Against Radioism

The Wonder Boy

New member
תומי!! :)

אממ.. זה פורום רדיוהד.. אני חושבת שהרעיון בו הוא לדבר על רדיוהד.. מוזר, אני יודעת, אבל לך תגיד את זה להם :)

lazy

New member
אהם

לא ראיתי פה הודעות בנושא RADIOEHAD יש פה ושם הודעות בנושא RADIOHEAD אבל לא יותר מידי (מצטער אבל לא יכולתי להתאפק...) וכמו כן , כמו שאמרה מנהלת הפורום אם יש הודעות שלא מענינות אותך אתה יכול פשוט להתעלם מהם ולא לענות אליהם או פשוט לעבור לפורום אחר...

Her Circulation

New member
ראייה סלקטיבית

כשהקמתי את פורום רדיוהד כוונתי היתה להכיר אנשים שאוהבים את המוסיקה של הלהקה ומעבר לכך, לא להתכתב על הלהקה שכן לפי דעתי הלהקה היא לא נושא אמיתי לשיחה. כמובן שלפעמים צצות שאלות שדורשות מענה, אך אלו, קיוויתי,יהיו שוליות במספרן. הרעיון היה לקבץ אנדיוידואלים בעלי זוית ראייה מעניינת ונבדלת מזוית הרוב, על סמך ידיעתי שמספר לא מבוטל של אנשים אלו חולקים השקפות ודעות רבות. רדיוהד אינם העניין. האנשים - כן. כך רציתי. ( ולא התכוונתי לעצבן ולהתנשא )

lazy

New member
---

לפי מה שהבנתי ממנהלת הפורום , אפשר לדבר כאן על מה שרוצים. כך שאם אנשים רוצים לדבר על הקליפ של ג´אסט וזה מה שמעניין אותם, אז זכותם. ניראה לי שכדי לבצע את הרעיון שלך נדרש פורום שונה. משהו בסגנון "מוזיקה בריטית אלטרנטיבית" , "אינדי מוסיק" וכד´. עצם זה ששם הלהקה הוא גם שמו של הפורום גורמת לאנשים לדבר על הלהקה , גם אם זה לא ממש מעניין. ולסיום , זה ממש לא הוגן להגיד תפסיקו לדבר על רדיוהד. אם אתה משועמם אז תגיד על מה כן לדבר ולא על מה לא. כבר הצגנו את עצמנו , אז יש לך עוד הצעות? יש לי כמה רעיונות: לדוגמא: מהו האלבום ששינה את חייך? איזה אלבום תיקח לאי בודד? מה אנשים חושבים על השיר החדש של אואזיס (שדרך אגב עדיין לא שמעתי)? או שאולי גם מוזיקה זה לא נושא אמיתי לשיחה , לפי דעתך? אולי נדבר קצת על פוליטיקה? אולי על איכות הסביבה? אולי על העובדה שאני הולך להיכשל באוניברסיטה , כי אני אידיוט שכותב הודעות לפורום , במקום ללמוד? אם יש עוד הצעות אני מניח שנשמח לשמוע אותם...

The Wonder Boy

New member
הממ..

אתה לומד מתמטיקה או משהו? אתה נשמע ככה. כמו איזה אחד שעשה יותר מדי תרגילים יותר מדי בלילה. אני מכירה את זה. יותר מדי מנסיון :) איפה?

lazy

New member
אכן כן....

איך ניחשת? מתמיטיקה דיסקרטית.... איכס וחוץ מזה עוד שני קורסים במחשבים שגם בהם אני הולך להיכשל אם אני לא אקח את עצמי בידיים למרות שכרכע אני כותב תוכניות באסמבלר ו"שומר" את המתטיקה להמשך השבוע (מחר מן הסתם...) אני לומד באוברסיטה הפתוחה במכללת רמת-גן. או ליתר דיוק רשום במכללת רמת-גן ולא ממש לומד

The Wonder Boy

New member
בתור אחת שמבלה את..

מיטב שעותיה במחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב באונ´ בר אילן, לא כל כך קשה לנחש. שנה א´, או, שנה א´.. הראשונה והאחרונה, כי כבר הבנתי שלשבת לילות על תכניות ב-C ועל תרגילים באינפי זה לא ממש בשבילי.. ועל כן אני עוזבת את התואר ועוברת לחיים נורמליים לשנה אחת שלמה! :)

Coma White1

New member
רגע,

אם לא נדבר על רדיוהד בפורום רדיוהד, על מה נדבר ? ואם לא נדבר על רדיוהד, בפורום רדיוהד, אז פורום רדיוהד לא יהיה פורום רדיוהד, ואז איפה נדבר על רדיוהד? (זו רק אני, או שבאמת מוזכרת כאן המילה "רדיוהד" יותר מדי פעמים ?)

man in heaven

New member
../images/Emo6.gifוואלה...

אין איפה לדבר על רדיוהד חוץ מפורום רדיוהד. שהרי בפורומים אחרים לא מדברים על רדיוהד, אלא על כלמיני דברים אחרים - חוץ מרדיוהד. ולמען האמת, אני חייב לציין שהמילה רדיוהד מתחילה להדהד לי בראש. ובעצם זה טוב שהמילה רדיוהד מתחילה להד-רדיוהד לי בראש. אחרת על מה אני אחשוב חוץ מרדיוהד ? על מיוז ? ...

Coma White1

New member
הם חמדמדים...

לא מתה על טריפ-הופ, אבל מכבדת את הלהקה בכל זאת..

aphrodisiac

New member
פורטיסהד באמת טובים...

וגם בלונד רדהד :) יש לי משהו עם "הדים" נראה לי..

למעלה