ALIS CANADA >> שאלה למנהל הפורום..

ALIS CANADA >> שאלה למנהל הפורום..

שמתי לב שבעבר מישהו שאל אותך בנוגע לחברת גיוס הנ"ל והבטחת לו שתבדוק האם אכן הם קיימים ומקיימים, אני גם ביקרתי אצלהם בנתניה והתרשמתי ממש לטובה אבל אשמח לקבל ממך המלצה נוספת לאחר בדיקה שלך. תודה מראש, מיקי.

amirshuval

New member
מייקי

נראים לגיטימיים.רק דבר אחד חשוב--הם טוענים שהם עובדים עם יועצי הגירה מוסמכים ולפחות בחלק העיברי של האתר שלהם לא צוין מי הם אותם יועצי הגירה ומה מספר החבר שלהם בCSIC.כשאתה חותם על חוזה מול נציג מורשה,בין אם זה עורך דין או חבר בCSIC,החוזה חייב להחתם מול אותו אדם ספציפית,או לפחות צריך להיות מצוין שמו/שמה בחוזה.אין דבר כזה שהם לא יכולים להגיד לך מי הם העוסקים המורשים שעובדים אצלם.למען האמת ,העובדה שבחלק בעברית הם לא מציינים את פרטי יועצי ההגירה המוסמכים איתם הם עובדים היא עבירה על כללי הפרסום של CSIC,אבל לא הייתי פוסל אותם על הסף בגלל זה.

amirshuval

New member
דרך אגב,אני לא מנהל הפורום,

המושבניק מנהל את הפורום הזה.אבל התשובה שנתתי עונה על האלמנטים החשובים של הגנת הצרכן בתחום ייעוץ ושירותי הגירה לקנדה.

אמיר, האם ניתן ליצור איתך

או עם נציג כלשהו מטעם החברה שאתה עובד איתה קשר כאן בישראל? הבנתי מהאתר שלך שאתם מעניקים גם שרות כמו החברה שציינתי למעלה..?

amirshuval

New member
מייקי אתה יכול ליצור איתי קשר

פרטי הקשר מופיעים באתר שלי.אני לא יודע בדיוק לאיזה שירות אתה זקוק ומה החברה מנתניה מציעה,אבל אני יועץ הגירה מוסמך על פי החוק הקנדי.

למעלה