Alive at Red Rock

Nitzanyo

New member
Alive at Red Rock

חברה, הורדתי את האלבום הזה ופשוט אני נהנה מכל שניה של שמיעה נתחיל מזה שיש שם שירים פשוט מדהימים והגרסאות, ממש תענוג לשמוע אותן הגרסא של השיר DRIVE ממש מגניבה, מנגינה שונה או משהו כזה ממש כיף לשמוע את השיר הזה VITAMIN, שיר ארוך [מעל 11 דקות!], בערך כמו SSLW בהופעה שלהם [שגם בדיסק הזה מעל 11 דקות!] אין לי הרבה מה לומד על הדיסק הזה פשוט דיסק ענק, ונראה לי שאני אפילו אקנה אותו או משהו לפחות את הDVD מומלץ

L A D Y B U G 2

New member
כמובן שלקנות!!!

אחד ה-DVDים הטובים שראיתי!!! הופעה מדהימה!!! אני כל-כך שמחה שאחותי קנתה אותו בטעות (אין לי מושג איך היא התבלבלה ומה היא רצתה לקנות) אבל אני ממש שמחה
. אני מבינה מה שאתה מתכוון אליו בהופעה של DRIVE... גם כל התאורה שם מדהימה ובשיר הזה ממש אהבתי את זה!!! אני פשוט רואה את השיר בריפיט. הקטע עם התופים ענק והם פשוט מוכשרים!!! את הDVD הזה אני לוקחת איתי לכל מקום. אז שיהיה לך (לכם) לילה טוב, נגמר האפטר ומחר בסיס... אורטל.

AeroFan

New member
הורדת את האודיו של ההופעה?

אם כך אז בהחלט שווה לך לקנות את האלבום, גם לי יש אותו באודיו, האיכות סאונד פשוט מדהימה.

itzikch

New member
זה הדי וי די אחד החזקים ביותר ששמעתי ..

קיצר בטוואר רקורדס הזמינו לי את כול הדי וי די שיש להם נראה לי רק שלושה יש להם RED ROCKS MORNING VIEW והדוקומנטרי נראה ... יש לי את הרד רוקס כבר ... גם צרוב ומקורי

Rock Bottom

New member
יש גם את וויליום 2

של When Incubus Attacks. זה ההופעה שלהם מפסטיבל Sno-Core. יש לי אותו באודיו. הופעה אוף דה הוק.

o pie

New member
לא יודע..

אני הורדתי את ה- DVD, הופעה טובה, אבל אובררייטד. סה"כ מה ציפיתם שהם יהיו על הפנים? הם הופיעו כמו שאינקיובס מופיעים, ולפני שהם הוציאו את light grenades (אז בחירת השירים הייתה שונה, ויותר טובה לדעתי), ונקודה נוספת לציון - pantomime שזה החלק הכי מדהים במופע לדעתי.

AeroFan

New member
פה בדיוק הטעות

(לדעתי) הם לא הופיעו "כמו שאינקובוס מופיעים"... ההופעה הזאת מיוחדת מכמה סיבות: הסאונד המדהים שהיה שם, הגרסה האיטית והמיוחדת של Drive, כל שיר ושיר שבוצע שם לדעתי היה הביצוע הכי טוב שהם נתנו לו אי פעם, וגם המילים שברנדון אומר בסוף ההופעה... אם אני ישווה את ההופעה הזאת להופעה שהיתה פה, זה יהיה הבדל של שמיים וארץ (אבל זה בעיקר בגלל הסאונד הגרוע שהיה פה והקהל המטומטם). אגב עוד משהו קטן- לפני ההופעה הזאת הלהקה כמעט ביטלה אותה בגלל שברנדון היה חולה... דלקת גרון, ובכל זאת הם הופיעו והביאו הופעה מדהימה.

o pie

New member
לא מסכים.

ההבדל בין ההופעה שהייתה פה היא לא של שמיים וארץ. יש הבדל גדול - בבחירת השירים (למרות שחסר שם מאוד UMU, בהופעה בארץ חסרים הרבה יותר), באיכות הסאונד, באורך, ובהפקה (שנעשתה במקצועיות רבה בגלל שזאת הופעת DVD, בכל זאת), אבל זה לא שמיים וארץ, את איכות הסאונד שכולם אומרים שהיא כל כך גרועה אני בקושי הרגשתי, רק ברידיפיין, גם הקהל לא הפריע לי כי אני לא הייתי בשורה הראשונה. אם מתעלמים מההבדל בבחירת השירים (שנובעת בגלל שההופעה בארץ היא אחרי יציאת אלבום חדש), אז יש הבדל קטן ולא כל-כך משמעותי, אבל בכל זאת, Red Rocks היא ההופעה האולטימטיבית של אינקיובס, בלי שום בעיות - והסיבה היא בגלל שזה דיסק DVD, ההפקה צריכה לעבוד קשה הרבה יותר, אבל היא לא צריכה להיות כל כך overrated כי הופעה של אינקיובס היא הופעה של אינקיובס, בעיות קטנות לא יכולות לשנות את זה.

Rock Bottom

New member
אני מסכים איתך בכל מה שרשמת פה

חוץ מהטענה שלך לאוברייטדיות. זו הופעה מצמררת, רק בגלל המיקום שלה אולי. יש שם אווירה מדהימה. זו ההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי. אבל בגדול אני מסכים איתך לגמרי בנוגע לכל הטענות על ההשוואות וזה..

למעלה