Akacos ut

Akacos ut

הלילה שמתי ברדיו בתוכניתה של נתיבה בן יהודה את השיר AKACOS UT HA VEGIG MEGYEK RAJTAD EN משום מה יש לי הרושם שלשיר הזה יש אזה קשר יהודי לדוגמה סבא של אישתי שהיה שוחט ב- BERETTYOUJFALU היה מנגון אותו בכינור וגם שמעתי מאחרים שיהודים דתיים שרו אותו יש למישהו מוסג או זכרון? תודה מראש

טומי*

New member
אם בא לך לשמוע את השיר../images/Emo26.gif

אז כאן אתה יכול להאזין...את מקור השיר אינני יודע ואם יש לו קשר יהודי

vera2

New member
../images/Emo124.gifבראבו ומחיאות כפיים סוערות

לטומי
הכנסתי למועדפים ושלחתי חזרה להונגריה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifרק עכשיו פתחתי את

המוסיקה. טומי,
גדול, עשית לי את היום.במיוחד במוסיקה הצוענית, שכאחת ממוצא "צועני", אני חולה על זה. ברור, שזה גלש ישר למועדפים. אתה יודע, פתרת עם זה בעיה שהיתה לנו לפני כמה חודשים, כשניסיתי להעלות לפורום את הדיסק של נסיכת הצ'ארדש, וכמובן ללא הצלחה. אז גם אם לא כל הקטעים של הנסיכה מובאים פה, יש חלק, ויש גם אחרים. וכמו שורה כתבה,
(מחיאות כפיים) לך.

media player

יש לי עם אתה מוכן לשרטת לי את הצעדים כדי להגיע אבקש להמשיך בקו שפתחתי - נגינות הונגריות ביהדות ׂ 1) לא מזמן שמעתי את דודי פישר בתפילת קדושה של מוסף בלווי מקהלה. הוא היה שר את הרפסודיה ההונגרית 2)בשירים של פורים, השיר חייב אדם להתבשם שרים בנגון SZEP ASSZONYNAK KURIZALOK

מירלה1

New member
הצלחתי לפתוח את הקובץ על ידי B

כשאתה פותח את הקובץ לאחר ההורדה ומופיעים לך השמות של השירים. אתה צריך להצביע על אפשרות של B ליד שם השיר יש הרבה שירים בהונגרת שגיירו אותם , - הכי מפורסם זה SZOL A KAKAS MAR.. שמעתי אותו לאחרונה בעברית מפי שולי נתן. - יש גם את השיר RITKA BUZA, RITKA ARPA... שמנגנים אצל החסידים בחתונות.(במיצוה טענץ).

מירלה1

New member
אני לא מצליחה לפתוח את השירים

ניסיתי להכנס והגעתי עד לשלב של הורדה וזהו..לא הלך יותר. אני ממש סקרנית לשמוע

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אצלי זה נפתח ב-

winamp המשודרג, ולא במדיה פלייר. זה נפתח כך אוטומטית מבלי שאני אקבע איך, וכמו שמירלה כתבה, רק ב B. וכדאי לחזור דף אחורה, יש שם שירים רבים לפי נושאים שונים. כדאי.

עב

New member
הצלחתי

הצלחתי להוריד ב B והנה הפתעה. כששרים הונגרית המבטא לא בולט כמו בדיבור...

למעלה