after burner and fast cpu

• פותח הנושא nz
  • פורסם בתאריך

nz

New member
after burner and fast cpu

אולי מישסו יכול לאמר לי מה ההבדל ביניהן? תודה

מענדי

New member
אני השתמשתי בfast cpu

לא הרגשתי הבדל גדול במהירות מה שכן אחר ההאצה הbeam לא תמיד עובד

אורי ג.

New member
בגירסה הרשומה של AfterBurner אין

בעיה של Beam אשר קיימת בגרסה הלא רשומה, ועד כמה שידוע לי גם בתוכנות ההאצה המקבילות. בעבר השתמשתי ב - FastCPU אבל לאחר שאחת הגרסאות האחרונות גרמה לי להרד ריסט עברתי ל - AfterBurner ואני חושב שהיא הרבה יותר טובה. במקביל אני משתמש בתוכנה משלימה אשר נקראת QuickBits ואשר פועלת לא ע``י האצת ה - CPU אלה ע``י האצת התוכנה ולכן גם אין סיכוי שתגרום לנזק. לפי דעתי השילוב של שתי תוכנות אלו נותן את התוצאה הטובה ביותר. אורי

EyWeB

New member
I tried QuickBits - It`s pointless

The Idea of this application is to cut out delay commands when called by applications. I tried it for a couple of weeks and noticed no difrenece in my palm working speed. Just thought you should know

אורי ג.

New member
אני עובד עם התוכנה כבר מעל לחודשיים

ובהחלט יש שינוי לטובה. השינוי הוא במהירות תגובה של חלק מהתוכנות (למשל קריאת מסמכים ואוונטגו) ובאחרות הוא פחות מורגש. כמו שאייל כתב לפני, אין כאן האצה של המעבד אלה קיצור זמנים בין פקודות (לא שאני מבין גדול ויודע בדיוק מה שה אומר (-: ). מה שחשוב לדעתי זה ש: א. אפשר לעבוד במקביל לתוכנת האצת מעבד. ב. לא צריך לדאוג מנזק שעלול לקרות, כי אין השפעה על החומרה. פשוט גלוש לפאלם גיר והורד התוכנה לנסיון. אין כמו מראה עיניים... מקווה שעזרתי, אורי

יש לי את הגירסה הרשומה האחרונה

של After Burner אך בהחלט יש לי בעיה ב-Beam. ניסיתי כמה דברים ולא עזר. לפני שיגור אני תמיד מנטרל אותה. יש לך עצה לקונפיגורציה שעובדת?

אורי ג.

New member
אני משתמש בתוכנה הרשומה כבר

מלפני כ - 5 גרסאות ומעולם לא היתה לי בעיה עם Beam (שלא כמו עם FastCPU). כאשר התקנתי וביצעתי הקונפיגורציה, קראתי היטב ההוראות המופיעות בקובץ המצורף בתוכנה. בנוסף, עשיתי לי חוק לא להאיץ (או להאיט) המעבד ביישומים מהסוגים הבאים: 1. יישומים אשר קשורים לסנכרון - עלול ליצור בעיות. 2. יישומים שקשורים ל - IR - אין לדעת אם יגרום לבעיה או לא. 3. יישומים שקשורים לשעון (מדידת זמן, שעון עולמי וכו`) - קראתי איפשהו שמישהו שיחק עם זה והשעון שלו יצא מאיפוס. בקיצור, אני ממליץ פשוט להשתמש בשכל הישר וזה אמור לעבוד. אורי. נ.ב.: כדי להיות בטוח שהגרסה שבידך היא הגרסה המלאה, יש להיכנס להגדרות התוכנה (ה + שליד שם התוכנה בהאק מאסטר/TealMaster/X-Master). בגרסה הרשומה יופיע בכותרת כיתוב דומה לזה: Config V3.0y:20MHz , כאשר ה - y אשר אחרי המספר 3.0 הוא מספר הגרסה ו - 20MHz זוהי מהירות המעבד המקורית (אצלי ב - Vx זה 20MHz).

EyWeB

New member
למה בעצם האצת CPU עושה בעיות

מה שאני הולך לכתוב זו השארה בלבד, אך היא מבוססת על לא מעט נסיון. כשאתם מתקינים תוכנת האצה כגון אלו שהוזכרו בהודעות הקודמות, אתם למעשה משנים את משך פעימת השעון של המעבד הראשי בפאלם. זאת אומרת שמה שהיה שנייה לפני ההאצה, הוא עכשיו עשירית שנייה אחרי ההאצה (סתם דוגמא). אני לא יודע איך זה משפיע על השעון שמראה את השעה, כי הוא בד``כ מבוסס על קוורץ שאינו קשור למעבד, אבל ברור שתהיה השפעה על תקשורת החוצה מן הפאלם. כל עבודה עם אינפרא אדום, התקנים חיצוניים, וכו` עלולה להפגע מהסיבה הבאה: בתקשורת בין שני צדדים, מוגדר שצד אחד נותן את ה``שעון`` לעצמו ולצד השני. ז``א שצד אחד קובע את הקצב בוא יתנופפו האפסים והאחדות (להלן ``הביטים``). שעון זה בד``כ נגזר משעון הCPU, ולכן על מנת למנוע למנוע בעיות כאלו, הייתי פונה להגדרות התקשורת של הפאלם. נכון, חיפשתם ולא מצאתם הגדרות שעון, רק בקרת זרימה (להלן Flow Control). ולכן אני לא מאמין שהבעייה פתירה, למרות שאומרים שהבנת הבעייה היא כבר חצי דרך לפתרון. אני מזמין אתכם לנסות לשנות את הגדרות בקרת הזרימה של התקשורת האינפרא אדומה, אך אני לא מבטיח שזה יפתור את הבעייה. אני לא מנסה בעצמי אגב, כי נסיוני לימדני שהאצה לא טבעית של המערכת אולי מהנה בטווח המיידי, אבל בפירוש מתבטאת בטווח הרחוק. אלו מכם שמריצים תוכנות שנתמכות ע``י ספריות כמו MathLib, אני ממליץ בחום לוותר על המהירות לטובת אמינות החישובים המתמטיים. מקווה שהסברתי ברור ולא ייבשתי מדי.

למעלה