Airbag: How Am I Driving?

FunkyMonk

New member
Airbag: How Am I Driving?

איפה, לעזאזל, ניתן למצוא את זה בארץ!? אני כבר הרבה זמן מחפש את זה.. ועוד שאלה: בידי מחזיק אני OK-C ואת KID A. OK-C מעולה לטעמי. KID A מדהים! עכשיו.. עד כמה שהבנתי, משני צידי האלבומים הללו נמצאים שני אלבומים שפחות או יותר תומכים בצד שלהם.. The Bends יותר דומה לסגנון של OK C, בעוד שאמנז'ייק יותר דומה לקיד A.. מי מהם עדיף לקנות קודם? (כי לא בטוח שיהיה לי כסף לשניהם באותו זמן)

vegetable man

New member
אולי The Bends

כדי ללכת כמה שיותר "מההתחלה". למרות שזה לא ממש משנה, כי אם אהבת את OC תאהב את The Bends, ואם אהבת את KID A תאהב את Amnesiac. תקנה מה שיותר מעניין אותך...

ולגבי airbag

אין להשיג אותו..לא בארץ ולא בחו"ל. המקום היחיד שאולי אפשר זה באינטרנט ובמחירים מופקעים (חדש יעלה לפחות 49 דולר)

הממ..כי זה אי פי משנת 98 שהוא גם

במקרה האי פי הכי מבוקש שלהם. אין אותו במלאי ולא מייצרים אותו יותר, כלומר ניתן לקנותו רק מאנשים פרטיים שמעלים אותו למכירה ברשת ובמכירים מופקעים. אני אישית כבר הבנתי שלעולם לא אשיג אותו (לצערי) והסתפקתי באחיו היפני no surprises\running from demons שגם עלה לי מחיר נאה של 200 ש"ח בערך בזמנו...(ובשבדיה..לא בארץ). יכול להיות שאם תעשה הרבה טיולים בעולם ובשווקים של יד שניה תמצא עותק במצב טוב ובמחיר מציאה...זה קורה, הרי אם אפשר למצוא תקליט של הביטלס, מהדורה ראשונה, אז אפשר גם למצוא דיסק של רדיוהד שיצא לפני 8 שנים. בכל אופן שיהיה בהצלחה

FunkyMonk

New member
נותר רק להוריד?

אני לא מתכוון לשלם 500 ש"ח על זה... ואני מאד לא אוהב להוריד דברים, גם אם לא ניתן לקנות אותם...

אז זהו...שלאו דווקא להוריד.

את רוב השירים (אם לא כולם) ניתן למצוא באלבומים אחרים.....פשוט תעשה חיפוש באמזון או משהו עד שתמצא אלבומים נופסים שמחילים רצועות מ- airbag. בכל אופן...אם בסוף אתה מתייאש ומחליט בכל זאת להוריד, אני אחסוך לך זמן ופשוט אשלח לך... שבת שלום

FunkyMonk

New member
הטראקים של Airbag..

הם הבאים, נכון: A Reminder Airbag Melatonin Metting In The Aisle Palo Alto Pearly Polyethylene (parts 1 & 2) איפה אפשר למצוא כל שיר?

להלן...(עשיתי לך את העבודה:)

a reminder - paranoid android, karma police, running from demons meeting in the aisle - karma police, no surprises & lucky pearly - paranoid android, running from demons polyethylene - paranoid android palo alto - no surprises ואת airbag אפשר כמובן באוקיי קומפיוטר... אני יודע בוודאות שאת רוב הסינגלים המוזכרים פה ניתן להשיג באמזון...באי ביי בטוח אפשר את כולם...ובכלל הרבה יותר קל להשיג אותם מאת airbag how am i driving הביצועים אותם ביצועים בדיוק.

FunkyMonk

New member
תודה. =)

אבל לא הבנתי כלום.. אתה אומר נגיד שאת פוליתילן אפשר למצוא בסינגל של פאראנויד אנדרויד? ואת רינמיינדר גם כן? ככה שנגיד אם אני קונה את הסינגלים של פאראנויד ושל נו סופריסס, אז יהיו לי את הטראקים?

למעלה