AEO והגדרת עבודה על ידי NOC

AEO והגדרת עבודה על ידי NOC

שלום אני נמצא בתהליך של משא ומתן עם מעביד בטורונטו בנוגע לעבודה בתחום של ניהול ושיווק של מערכות כלי טיס לא מאוישות בקנדה. החברה שלו היא חברה שעוסקת לא מעט שנים בשיווק של המון דברים אחרים ועכשיו הם רוצים להכנס גם לתחום הזה וכך הגעתי אליהם. אבל מה... אני מעוניין להגיע לקנדה עם אישתי בתור PR ועל כן עלינו (עלי ועל המעביד) לעבור יחד את התהליך של AEO כשאחד מההגדרות שם היא התאמת מקצוע על ידי NOC רק מה... שאין שום הגדרה שכזו לתחום עיסוק שלי. כל נושא של הפעלת מזל"טים והפעלת מערכות לא מאויישות זה משהו שלא לומדים באונ' ואין תואר ראשון או שני בזה, יש רק המון נסיון בחברות מקצועיות. אז אני בבעיה, אני רוצה להתחיל איתו את הבקשה שהוא יוציא כדי לקבל מכתב מה- HRSDC שאיתו אני אוכל להגיש את המסמכים הרגילים של SW אבל אין לי שום תעודות מקצועיות כמו שדרוש שם כדי לקבל מה-CIC את הניקוד הדרוש לצורך הבקשה... מקווה שהייתי ברור... עזרה...

amirshuval

New member
אתה מחפש הגדרת NOC ספציפית לשיווק מזלט"ים?

אין בכך צורך.לפי מה שתארת נראה לי ש: 0611 Sales, Marketing and Advertising Managers יתאים לך. לגבי דרישות התפקיד/מקצוע,ניתן להוכיח את הניסיון באמצעות מכתבים ממעסיקים קודמים.העדר תעודה אקדמית או מקצועית לא יימנע זכאות על בסיס הקוד.ההנחייה הרשמית לקציני ההגירה היא להתעלם מדרישות התפקיד מכוון שהדרישות מחוץ לקנדה יכולות להיות שונות,וזכאות להגירה לא תפסל אך ורק על הבסיס הזה. בהצלחה, אמיר

תודה ורציתי לדעת אם

אתה יודע איך אני "מכשיר" תעודה צבאית להיות מקצועית? תעודות על קורסים בשיווק לדוג' ותעודות אחרות... הרי בסופו של דבר אני צריך להגיש אותם כחלק מתיק הבקשה שלי (או שאין צורך להגיש מראש וזה רק על פי בקשה)?

למעלה