ביקורת על מה שזינה עושה ותמכתי ואהבתי את מה שגבריאל עושה ואת הדרך שבה היא מתנהגת ומתעקשת בדיוק על מה שהיא רוצה. לא הבנתי את זה אז, אבל חיפשתי לי דמות לחיקוי, וזינה פשוט לא שבתה את ליבי...לעומת זאת, גבריאל כן... ועוד איזה כן.

shanyz

New member
חחה:) איך תיארת את זה!../images/Emo45.gif

=) ממש גרמת לי עוד שניה להתחיל להעביר על זינה ביקורת ולשים לב יותר לדברים שגבי עושה): חחה.. אבל אני נראה לי עדיין אוהבת יותר את זינה... כאילו אני ממש אוהבת את שתיהן (איך לא!?) אבל נראה לי שאת זינה קצת יותר.. למרות שתמיד כשאני אוהבת לעצמי שאם אני רוצה להיות כמו מישהו נניח, אז זאת גבריאל, כי זה לא מציאותי להיות כמו זינה.. היא תמיד מוצאת דרך להימלט, היא בלתי מנוצחת (לרוב..) וזה לא אנושי ולא אמיתי.. לעומת זאת, גבריאל היא כן מציאותית..היא כן טועה (כמובן שגם זינה טועה הרבה), היא לפעמים מפסידה, ולא תמיד יודעת בדיוק מה לעשות מתי ואיפה.. וזה גם לדעתי מה שטוב בה.. שהיא יותר מציאותית כזאת.. יותר קל להזדהות איתה..מאשר להזדהות עם זינה.. כי היא בעצם באמת כמו איזה גיבור, כמו סופרוומן,משהו לא מציאותי.. אבל למרות זאת, אני מתה עליה! חחה:)

shanyz

New member
אבל ברור שאם באמת באמת יכולתי

להיות כמו דמות כאיול, אז הייתי רוצה כמו זינה, כי כמו שתיארתי מקודם, היא בלתי מנוצחת, תמיד מחלצת ממצבים מסובכים ומבעיות.. היא מבינת עולם, היא יודעת לקרוא את הקולות שבטבע ובעקבות זה לדעת מה מתרחש מאחורי הגבעות:) חחה.. אז הייית רוצה שיהיה לי את כל הידע של זינה, ואת הכישורים (i have many skiils) פחח וכמובן שאת המראה:) אבל.. בגלל שזה לא מציאותי, אני ממממממממממש אל אתנגד להיות כמו גבי=)

ברודי

New member
די די../images/Emo7.gif

LUL אני חושבת שהתמונה הזאת אומרת ה-כ-ו-ל ואפילו יותר...

shanyz

New member
למה תמיד אני לא מבינה דברים?:)

אממ...מה מצחיק ב: lul? כאילו אני ידועת שלול עם או באמצע זה כאילו משהו מצחיק.. אבל עם יו באמצע..? אממ..:) הסבר בבקשה:) חחהה

shanyz

New member
אהה!! פחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

תודה על ההסבר:) הגיע הזמן שנאי באמת אדע...
בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום אין זינה!! =((((( אוף..!

למעלה