alex blake

bralon

New member
alex blake

שלום ראיתי ביום שישי בערב בערוץ מיוזיק להקה שהיה בה את אלקס בלייק בבאס את גארי בארטס בסקסופון ואת מקוי טיינר בפסנתר מישהוא יודע איך קראו להופעה הזאתי ואיפה אני יכול למצוא את השירים (ליתר דיוק המוזיקה) שהייתה באותה הופעה מצויינת? (ניסיתי בודיו גלקסי אבל לא מצאתי) תודה מאוד למי שיעזור לי.

untitled

New member
אני לא יודע אבל

מהניסיון שלי עם מוזיק הם ממחזרים יותר מערוץ 4, ככה שתבדוק בימים אחרים בשבוע לראות אם יש את אותה תוכנית לפי דעתי, מובטחת לך הצלחה גדולה מהמשואר, כי פעם כשראיתי שם משהו, זה שודר כל יום שני (לא יום שני כמו יום ב´, אלא יום שני כמו כל יומיים) בשבוע

bralon

New member
לתוכנית קראו

מקוי טיינר במונטריאול בשעה 22:00

bralon

New member
צדקת

זה יהיה ביום שני ב23.35 אני מצי לך גם לפות את המופע הנהדר הזה.

magic jam

New member
באמת ממחזרים מלא

אבל עדיין יש הערוץ הזה גדול אין מה לומר. אגב יש איזה הופעה גם של קאלווין ראסל שהוא ממש גדול בפעם ה50 בערך וגם ווין שורטר ושרה ואן תראו את זה.

JOE KALIBER

New member
עוד שתי הופעות שאהבתי

בלה פלק והפלקטונס, ששוה בעיקר בגלל וויקטור ווטן האגדי, אבל הם באופן כללי מצויינים... ועוד הופעה הייתה של טאג´ מאהל עם עוד איזשהי להקה הבעיה היא שאני לא זוכר כי הייתי חצי ישן

atheist

New member
יש לי תשובה חלקית....

זאת הופעה של מקוי טינר במונטריאול אבל אני לא יודע באיזו שנה.. גם אני ראיתי... הופעה אדירה!!! עם אהבת את מקוי אז תיקנה את הדיסק the real mcoy דיסק גדול!!!!

bralon

New member
יותר נכון

אהבתי את נגן הבאס אלקס בלייק ואת נגן הסקסופון גארי בארטז (מקוי היה מצויין אבל אני מעדיף אותם).

למעלה