Alberta לעומת BC

• פותח הנושא Len5
  • פורסם בתאריך

Len5

New member
Alberta לעומת BC

היי! אנחנו כבר שנה מאז הגשת הבקשה במסלול הפדרלי. מההתחלה חשבנו לעבור לCalgary מכל מיני סיבות- עיר מתפתחת מהר, יש ביקוש לעובדים, יש ידידים (משפחה אחת)... הבעיה, שאני מההתחלה נמשכת יותר לואנקובר - לא הייתי בקנדה אף פעם, אבל התמונות והתיאורים מאוד קרובים ללב - למה שאני הייתי רוצה לחיות שם (אין לנו אף אחד שם). אני חייבת עכשיו להחליט סופית, כי אני רוצה להגיש מסמכים להכרת הרשיון שלי כאחות ולחפש עבודה. אני קראתי את כל התיאורים שמצאתי פה בפורום, ובכל זאת אוליי תספרו לי עוד משהו על המקומות הללו - אני כולי- התלבטות!!!! please!!!!

yaron0072

New member
תראי זה מאד קשה להסביר לך אבל אני אנסה

בשתי פרובינציות יש בום כלכלי, באלברטה זה כמעט בכל מקום בגלל הנפט בBC זה יותר בונקובר וויקטוריה. באלברטה השכר גבוהה יותר, אבל בתור אחות יש לך בBC הרבה עבודה ושכר נאה מאד, ההבדל העיקרי הוא במזג האויר, בזמן שכמעט כל קנדה שקועה עמוק בשלג שיורד אפילו עכשיו, בBC אנשים אתמול ישבו בשמש על חוף הים. יותר מזה אין לי מה לפרט כי אני לא מכיר את אלברטה, הייתי בקלגרי ולא אהבתי את העיר כי בישראל הייתי רגיל לים ובלי ים מאד קשה לי ופה בונקובר וגם בויקטוריה הים נגיש. רק לתשומת ליבך המחירים של הנדל"ן בBC ובמיוחד בונקובר מאד גבוהה לעומת שאר קנדה.

Len5

New member
המחירים של הנדלן

קודם כל תודה על התשובה! אני יודעת, שלפני מספר שנים המחיר של הדירות בקלגרי עלה מאוד לכמה זמן ואחר כך ירד. האם זה מה שיכול לקרות גם בוונקובר או שזה תמיד ישאר גבוה בגלל האופי של העיר (המיקום, מזג האוויר ועוד...) - ידוע לך על תנודות של המחירים בעבר אן שזה תמיד היה גבוה? בכמה זה יותר גבוה משאר המקומות במדינה - אם ידוע לך? תודה

yaron0072

New member
תראי זה מאד מורכב

במחיר של דירת חדר בשטח של 600 SF בונקובר דאון טאון אפשר לקנות בית של 2500 SF בויקטוריה

מישל 80

New member
לגבי מחירי הנדל"ן..

מחירי הנדל"ן בונקובר גם אותנו הרתיעו מאד כשהיינו בשלב בחירת הפרובינצייה. עפ"י קרובים שלנו שנמצאים בתחום הנדל"ן בוונקובר, הצפי הוא שמחירי הנדל"ן ימשיכו לעלות עד האולימפיאדיה ב 2010 ואז תחל הירידה... בכל מקרה, הבחירה העיקרית שלנו בונקובר נבעה מתנאי מזג האויר הנוחים ומהקרבה לסיאטל. מישל

למעלה