all combt ki

Guy Schlesnar

New member
all combt ki

מי שמע על זה? זאת אומנות לחימה,או יותר נכון שיטת אימון שמלמדת לחטוף מכות ישירות לאזורים שבדרך יפצעו קשה ואולי יהרגו בן אדם,כמו לגרוגרת,חזה,בטן,ואף לאשכים. ראיתי את זה בטלויזיה,ואין לי מושג אם יש לזה בכלל סניפים או רק מקום אימון אחד בעולם. האם מישהו שמע ויכול לתת לי עוד קצת פרטים על זה?

taltul89

New member
שמעתי על המזוכיסטים האלה

אני לא כול-כך בטוח שהגעת לפורום הנכון אבל שמעתי על האנשים האלה. אני ראיתי את האנשים האלה בתכנית הטלויזיה "תאמינו או לא" ובעוד כמה תכניות שלא מוכרות ממש. אני לא חושב שבישראל מלמדים את זה.

Guy Schlesnar

New member
תודה

מה שמעניין אותי בזה זה אם ה"כישרון" הזה עובד רק במצב שבו המבצע מרוכז ומוכן נפשית למכה אחת,או שזה יעזור גם לדוגמה בקרב בזירה.

ננדין

New member
אני לא מאמין שזה עובד בזירה

אם זה היה עובד אז מישהו כבר היה מוצא דרך לעשות מלא כסף מזה ע"י שימוש בלוחם שלא מזיז לו כלום...

לא רק שזה פועל רק כשהוא מרוכז

זה בדר"כ חארטה שבה מכים בזוית שקל יותר לספוג בה.

taltul89

New member
אז אתה אומר שאין מצב בחיים

שמישהו עם יכול ספיגה כזו יכול לעמוד מול מתאגרף מקצועני אמיתי ?

ethanguy

New member
כמו כל יכולת

אגרוף , בעיטה ... ספגיה... לבצע כל אחד מאלה במידה נכונה קשה במצב של לחץ ולא יתפקד כמו שהוא יעבוד כשאתה מרוכז ועובד לבד מול השק, אותו דבר לגבי דברים אחרים, הכל שאלה של כמה מתורגל אתה.

BROWN BOMBER

New member
הכל עניין של נסיון

והתרגול החשוב ביותר הוא קרבות בזירה. כמו שאתה עובד קשה באולם הספורט בית ספר, שק איגרוף, אגס, חבל, ריצה שחייה, עבודה אינטרבלית, סיבובים רבים של קרבות אימון מול יריבים שונים עם סגנון קרב ותקטיקה שונים ועבודה אישית על כריות עם המאמן. אך המקום בו המתאגרף גודל באמת הוא קרבות בזירה. נסיון זה אינו חשוב יותר מכל השאר אך הנסיון בשטח הוא שבונה מתאגרף.

למעלה