AGP

jumpgate

New member
>>>

אתה יודע מה? זה מריח לי כמו תרגיל שיווק נוסף של אינטל (זכורה לך פרשת מעבדי 486SX)?

xroeeh

New member
~~~~>

האמת לא (אתה בטח משער לעצמך מה אז עשיתי
), אני בכלל דילגתי מ 286 לפנטיום 90 אבל אחרי זה חזרתי למקורות
מה שאני כן מריח זה ריח של אוכל סיני, אבל זה מאצלי
רועי

jumpgate

New member
>>>

אני במקומך הייתי נזהר. הדבר האחרון שיצא מסין כבר גבה 100 קורבנות
את הסיפור על ה 486SX נשאיר למישהו אחר (נראה מי מכיר אותו), אבל ממבט חפוז בפלט של AIDA עושה רושם ש 815E ו 815EP הם כנראה אותו שבב, רק שבאחד מהם הבקר הגרפי מנוטרל. זה כנראה חוסך להם הקמה ואחזקה של פס ייצור נוסף.

xroeeh

New member
אל דאגה, אני אוכל עם מסיכה../images/Emo3.gif

קצת
ראיתי היום דרדלה (Daredevil) ומה אומר ומה אגיד?? על הפנים!! האפקטים קצת יותר מידי ברור שזה מחשב, העלילה גרועה, המשחק סביר (לא מחפשים משחק בסרט כזה אבל כאן זה די סביר אז חשבתי לציין), הדבר היחיד שיש בו שהוא טוב מאוד זה השיר נושא (Evanescence - Bring Me To Life) וג'ניפר גרנר
ספויילר
מי שלא רוצה לדעת על הסרט שלא יקרא
מה שקורה זה שאותה הורגים אבל נשאר איזה שביב של חיים ממנה לסרט המשך (לפחות זה)
רועי

jumpgate

New member
../images/Emo32.gif>>>

מצידי היו יכולים להשאיר אותו על האסטרואיד בארמגדון ולשכוח ממנו

xroeeh

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif

הוא לא כזה גרוע, יש לו פוטנציאל, אומנם היו לו יציאות כמו Pearl Harbor ו Armagedon (ששם ליב טיילור חיפתה עליו) אבל גם היה לו Sum of all Fears ו Good Will Hunting (קיבל אוסקר על תסריט שנכתב במיוחד לסרט יחד עם מאט דיימון על הסרט הזה). רועי

uzi2

Active member
נראה לי שיש לי חור בהשכלה

מה היתה פרשת ה- 486sx? זכורה לי הסדרה הזאת, אם כי זה היה לפני שממש התעניינתי בנושא (באותה תקופה היה לי מחשב XT שקניתי יד שניה עם מודם שעלה כמו המחשב, ושהשתמשתי בו רק לתפקיד אחד - להתחבר לחשבון היוניקס שלי ב- terminal mode).

jumpgate

New member
>>>

מעשה שהיה כך היה, או לפחות כך מספרת האגדה (הוכחות אין): אי שם בשלהי 94 הוציאה אינטל מעבד בשם 486SX כדי לפנות לפלח השוק שלא יכל להרשות לעצמו לקנות 486 "מלא" ורצה יותר מ 386. ה 486SX שווק בתור 486 ללא המעבד המתמטי המובנה (רכיב שרק גרפיקאים ומהנדסים שעבדו עם תוכנות כמו AUTOCAD הרגישו בחסרונו). כמובן שהמעבד המקוצץ היה זול יותר מהמעבד המלא, ומי שרצה "לשדרג" אותו ל 486 COMPLETE יכל לרכוש רכיב בשם 80487, להרכיב את שניהם יחד ע"ג אותו לוח (מעין חיבור זכר-נקבה) ולקבל 486 בחזרה. לא זכור לי אם שני הרכיבים עלו יותר או פחות מ 486 רגיל, אבל לא זו הנקודה... לימים הסתבר שה 486SX היא 486 לכל דבר, פרט לעובדה שהגישור בין המעבד למעבד המתמטי המובנה (שהיה קיים בתוך המעבד!) נותק. אז תשאל מה היה ה 487? ובכן... זה היה עוד מעבד 486 לכל דבר שניטרל את ה 486SX והחליף אותו. ולמה נועדה התחבולה? עונת חג המולד ביצבצה לה מעבר לפינה והיה צריך למצוא דרך (כלשהיא) להיפטר ממלאי השבבים הישנים ולמלא את מדפי המחסנים במעבדי הפנטיום החדשים משום מה הדו"ח המצורף של AIDA שמציג כ. מסך מובנה (קיים אך מנוטרל) ב CHIPSET שמשווק ונמכר כנטול GPU גרם לי להרגשת דז'ה-וו...

duke4you

New member
במקום לטפטף

מידע, תן את כל הדוח של AIDA. למעלה -> REPORT -> בחר בREPORT WIZARD -> תעשה 2 NEXTים וFINISH כשהוא יסיים, בחר בSAVE ותעלה את הקובץ לפורום.

duke4you

New member
אתה משתמש בגרסה ישנה

של AIDA, נסה עם הגרסה החדשה 3.40, (מהלינק של JUMP) יכול להיות שהגרסה הישנה קצת מזייפת. כמו-כן תתקין את הדרייברים של הלוח כדי לפתור את הבעיה במנהל ההתקנים.

jumpgate

New member
ובהזדמנות זאת

ראוי לציין שאפשר ורצוי להוריד את הגרסאות האחרונות של 32AIDA לחלונות (גרסה 3.4) ו AIDA16 ל-DOS (גרסה 2.02) מאתר הבית של התוכנה. את גרסת החלונות אפשר גם לעדכן מהתוכנה עצמה, אבל אני תמיד מעדיף לשמור אצלי את קובץ ההתקנה המלא האחרון.

אז מה אתם אומרים?

יש משהו לעשות? אולי אפשר להוריד דרייבר ללוח אם מאיפהשהו כי כמו שראיתם יש דרייבר שלא מותקן, זה של הלוח אם לא?

אופס......

לא שמתי לב להודעה ההיא.... (חחחח פדיחות) טוב אבל איזה מהקבצים שם אני אמור להוריד?

שיו......

אתה ענק! תודה רבה רבה....... תמיד ידעתי שיש כאן אנשים חכמים..... אז תודה jumpgate ותודה רועי! אתם מוזמנים לראות תוצאות.....

למעלה