Airbag/How Am I Driving

Airbag/How Am I Driving

האי פי התגלגל לידי ומשהו לא מסתדר לי. יש עליו 17 רצועות ומעבר לכך שזה יותר מידי לאי פי,לפי ALLMUSIC GUIDE אמורות להיות בו 7 רצועות בלבד. חיפוש בפורום העלה שישנה גם גירסה יפנית? ב-AMG לא צוייו דבר כזה ובד"כ הם מציינים אם יש. אז השאלה היא- מה זה הדיסק הזה שיש לי? הוא לא נראה כמו חיקוי...

לדעתי....

אם אכן כותרתו של האלבום airag\how am i driving מדובר בחיקוי. כמו שציינת האי פי המבוקש מכיל 7 רצועות ולא 17. גירסא יפנית של pablo honey מכילה 17 רצועות אך אין עוד אלבום של רדיוהד שמכיל מספר זה. בנוסף, ניתן לבדוק אם מדובר בגירסא יפנית דיי בפשטות. אמור להיות כיתוב יפני בספרון בתוך האלבום. מילים של השירים ביפנית...זה מופיע בגירסא היפנית של האי פי המדובר שנקראת no surprises\ running from demons ייתכן כי זה פשוט סיני או תיאלנדי...הם אלופים בזיופים מסוג זה. אם את יכולה להעלות לפורום סריקה של העטיפה...ניתן יהיה לבדוק ביתר דיוק.

Knives Out

New member
סריקה של הדיסק שלי..

מוהאהאהאהא. יש לי גם את My Iron Lung.

אני לא חושב שאתה רוצה להיכנס

לתחרות "מה יש לי"....
בכל אופן...זה לא עוזר לי לראות את שלך....אני צריך לראות את שלה... סתם שאלה...העטיפה של הדיסק שלך מקורית?

Knives Out

New member
יאפ יאפ יאפ. :)

ולמה לא? בוא ניכנס(אני אפסיד אבל לא משנה. ) הממ יש לי כל מיני שווים ביותר.. Com Lag , There There Single Knives Out Single (הכי גאה בו. :) ) Fake Plastic Trees Single My Iron Lung EP Airbag/How Am I Driving

kittycatbone

New member
גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההה

אבל לפני שאני אפילו מנסה להשיג את כל אלה אני רוצה קודם להשלים לי את כל האלבומים
(ואת זה אני כנראה אעשה ב-23 ליולי בדיוטי פרי
)

טוב......ביקשת קיבלת

יש לי את כל אלא שהזכרת ובנוסף: כל הסינגלים מ- the bends רוב הסינגלים מ - ok computer כל הסינגלים מ - amnesiac כל הסינגלים מ- hail to the thief ep - no surprises running from demons ep - itch מהדורה מוגבלת של : kid a, amnesiac, hail to the thief, pablo honey, the bends (כאשר בפאבלו האני ובדה בנדס יש טרקים נוספים) כמו כן, יש לי את כל האלבומים (מלבד the bends ו pablo honey) גם בתקליטים (וניל) וכמובן גם בגירסאות "רגילות". סך הכל מדובר על קצת יותר מ- 30 דסקים + 5 תקליטים. מקווה שלא שכחתי כלום..

Knives Out

New member
אה כן, ושכחתי משהו..

יש לי גם את התקליט של Kid A. וסחטיש על האוסף!

Knives Out

New member
אה ועוד משהו שיכול להיות שאין לך...

קלטת מקורית של Meeting People Is Easy.

יש לי את זה בדי וי די....

לא הזכרתי בכלל את כל החומר המצולם (המקורי) שיש לי עליהם ושלהם..

אז ככה

הכותרת היא airbag ובכל זאת זה כנראה חיקוי. אמנם הדיסק עצמו זהה לחלוטין לזה שבתמונה כאן מתחת (אין לי סורק אחרת הייתי צורבת), אבל אין שום ספרון. לא ברור לי איך לא שמתי לב לדבר הבסיסי הזה עד עכשיו... בכל אופן, העיקר שנפתרה התעלומה :)

kittycatbone

New member
בכל מקרה...

17 שירים זה יותר נחמד מ-7 לא? ^^ רק אילו שירים הם ה-10 הנותרים?? חח..

kittycatbone

New member
אהה...

חיח... אז לא נורא! עדיין יש את ה7
ובכמה כסף קנית את הדיסק?

Knives Out

New member
נראה לי.. o_O

כי פשוט איבדתי את העטיפה ממזמן, אני שם את שני הדיסקים עכשיו בדיסק של My Iron Lung EP

מצחיק אחד...

בגלל זה שאלתי אותך אם העטיפה של האלבום שלך מקורית...כי זה לא נראה בסריקה כמו האי פי המקורי (הדיסק כן, העטיפה לא).

Knives Out

New member
זהו, שזה כן הEP המקורי..

למה שהיא לא תהיה? אני לא קניתי אותה בכלל, אח שלי הגדול קנה את זה בזמנו והוריש לי. זה מקורי ועוד איך.

למעלה