All dressed up and no where to go

tlingit

New member
All dressed up and no where to go

בטח קרה לכם לפחות פעם אחת, אולי יותר קבעתם פגישה עם מתאמן, הגעתם והמתאמן שכח לעדכן שהוא חולה ולא יגיע... מוכר? אז את ההתנהלות מול המתאמן עוד תנהלו. למדנו ותרגלנו את החלק הזה. אבל מה קורה בהתנהלות שלנו עם עצמנו בזמן הזה
מה עושים עם כל האנרגיה שהבאנו איתנו לפגישה? מה עושים עם הזמן הריק שפתאום נחת בחיקנו? מה עושים עם כל האכזבה ותחושת הבזבוז של זמן ההכנות, ההגעה וההמתנה? מעניין אותי לשמוע חוויות תחושות ותובנות שלכם בהקשר הזה

isaacm

New member
בהגדרה, יש אתי תמיד

"פנקס רשימות" שאני רושם בו ככל העולה על דעתי בזמנים שפתאום "נופלים" לידי בהפתעה. מחכה למישהו שמאחר, הקדמתי, גיליתי שמה שרציתי לעשות היה כבר אתמול יהיה רק מחר. התחושה שלי היא שההפתעה אינה קיימת. כיון שיש לי מה לעשות, אני פשוט ניגש לעבודה . . . אפילו אוהב את רגעי המתנה הללו איציק

../images/Emo204.gifמתאמנים

דימוי מאד חזק שעולה בי זה מה קורה כשאנחנו מזמינים אורחים לארוחת ערב מתכוננים קונים מבשלים עורכים שולחן מכוונים את עצמנו לשעה היעודה,והופ,הפתעה מסיבות כאלו ואחרות האורחים לא מגיעים. זו אפשרות להתוודעות עצמית ו הכרות עם השדה הזה שנקרא עצמי-מה קורה במרחב הזה כשהנסיבות משתנות, מהי אכזבה ובעצם ממה היא נובעת מהם הדימויים שעולים איזה שיח פנימי מתנהל במעמקי התודעה שלי מהם התחושות, איך אני מגיבה למצבים שאין לי שליטה בהם, מה זה מעורר איזה רגש. שעה נפלאה להיות עם עצמי ולבחן בזמן אמת מה קורה בי-כשהדברים לא תלויים בנסיבות שיש לי שליטה עליהם. רבקה בן אלי כישורי חיים holystCoach 052-2436685

tlingit

New member
מסכימה, אבל..

מסכימה איתך בעניין ההזדמנות הזו ללמידה, השאלה שלי, מה קורה אחרי שפעם אחת כבר עשינו את ההתוודעות העצמית הזו ואולי גם היתה הזדמנות אחרת (לאו דווקא בזכות מתאמנים)... החיים הלא מספקים לנו לא מעט הזדמנויות להתאמן
העניין העיקרי בסיטואציה (לתחושתי) הוא האנרגיות הגבוהות
שבבת אחת צריך למצא להן כיוון אחר

../images/Emo6.gifבדיוק לזה

התכוונתי אין לי צל של ספק שהחיים מזמנים לך התנסויות של למידה ואימון בין שזה קשור למתאמניך ובין שזה קשור לסיטואציות אחרות ההתבוננות היא על האנרגיות הגבוהות, למשל" האם זה גורם לי לחוסר מנוחה,תזזיות,מהן התחושות בגוף איך אני מתנהלת כאן ועכשיו עם האנרגיות הגבוהות וכל מה שצוין במסר הקודם
לשהות עם מה שיש זה בדיוק זה,אנרגיות גבוהות,נמוכות,שמחה,עצב' אכזבה הצלחה,כשלון,להתבונן בזה כשדה של התוודעות כאן ועכשיו הנטיה הטבעית שלנו היא למצוא פתרון מידי לכל שינוי מקוה שזה יותר ברור המשך יום טוב ומבורך רבקה בן אלי כישורי חיים" holystCoach 052-2436685

../images/Emo101.gifאם זה

מסייע -אז אין כאן שאלה בכל בחירה רק טוב לך רבקה בן אלי כישורי חיים holystCoach 052-2436685

אולי לא פוליטיקלי קורקט

אבל אני.... שמחה. הנה נולדה לה שעה של חופש. ספונטנית, בלי הכנה ומטרה סתם... שעת חופש. אין לי בעיה לנתב את האנרגיות לכל דבר אחר אני גם לא חושבת שמכל דבר צריך לבצע "למידה אימונית" זמן ריק בלו"ז עמוס כל כך בו אני חיה הוא מתנה נפלאה. אני מאמנת את אחד מהאנשים המרכזיים בחיי הלילה התל-אביביים. אנחנו נפגשים ב 3 אחה"צ (לפנות בוקר בעגה שלו...) במקום מסויים בת"א. לפני חודש הוא שכח להתעורר. חיכיתי וכשהוא צלצל לספר שלא קם.... עניתי "עזוב. הכל בסדר. נתת לי מתנה נפלאה שלא הייתי לוקחת לעצמי באמצע היום". הזמנתי קפה וסלט , פתחתי עיתון טיפשי שהיה שם (לא ספרי אימון ולא הגיגי חיים. סתם ... עיתון) וכל כך נהניתי
הכל הרי פרשנות ואת מודל *אפר"ת* אתם ודאי מכירים. יום טוב ענת

Yin

New member
Life is what happens

while you are busy making other plans. John Lennon

למעלה