Ain't She sweet

Ain't She sweet

שלום רב ליושבי הפורום, לא מזמן בזבזתי את התקציב החודשי שלי על הדיסק המשובח My Generation - דיסק שמאגד בתוכו את מיטב הלהקות הבריטיות של הסיקטיז (וכן, באופן מפתיע היו עוד כמה חוץ מהביטלס). השיר האחרון שחתם את הדיסק היה: "Ain't she sweet" של הביטלס. שיר שלא ממש הכרתי, וחבל שלא. יש למישהו מושג מאיזה אלבום הוא נלקח, ובאם באלבומים עסקינן - איזה אלבום כדאי לי לחפש אם אני רוצה להכיר דווקא את השירים הלא מוכרים של הביטלס? תודה מראש ויומטוב, העלמה

דקלה9

New member
תשובה

שלום רב, עלמתי! קודם כל, מחמאות על הטעם המשובח... השיר שהזכרת נמצא באנתולוגיה של הביטלס. זה פרוייקט של 3 דיסקים כפולים שמאגד הקלטות ראשוניות של שירים וגם שירים של הביטלס שלא יצאו מעולם בשום פורמט אחר (מלבד הוצאות לא חוקיות). השיר הספציפי הזה נמצא בדיסק הראשון (אנתולוגיה 1). בנוסף, יש דיסק כפול של הקלטות מתוך תוכניות שהביטלס השתתפו בהן ב- BBC. גם שם יש שירים שלא יצאו בשום מקום אחר ובסגנון של ain't she sweet. Another Girl- אפשר להכניס את השאלה הזו לFAQ שלנו?

תודה רבה על התשובה המפורטת,

ועל שלל המחמאות. האגו שלי כמעט והסמיק
וסליחה על ההתעסקות בקטנות, אבל מכיוון שמדובר בתקציב צנוע של סטודנטית אומללה - על איזה טווח מחירים אנחנו מדברים? אנתלוגיה של 3 דיסקים נשמעת לי עסק די יקר... העלמה.

Lockergnomie

New member
בהחלט עסק יקר... מאוד...

דיסקים בודדים עולים בסביבות 130-150 ש"ח, ואפשר לקנות אותם בסט שלם (יותר שווה לפי דעתי) שעולה בסביבות 300-450 ש"ח.. תלוי איפה מחפשים (טאוור רקורדס למשל ממש גנבים... לעומת זאת ב"תו השמיני" אפשר למצוא את זה בהרבה יותר זול).

Lockergnomie

New member
טעות קטנה

השיר הזה לקוח מאלבום בשם: The Early Tapes of The Beatles With Tony Sherdian. אלבום דיי נפוץ שניתן למצוא בהמון חנויות מוזיקה בארץ.

דקלה9

New member
היי

את מדברת על Ain't She Sweet? אני לא ידעתי שהוא הופיע באלבום הזה. בכל מקרה- מה שעניתי בדוק.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דקלה ענתה לך שתי השאלות,ולדעתי היא צודקת בשאלה השנייה. אבל יש עוד אלבומים שהם מעין אוספים, כמו Past masters volume I/II שיש בהם שירים שלא מופיעים באלבומים הרשמיים ואולי פחות מוכרים. אם את רוצה אלבום רשמי, הייתי ממליצה לך לפנות ל-Beatles for sale להתחלה ולאלבום הלבן למשהו מתקדם הרבה יותר.וכמובן, תמיד יש את הבוטלגים,אבל זה כבר סיפור אחר
האזנה נעימה...

דקלה9

New member
הקלטות לא חוקיות

ובאשר למחירים- מדובר על כ- 120-150 ש"ח. אם את חוסכת, חפשי ב"אוזן השלישית".

למעלה