Alicia Keys' New Album

NoWords

New member
Alicia Keys' New Album ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

Alicia Keys' New Album Strange As Hell Alicia Keys is getting back to her music, but it's not just the same old music. Will audiences be falling for the new Alicia Keys album? The New York pianist-chanteuse is hard at work on her third studio album, which she promises will "have a lot of political elements" and be "edgier," according to Billboard.com. Keys, who was last in the news for her duet with U2, "Don't Give Up (Africa)," a benefit song for the Keep A Child Alive charity, says she'd love to work with bands like Queens of the Stone Age and the "thought-provoking" John Mayer. "I have a lot of strange ideas and brainstorms," Keys told Billboard. On her 2005 live album Unplugged, which sold more than a million copies, Keys dueted with Maroon 5 frontman Adam Levine on a cover of the Rolling Stones' Wild Horses, which sources say she may reprise in the studio.​
תירגום עיקרי של הקטע- האלבום החדש של אלישיה קיז מוזר לאללה [בשפת העם, נו
] אלישיה קיז חוזרת למוזיקה שלה, אבל זו לא אותה מוזיקה מוכרת שאנחנו מכירים מאלישיה. האם הקהל יפול לרגליה של אלישיה קיז באלבום החדש? הפנתרנית הניו-יורקית עובדת קשה על אלבום הסטודיו השלישי שלה, בעוד היא מבטיחה "יהיו בו הרבה אלמנטים של פוליטיקה, הוא יהיה מחוספס [edgier]." וול, אלישיה מתחילה לשחק עם היצירתיות שלה, אני מקווה שנאהב את זה!
מקורות - AK Fan / Billboard.com.

Good 2b Me

New member
איי הופ ווי לייק איט, טוו..../images/Emo13.gif../images/Emo217.gif

פוליטיקה הא....נשמע מעניין..
העיקר שתוציא כברר..ד"א יש מידע על- בסביבות מתי הדיסק אמור לצאת? ותודה נעמה על העדכוניישן!

NoWords

New member
אם אני זוכרת נכון, כנראה שסוף השנה

לקראת סוף השנה

Good 2b Me

New member
ז'תומרת בנובמבר דצמבר? ../images/Emo217.gif

אפפ....פלנטי אוף טיים ביי דן...

NoWords

New member
כנראה משהו באיזור

כן, יש לנו קצת זמן אבל היא עובדת על המון פרויקטי בנתיים שזה נחמד
, סרטים, סידרת טלוויזיה, כל מיני שירים. לא ישעמם לנו.

Good 2b Me

New member
סידרת טלויזיה? רילי? ../images/Emo217.gif

לא ידעתי...יש לה כבר שם מש'ו?

NoWords

New member
אין שם, וזה עדיין רק בתור רעיון

אני חושבת
. הממ זו תהיה סידרה עם יסודות אוטוביוגרפיים מחייה של אלישיה כפסנתרנית מניו יורק:]] ואם אני לא טועה אלישיה תגלם גם את התפקיד הראשי. אבל היי, ממש לא בטוח שזה יקרה.

NoWords

New member
אוקיי מסתבר שיש כבר חוזה!! ../images/Emo2.gif

"UPN חתמה על הסכם עם אלישיה שהיא תשתתף בסידרת דרמה שאפשר לומר, תהיה מבוססת על חייה של אלישיה שחיה וגדלה בניו-יורק. זה יכול להיות מעניין" זה נכתב בעידכון החדשות שלי כאן, וזה עוד מודגש!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1293&msgid=70521357

Good 2b Me

New member
היי קראתי את זה, חח איזה ../images/Emo217.gif

סנילית אני י'בבה
....ואני עוד זוכרת שחשבתי לעצמי איזה נחמד יהיה לראות סדרה עם אלישיה קיז..סטופיד מי..
אבל אם היא חתמה על חוזה למה לא בטוח שזה יקרה?

אבל אין יותר UPN...

ז"א- עוד מעט לא יהיה יותר UPN, כי UPN ן-WB החליטו לסגור את חברות ההפקה שלהן כדי להקים ביחד חברה חדשה- The CW , מה שאומר שהרבה סדרות שנמצאות בשני הערוצים לא יהיו בערוץ החדש, כי אין מספיק שעות שידור לכולן, אז בעיקרון כל החוזים שלהם מבוטלים- אז גם לא בטוח שהסדרה החדשה של אלישיה תצא לפועל....
אבל אל תתבאסו- אולי אני בכלל טועה,<מה אני מבינה....> לכו תדעו מה יהיה...

NoWords

New member
נראה שאת מבינה הרבה.

אוקיי, חוזרים לעמדת "לא בטוח"
עד שיצא אישור רשמי גם ככה לא נהיה בטוחים אז עדיף להישאר ככה

למעלה