Alan Aldridge

giloni

New member
Alan Aldridge

נזכרתי פתאום בספר הנפלא בן שני הכרכים של שירי הביטלס, מלווים באיורים סוריאליסטיים מפרי מכחולו של אלדריג', עם תמונות וציורים של אמנים רבים אחרים. אני זוכר עד כמה השפיעו עלי הציורים הללו וכמה שעות העברתי, מקשיב לשירים, מתבונן בציורים ומטייל לעולמות שאני לא בטוח שהרביעיה חשבה עליהם כשנכתבו השירים, אבל אולדריג' הצליח לקחת אותי לשם. לכל שיר האיור הצמוד לו והאווירה שהוא יוצר בראשו של המאזין, יחד עם הליריקה והצלילים. גם שיריהם המוקדמים, שירי הביט הנאיביים, קיבלו משמעויות אחרות לגמרי בזכות הציורים והתמונות. לפני הרבה שנים, כשעברתי את המשבר המוסיקאלי שלי שכלל העלמות אווילית של עשרות תקליטים שרוטים, נעלמו להם גם הספרים הנהדרים הללו. כחלוף זמן מה הצלחתי לאתר מהדורת כיס גרמנית שלהם באיזו חנות, אבל זה לא היה זה. את מהדורת הכיס יש לי אבל חסרה לי מאד המהדורה המקורית, האנגלית, עם ההתייחסות של חברי הלהקה בפיסקה קטנה לצד המלים, וכמובן עם הציורים הגדולים והיפים. איפה אפשר למצוא את זה היום, חברים. לא יודע אם פסיכדליה או לא אבל רק פסיכים כמו שיש כאן יכולים לענות לי על שאלה כזו. יקי

John Barleycorn

New member
אולי כאן

תמונות יש כאן. חלקן נראות מאד מוכרות, אולי פשפשתי בספר באיזשהו שלב לרוואלי של חיי... ופה אפשר לקנות את הספר (אם כי לא מוזכרים שני כרכים), עד 18 דולר, ותוך שבועיים אצלך

giloni

New member
תודה - זה זה

ישר כוח. אני מחכה לתגובות של חברים שמכירים. הציורים שמופיעים באתר הופיעו רובם בספר, אבל ראיתי שם גם כמה נוספים. במיוחד זכור לי הציור שליווה את השיר When i'm 64. לצערינו שניים לא הגיעו לגיל, והשניים האחרים מגרדים אותו עכשיו. הם ממש לא נראים כפי שצפה הצייר אז, באלף תשע-מאות שישים ומשהו.. יקי

Jflyaway

New member
אחרי שקראתי את ההודעה שלך שאלתי

פה את דיירי הבית שלי איפה הספר הזה. אחרי הכל - כולם עיינו בו והרבה, אלא שלאחרונה הוא נעלם
השיחה הסתיימה ב "בפעם האחרונה הוא היה אצלך בשירותים"... משפט מחץ שלא יכולתי להגיב לו, כי הוא גם מפיל עלי את האחריות להיעלמות הספר, וגם נוזף בי על פחיתות הכבוד שגיליתי כביכול כלפיו כש"הורדתי" אותו לרמת TIOLET UTILITY

LadyG

New member
רינגו כבר גרד../images/Emo13.gif

רינגו צועד בשמחה וששון ליום הולדתו ה- 65, שכבר מציץ מעבר לפינה. לפול זה ייקח עוד שנה וקצת.

Jflyaway

New member
GOOD MORNING MY LADY

ןבוקר טוב לאיש הגליל... וכל מי שאין לו HANGOVER כמו שלי.. וגם למי שיש

Jflyaway

New member
לעולם אל תערבבו יין בוויסקי, ג'ין

ובוודקה.... ההמממ..

למעלה