All Hell Breaks Loose Part 2 - 22X2

dance13

New member
פרק 22 עונה 2../images/Emo58.gif

מי ראה? אני אישית מאוכזבת. הסוף היה יותר מדי כזה, נו טוב!לא כמו עונה שעברה עם התאונה. זה יעצבן אותי שהשד מת 2 עונות את עסקו בדבר הזה וככה הוא מת?נו באמת! ואבל הסוף(אם מישהו שם לב)היה ממש כמו בפרק הראשון של העונה הראשונה אחרי שג'סיקה מתה והבית של סם וג'סיקה נשרף סם מסתכל בתא מטען של האימפליה ואומר:"יש לנו עבודה לעשות" זה היה ממש מגניב! וגם זה קרה בפרק 20 אבל לא משנה. בקיצור פרק בסדר אני ציפיתי ליותר.

MirrorGirl

New member
All Hell Breaks Loose Part 2 - 22X2../images/Emo58.gif

תקציר

After the fight between Jake and Sam, Dean has to deal with the repercussions of his interference. The hunters are about to be taken down by the Demon and his minions when help arrives from someone unexpected.​
אחרי הקרב בין ג'ייק וסם, דין חייב להתמודד עם ההשלכה של ההתערבות שלו. הציידים אמורים היו להלקח למטה ע"י השד ומשרתיו כאשר מגיעה עזרה ממישהו לא צפוי [אהמ.אהמ.אבאשלהם
] פרומו לפרק הנוכחי חהחה אין פרומו לפרק הבא XD
ציטוטים

Ellen: Well, the Yellow-Eyed Demon might be dead, but a lot more got through that gate. Dean: How many you think? Sam: A hundred, maybe two hundred. It's an army... he's unleashed an army. Bobby: Hope to hell you boys are ready. Cause the war has just begun. Dean: (to Bobby) You don't think I've done enough? You don't think I've paid enough? I'm done with it. All of it. If you know what's good for you, you'll turn around and leave. Dean: (to the Yellow-Eyed Demon's corpse) We'll check that off the to-do list. Sam: (about the demon being dead) I kinda can't believe it Dean. I mean our whole lives, everything have been prepping for this and now I... kinda don't know what to say. Dean: I do. (he kneels over the demon's body) That was for our mom, you son of a bitch. Yellow-Eyed Demon: (to Dean) You of all people should know that what’s dead should stay dead. obby: (staring at the unlocking vault) Oh no. Ellen: Bobby, what is it? Bobby: It's Hell. Take cover, now! Ellen: (about the Roadhouse fire) A lot of good people died in there, and I got out. Lucky me. Dean: (looking down at Sam's body) I was trying to protect you, keep you safe. Dad didn't even have to tell me. It was just my responsibility, you know? I had one job. Just one job. And I screwed it up. I blew it. And for that, I'm sorry. I guess that's just what I do, let down the people I love. Jake: Go to hell. Yellow Eyed Demon: Been there, done that.​
תמונות מהפרק
פה
[צריך לפתוח שם משתמש וכל זה..] - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
הערות
[אזכורים מפורסמים]
Yellow-Eyed Demon: Well congratulations, Jake. You're it. You're the last man standing, the American Idol. This is an allusion to the popular American singing TV show, American Idol, first released in 2002. In this show, thousands of people from all over the country come to audition for one spot as the American Idol. Millions of people vote to keep their favorite singer in the running for the title.​
שירים בפרק

Kansas - Carry on My Wayward Son Boston - Don't Look Back
- את כל הביקורות על הפרק יש לשרשר לכאן ולא לשכוח לסמן ספוילר בכותרת.

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

היה מעולההה
חוץ מהסוף שממש עיצבן אותי...ממש רציתי שיהיה קליפהאנגר ענקי משו בובמבסטי
ג'נסן היה כל כך טובבבבבבבבבבבבב
בעעעע חשבתי שכשהם אמרו שמחזירים את ג'פרי דין מורגן זה יהיה קצת יותר מזה...הוא אפילו לא אמר מילה
סאם חזר לחיים מהר מדי
הלן הייתה תקועה
עאעאעא דין היה מושלם
(אמרתי כבר לא?) חבל שלא היה קליפהאנגר
אבל אני מבינה את הכותבים הם לא ידעו אם תהיה עוד עונה ולמקרה שבאמת לא הייתה(זה כבר בטוח 100%שיש) אז עדיף היה לסיים את זה ככה ולא במשו מסתורי מדי כי אז המעריצים היו עוד יותר מתחרפנים
הקטע שדין הרג את השד היה מדהם
סוף סוף הקקה הקטן מת
אני כבר מתה לדעת מה תהיה העלילה של העונה הבאה(הם חייבים לעשות משו חוץ מלהרוג את כל השדים שיצאו מהגהנום..זה יהיה קצת משעמם
)

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ו......./images/Emo190.gif

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי...למה לא לסמן../images/Emo4.gif../images/Emo190.gif

אהבתי את התגובה שלך אבל...מסכימה עם הכל...

אני פשוט לא מבינה את זה../images/Emo70.gif

פשוט תסבירו לי מי המטומטם שיראה שרשור על הפרק האחרון ויחשוב שבאחת ההודעות אין ספוילרים?!?! מה הטמטום?

darklighter

New member
אבל לפעמים אנשים מנצ"לשים או נגררים לדיון

שהוא לא ספוילר או לא קשור לפרק....או שאין ספוילר למשל שכתבת בהודעה
יכולים לחשוב שכתבת משהו בסגנון "ג'נסן מהמם"... או משהו בסגנון... אני לא מבינה למה את צריכה להתרגז על זה
זה החוק בכל פורום של סדרות...

אני לא מתרגזת

אני רק אומרת שזה מטומטם ואם מישו באמת מצפה למצוא הודעה שהיא לא ספוילר בשרשור של פרק שמשודר בארה"ב אז הוא מפגר...

darklighter

New member
זכותך לחשוב ככה...אבל מה לעשות../images/Emo190.gif

אלה החוקים...וזה ככה גם בפורומים אחרים של סדרות בתפוז.

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif אחח יופי...

אהבתי דווקא.. בדיוק מה שציפיתי... היה אחלה אני לא אוהב סדרות שמותחות כמו מסטיק את העלילה... יופי הרגו אותו ועכשיו יש קו חדש ונראה מה קורה... מצטער אבל אני בנוי לסיפוקים מידיים ולא אופרות סבון
בקיצור בסולם של הסדרה הפרק היה 9.6!!!

darklighter

New member
מסכימה איתך../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם אני לא אוהבת שמותחים...כתבתי גם בתגובה שלי... וזה טוב שהשד מת ויתחילו עלילה עונתית חדשה...בטח המפתח לעלילה החדשה זה שינסו למנוע את המוות הצפוי של דין בסוף עונה 3 בגלל החוזה שעשה עם השדה...

Batelg

New member
אהבתי אהבתי

אהבתתתתתתתתתתתתתתייייייייי! זה היה פרק פשוט מעולה ומותח לא זזתי לשניה מהמסך של המחשבבבב! את הפרק הראשון לא מצאתי אז ראיתי את התקצירים שעשו... ולדעתי טוב שהרגו סוף כל סוף את השד צהוב העיניים- די נמאס כבר!! והעונה הבאה הולכת להיות ממש טובה עלילה חדשה- מלחמה בשדים! וכמובן העיסקה שדין (המושלם!) עשה תרחף מעל הראש של האחים ויחפשו דרכים לצאת ממנה... סאם- איך הוא יהיה בעונה הבאה??? טוב...? קצת רוע? נשמע דווקא טוב... בקטע שג'ון חיבק והסתכל על דין.. אני התחלתי לבכות- חחח רגישות יתר... אוף עכשיו לחכות עד העונה הבאה...

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי...../images/Emo190.gif

ברוכה השבה בתאל
שנים לא היית פה...

וואו סוף עונה 2 ../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif

היה פרק ממש טוב!!! אם בפרק הקודם התמקדו בסאם אז בהחלט פיצו על זה בפרק הזה...למרות שהיה כל כך הרבה התרחשויות, שזה היה כזה פרק עמוס במיוחד.... אני לא מאמינה שדין עשה ת'עסקה המעצבנת הזאתתתתתתתתת!!!! טוב האמת שאני כן מאמינה...הוא בחיים לא היה משאיר את סאם מת..אבל שנה?!?!?! דאמטט מקווה מאוד שאיכשהו ההסכם יתבטל....
או שבכוונה הם עשו את זה כדי שיהיה אולטימטום של שנה, ז'תומרת עוד עונה אחת של SN או משהו...למרות שהם בטח ירצו לעשות עוד עונות... הסצינות ממש בהתחלה...שדין בוכה ליד הגופה של סאם...דיי קרע אותי..
מסכן...פשוט לרחם עליו... והיתה בהחלט הקלה לראות את סאם מתעורר לחיים..אחרי שדין התנשק עם המפגרת השדה הזאת..
תנק גאדדדדדד השד הזה סוף סוף מת!!!! הגיע הזמן באמת....נבלה... למרות שתגידו מה שתגידו, הוא היה די מצחיק עם הציניות שלו....אבל לרגע האמנתי לו ואמרתי אוי לא שהוא אמר שסאם זה לא באמת 100% סאם..הוא סתם אמר את זה כדי לעצבן את דין נכון? מזל שהוא ירה בו בסוף... איזה חזרה מעפנה עשו לאבא שלהם!! הוא רק עמד ובכה..היה צריך להגיד משהו..או לחבק אותם... אם כבר הרגו את השד, למה לא עשו שיתבטל המוות של אבא שלהם? טוב בעצם לא ממש צריך אותו...
יפה שהביאו את אלן...מזל שלא הרגה את עצמה.. ודווקא טוב שסאם היה קצת אכזרי ורצח את ג'ייק!! הגיע הזמן..בגלל החוסר אכזריות שלו הוא נרצח ככה בפרק הקודם.. טוב היה סיום טוב לעונה...גם השאירו הרבה מתח לעונה הבאה בקשר למה שיקרה לדין עם העיסקה..
מצפה כבר לעונה הבאה! (ומקווה מאוד שתהיה בה את ג'ו..למרות שאני בספק..
)

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת לתקוותייך../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם בקשר לזה שדין יצא מההסכם וגם בקשר לג'ו...

sirexrv

New member
דין חייב לצאת ../images/Emo58.gif

מההסכם.... כי אם לא הוא ימות... או שבעצם, יהיה מגניב, שבסוף העונה השלישית הנשמה של דין יהיה של השדה ואז הוא יהיה רע (רק לכמה פרקים...)

למעלה