יש לי כמה דברים להגיד
מי שכתב את זה מרשה לעצמו לכתוב ביקורת על העבודה של מירי, אבל שיסתכל קודם כל על העבודה של עצמו הביקורת הזאת כתובה בצורה מאוד לא מקצועית, יש כאן התייחסות למספר מאוד קטן של שירים מתוך דיסק שיש בו 13, ולמען האמת, הביקורת הזאת נראית לי יותר על מירי ופחות על הדיסק, מה שדיי מעיד על חוסר חיבה למירי מלכתחילה, מה שהופך את הביקורת ללא אובייקטיבית "רדיופוני וממוסחר" בעצם לא מתאר את הדיסק מבחינה מוזיקלית בכלל. הביקורת שיש כאן היא, כאמור, בעיקר על מירי ויותר על צורות העבודה שלה, התדמית שלה, הכותבים שלה וכו', ופחות מבחינה מוזיקלית מעבר לזה, עוד בהקשר של חוסר, ביקורת צריכה להיות רק ביקורת. לפלוט כל מיני מילים כמו "מטופשות", "ילדון קטן שכל עולמו המוזיקלי מסתכם ביונתן הקטן", "התעצבנתי", "שרה לי לכיס" זה לא ביקורת, זה פשוט ניסיון פגיעה בצורה הכי קלאסית הביקורת הזאת לא תקבל אפילו מחצית מהנקודות בבחינת בגרות פשוטה בלשון, שזה כלום יחסית לכתיבה מקצועית לעיתונים או אתרים בקשר למעט המוזיקה שכן מצוין פה, כמובן שהוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל צריך להיצמד לעובדות. "פנינים בנהרות" ו"על כפיו יביא" של רבקה זוהר? מה הקשר בין שני השירים האלה? כנראה שלכותב יש דימיון מאוד מפותח, או מרמור עמוק...