AFTERSHOCK

veredmp

New member
AFTERSHOCK

מירי מפרגנת לזיו קורן. בערך
פפראצי מפנאי פלוס של השבוע.

veredmp

New member
לפי התמונה נראה לי שזה ספר שלו

אתה זוכר שלפני כמה זמן היה פפראצי של מירי שהלכה להשקת התערוכה של זיו קורן על האיטי? לתערוכה קוראים AFTERSHOCK ואני כמעט בטוחה שראיתי את התמונה הזו באחת הכתבות בגיא פינס או חדשות הבידור, כך שלדעתי את התמונות שהוא הציג בתערוכה הוא איגד לספר וזה מה שיש לה ביד.

shay keran21

New member
אההה../images/Emo99.gifרק לא אהבתי את מה שרשמו..למה

כל הזמן הם צריכים להיות כ"כ רעי לב....מה אכפת לי זכינו בתמונות מדהימות...מירי סקסית,אישה בהיריון זה סקסי...אז זה שילוב מנצח ועצמתי...מירי בהיריון...חחחחחח זה אומר שהיא כפליים סקסית...מירי היא בין היחידות שככה מסתובבות "בחופשיות" ברחובות ת"א כאילו וואו..חחח זה אומר שכל הפאפרצי על הזין שלה..חחחחחחחחח וטוב שכך...אנחנו זוכים לתמונות מרהיבות..

sp400

New member
שי לא צריך לקחת הכל ללב זה אנשים שלא חושבים

אם הם פוגעים הם רוצים להצחיק ולמכור ואני מאמין שזה עובר ליד אנשים ולא באמת שמים על זה לב

yakirab1

New member
פנינים בנהרות-יפתיע אותכם!

תקשיבו,מצאתי כתבה שממש זיעזעה אותי בצורת התיחסות שלה למירי מסיקה ולמוזיקה שלה. זה רק אני או שהכותב סתם הגזים? מה אתם חושבים? זאת הכתבה

נעהירחק

New member
כל אחד ודעתו

אני לא מבינה את העניין לא כותבת לעצמה. אילנית, חוה אלברשטיין בהתחלה, עדנה לב, רותי נבון, גלי עטרי ועוד אף אחת לא כתבה ובכל זאת השירים הם שלהן. נכון תגידו שמי שכתב להן לא היו זמרים, אבל גם אביב גפן כתב לנורית גלרון, מתי כספי הלחין לריקי גל, צביקה פיק למיה ועוד. אז מירי מה שאת בוחרת לעשות כי לשיר כמוך אין הרבה ואולי בכלל לא כיום. ויש גם מי שכותב לעצמו ושר והרבה מזה לא שווה במיוחד.

yakirab1

New member
מסכים איתכם במאה אחוז!

זה שהבן-אדם לא כותב זה הופך אותו ללא מוכשר?

זה שמירי לא כותבת ומלחינה בעצמה

לא קשורה לעובדה שהדיסק בינוני ולא איכותי מספיק. הכל תלוי בחומרים שבוחרים, בעיבודים, בהפקה וכו'. ובאלבום חדשות טובות - כל הפרמטרים הנ"ל מאד ירודים ברוב השירים.

נעהירחק

New member
הוא לא בינוני ../images/Emo140.gif

הוא עשוי נא, טעים כזה לחיח, לא קשה, אפשר ללעוס אותו ולהתענג. לטעמי הדיסק הכי טעים בנתיים. בתאבון

pRimaVeriTaVIV

New member
יש לי כמה דברים להגיד

מי שכתב את זה מרשה לעצמו לכתוב ביקורת על העבודה של מירי, אבל שיסתכל קודם כל על העבודה של עצמו הביקורת הזאת כתובה בצורה מאוד לא מקצועית, יש כאן התייחסות למספר מאוד קטן של שירים מתוך דיסק שיש בו 13, ולמען האמת, הביקורת הזאת נראית לי יותר על מירי ופחות על הדיסק, מה שדיי מעיד על חוסר חיבה למירי מלכתחילה, מה שהופך את הביקורת ללא אובייקטיבית "רדיופוני וממוסחר" בעצם לא מתאר את הדיסק מבחינה מוזיקלית בכלל. הביקורת שיש כאן היא, כאמור, בעיקר על מירי ויותר על צורות העבודה שלה, התדמית שלה, הכותבים שלה וכו', ופחות מבחינה מוזיקלית מעבר לזה, עוד בהקשר של חוסר, ביקורת צריכה להיות רק ביקורת. לפלוט כל מיני מילים כמו "מטופשות", "ילדון קטן שכל עולמו המוזיקלי מסתכם ביונתן הקטן", "התעצבנתי", "שרה לי לכיס" זה לא ביקורת, זה פשוט ניסיון פגיעה בצורה הכי קלאסית הביקורת הזאת לא תקבל אפילו מחצית מהנקודות בבחינת בגרות פשוטה בלשון, שזה כלום יחסית לכתיבה מקצועית לעיתונים או אתרים בקשר למעט המוזיקה שכן מצוין פה, כמובן שהוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה, אבל צריך להיצמד לעובדות. "פנינים בנהרות" ו"על כפיו יביא" של רבקה זוהר? מה הקשר בין שני השירים האלה? כנראה שלכותב יש דימיון מאוד מפותח, או מרמור עמוק...

pRimaVeriTaVIV

New member
ומוסיף-אם הכותב ירצה לכתוב ביקורת מקצועית

שהיא ביקורת מוזיקלית נטו, ולא זלזול בצורות העבודה של מירי, ביקורת שיש בה התייחסות מלאה לכל הפרמטרים המוזיקליים ופחות עיסוק מסיבי בתפל, אני אשמח לקרוא אותה ולהגיב

למעלה