למה בעצם האצת CPU עושה בעיות
מה שאני הולך לכתוב זו השארה בלבד, אך היא מבוססת על לא מעט נסיון. כשאתם מתקינים תוכנת האצה כגון אלו שהוזכרו בהודעות הקודמות, אתם למעשה משנים את משך פעימת השעון של המעבד הראשי בפאלם. זאת אומרת שמה שהיה שנייה לפני ההאצה, הוא עכשיו עשירית שנייה אחרי ההאצה (סתם דוגמא). אני לא יודע איך זה משפיע על השעון שמראה את השעה, כי הוא בד``כ מבוסס על קוורץ שאינו קשור למעבד, אבל ברור שתהיה השפעה על תקשורת החוצה מן הפאלם. כל עבודה עם אינפרא אדום, התקנים חיצוניים, וכו` עלולה להפגע מהסיבה הבאה: בתקשורת בין שני צדדים, מוגדר שצד אחד נותן את ה``שעון`` לעצמו ולצד השני. ז``א שצד אחד קובע את הקצב בוא יתנופפו האפסים והאחדות (להלן ``הביטים``). שעון זה בד``כ נגזר משעון הCPU, ולכן על מנת למנוע למנוע בעיות כאלו, הייתי פונה להגדרות התקשורת של הפאלם. נכון, חיפשתם ולא מצאתם הגדרות שעון, רק בקרת זרימה (להלן Flow Control). ולכן אני לא מאמין שהבעייה פתירה, למרות שאומרים שהבנת הבעייה היא כבר חצי דרך לפתרון. אני מזמין אתכם לנסות לשנות את הגדרות בקרת הזרימה של התקשורת האינפרא אדומה, אך אני לא מבטיח שזה יפתור את הבעייה. אני לא מנסה בעצמי אגב, כי נסיוני לימדני שהאצה לא טבעית של המערכת אולי מהנה בטווח המיידי, אבל בפירוש מתבטאת בטווח הרחוק. אלו מכם שמריצים תוכנות שנתמכות ע``י ספריות כמו MathLib, אני ממליץ בחום לוותר על המהירות לטובת אמינות החישובים המתמטיים. מקווה שהסברתי ברור ולא ייבשתי מדי.