aegean airlines ומזוודות

4everStudent

New member
aegean airlines ומזוודות

אנחנו טסים להית'רו דרך אתונה עם aegean airlines.
עשינו צ'ק אין באתר שלהם וזה כותב שזה עם 0 baggage.
יכול להיות שנצטרך לשלם על מזוודות? זו חברת low cost? הבנתי שזו החברה הלאומית של יוון, לא?

כשהזמנתי באקספדיה הם כתבו baggage information not available או משהו בסגנון. בגלל שחשבתי שזו לא חברת low cost הנחתי שלא נצטרך לשלם בנוסף על מזוודות.
מישהו מכיר את החברה ויכול לומר אם צריך לשלם על מזוודות או לא?
ואם כן, כמה זה עולה? משלמים כשמפקידים את המזוודות?

תודה!

נראה לי שהמידע על מזוודות מובא בצורה בהירה באתר שלהם

יש קטגוריות שונות ובזולה ביותר יש אכן צורך לשלם על מטען.
http://en.aegeanair.com/travel-information/baggage/baggage-allowance
בהירות המידע היא סיבה טובה, לדעתי, למה כדאי להזמין מראש כרטיסי טיסה באתרי החברות עצמן. משהו אובד כנראה בדרך לאתר הזמנות כמו אקספדיה. אפשרות לטלפון שבור כזה תמיד מלחיצה אותי.

נסו לעמוד בכללים שלהם לגבי מטען שהולך למטוס, כולל כמות הנוזלים המותרת, ותחסכו כסף ואולי גם בכובד המזוודה שתצטרכו לסחוב (תמיד מומלץ לדעתי לארוז כמה שפחות).

אגב, קרה לי בטיסתי איתם לפני כמה חודשים שעמדתי בכל הכללים של גודל המזוודה לתא המטען, ובכל זאת היא נשלחה, ברגע האחרון, במעמד הצ'ק אין. כמובן, לא חוייבתי על כך בתשלום.

וגם, נראה שתשלום על מזוודה באתר שלהם זול יותר מאשר בשדה

התעופה לפני הטיסה. אם כך, אם נעשתה הזמנה באקספדיה, האם אפשר לשלם על מטען באתר של אגיאן כדי לפחות לחסוך את ההפרש במחיר בין האתר לשדה? נראה לי שאם כבר עשיתם צ'ק אין דרך אתר החברה, תוכלו גם לשלם בה על מזוודה אם יש צורך בכך.

מזוודות, כללית כן.

כעת השאלה איזה סוג כרטיס יש לך, ואפרט את כולם:

GO LIGHT
תיק אישי
מזוודה עד 20 ק"ג תשלום 27 יורו לכל כיוון
שינוי בכרטיס 40 יורו
ללא ביטול כרטיס

FLEX
תיק אישי
חינם מזוודה אחת עד 23 ק"ג
שינוי בכרטיס חינם
ביטול כרטיס 50 יורו כולל מס

BUSINESS
תיק אישי
2 מזוודות 32 ק"ג חופשי
תוספת מטען בתשלום (משקל עודף)
שינוי בכרטיס חינם
ביטול כרטיס ללא קנס

מחירים:
כרטיס ביזנס עולה פי 3 מכרטיס גולייט.
אם צריך לשלם על מזוודה הלוך ושוב, המחיר יוצא גבוה יותר מאשר כרטיס פלקס, שהוא גבוהה מגולייט בערך ב-50%,
מכאן שהכרטיס הטוב ביותר הוא כרטיס פלקס אלא מי שטס לאמריקה וצריך לקחת המון ציוד, שיקח ביזנס
אבל מי שכמוני שנוסע רק עם טרולי, כרטיס גולייט הוא מצויין.

שים לב לדבר חשוב:
להקפיד לשלם על המזוודה במעמד הזמנת הכרטיס ותשלומו, אחרת מחיר המזוודה בשדה התעופה פי שניים.

4everStudent

New member
תודה לכם, למדתי את הלקח

אני לא מצליחה לראות בשום מקום מה סוג הטיסה.
זה לא כתוב לי בכרטיסים (שקיבלתי מאקספדיה) ולא כתוב לי ב-boarding pass שקיבלתי אחרי שעשיתי צ'ק אין באתר של חברת התעופה.

מה עושים?

ואם באמת צריך לשלם על מזוודה ויש קונקשן, משלמים פעמיים?

כנסי לאתר של אגאין

תיכנסי לתאריכי הטיסות ותכניסי את התאריכים שלך ואז להצעות.
שם תראי לפי מחיר הכרטיס מהו סוג הכרטיס שלך, אם את יודעת מהו מחיר הכרטיס נטו בלי עמלון ויתר המרעין בישין.

לאונידס

Active member
נראה לי שהכי פשוט להרים טלפון 302106261000+

במקום לשבור את הראש חמש דקות ויש לך תשובות לכל השאלות.

בטלפון. כשהזמנתי את הטיסה שלי בשום אופן לא הצלחתי לשלם באתר

בגלל באג שהיה בו וצלצלתי למוקד שלהם ביוון. קיבלתי שירות טוב מאוד והשלמתי את ההזמנה בדרך זו. כדאי לנסות, יוכלו לומר לך שם לאיזו קטגוריה משתייכים הכרטיסים.

מאקי

New member
בעמד הצק אין ניתן להוסיף באתר מזוודה באגייאן. שולחים אחת

לשניכם ועוד 2 תיקי יד של 8 ק"ג וארנק אישי וזהו

הצק אין הוא מפה לאתונה? או עד היעד הסופי?
לפי זה תדעי כמה יעלה לך כיוון
תקפידי בחזור להזמיו או כרגע - בניהול הזמנה מזוודה . זה אפשרי לפי מספר ההזמנה ושם משפחה.

למעלה