ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU - וואנשוט

yardenise

New member
ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU - וואנשוט

הממ אז זה וואנשוט שכתבתי והחלטתי לפרסם. ^^ אני לא עושה לו תעודת זהות אבל אם צריך אז תגידו לי
כמה הערות: -הסיפור מסופר בתקופת "radio:ACTIVE" אבל אין את מקפליי..
-אני לא באמת שונאת את החג, כעיקרון כתבתי את זה בשביל חברה שלי שאוהבת את טום.. וגם היא לא שונאת את החג
-בגלל שCHRISTMAS זאת מילה לועזית הייתה לי דיי בעיה לכתוב אותה בעברית אז כתבתי כריסטמס כי זה היה נכון לפי הוורד שלי
-בגלל שהוא קצת ארוך אז הוא יהיה כמה חלקים נראלי
ואני גם אשים את הקובץ פה
-ממליצה לקרוא אותו עם all i want for christmas של מריה קארי (http://www.youtube.com/watch?v=K5bo4VDEH-U ) שממנו לקחתי את ההשראה
תהנו!
D:

yardenise

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifחלק א' - ../images/Emo113.gif

אני שונאת את כריסטמס! שונאת! לגמרי! ממש אבל! אני יותר משונאת את כריסטמס.. אני ממש מתעבת אותו! כאילו, מה הקטע עם העץ המטופש הזה?! והמתנות? סתם עוד תירוץ של אנשים לקבל מתנות מאחרים! מה, לא מספיק לכם יום הולכת?! וסנטה קלאוס?! נו ב – א - מ – ת! המצאה של אנשים כדי לעבוד על ילדים קטנים שיש מישהו שמגיע מהשמים ויש לו שם מפעל והוא מביא להם מתנות. כן, בטח. חוץ מזה שמה קורה אם הילד קטן ותמים ולא יודע שאין באמת סנטה קלאוס ושזאת רק המצאה והוא מגלה את זה?! הא?! זה יכול לשבור לו את הלב! אחר כך שלא יתפלאו אם הוא יהיה אימו שמתאפר וחותך ורידים. עוד סיבה שבגללה אני שונאת את כריסטמס היא המפגשים המשפחתיים האלו.. בשביל מה צריך אותם לעזאזל?! במילא יש לי שתי אחיות שאני לא הכי מסתדרת איתן אז אני לא צריכה עוד שלוש דודות שיהפכו את הלחיים שלי לאדומות מצביטות ובני דודים קטנים שיתרוצצו לי בין הרגליים ויהפכו את החיים שלי לגיהינום! ♣ ♦ ♠ קמתי בצער מהמיטה החמה שקראה לי לחזור אליה אבל ניסיתי להתעלם, וזה לא ממש הצליח. חזרתי אליה בקפיצה לעוד חמש דקות טובות של שינה ואחרי זה כבר נמאס לי ממנה, וכנראה שזה היה הדדי כי היא לא קראה לי לחזור אליה. נו, טוב.. שיהיה. אז קמתי שוב פעם ממנה והלכתי כמו רוח רפאים לסלון, יורדת במדרגות וכמעט מתהפכת. הכל היה ממש מקושט והבית נראה כמו פצצה אדומה – ירוקה – לבנה. איזה יופי.. “נטלי,” אמא שלי קראה וחייכה אלי. “בוקר טוב! איזה יום היום?” היא שאלה כאילו אני ילדה קטנה שעדיין מתרגשת מכריסטמס, מה שלא היה נכון, והיא ידעה את זה. “שבוע לפני כריסטמס.. והוו...” אמרתי בהתרגשות מאולצת. היא נאנחה ואז צחקה. הלכתי למטבח והוצאתי שוקו מהמקרר. “בוקר טוב, פאפא.” אמרתי לאבא שלי שישב בכיסא וקרא עיתון. כן, אני קוראת לו פאפא, תתמודדו. מזגתי לי שוקו לספל ושתיתי הכל בלגימה אחת. “בוקר טוב.” הוא אמר והניח לרגע את העיתון בצד, מסתכל עליי ומחייך. “דוד אלכס מגיע היום לביקור.” הוא אמר בהתרגשות. “כן, מאוד מפתיע בהתחשב לעובדה שזה כמו אתמול ושלשום ובטח גם מחר.” אמרתי. לא שלא אהבתי את זה.. דוד אלכס הוא הדוד האהוב עליי והוא ממש מצחיק ונחמד, פשוט לפעמים הוא מעיק, זה הכל. הפעמון צלצל מחוץ לדלת. רצתי לפתוח אותה והוא עמד בפתח. “היי דוד אלכס!” אמרתי וחיבקתי אותו. “היי נטלי.” הוא חייך אליי. “מה את אומרת, אם אני משיג לך עבודה בחנות שלי?” הוא נשמע נרגש. “אתה רציני?! ברור שכן!” אמרתי וקפצתי עליו בעוד חיבוק והוא צחק. “אז יאללה, בואי.” “רק תן לי שניה להתלבש ולהתארגן ואני באה.” אמרתי ורצתי, עולה במדרגות במהירות. הוצאתי בגדים חמים מהארון כי ירד שלג בחוץ כמו כל חג כריסטמס טיפוסי. את השלג דווקא אהבתי. זה אולי הדבר היחיד שאהבתי בכריסטמס. זה והכובעים. כן, הכובעים הם סקסיים. הלכתי לשירותים אחרי שהתלבשתי וצחצחתי שיניים מהר, יורקת את השאריות של השוקו שנשארו לי בפה. ירדתי למטה. “אני מוכנה!” צעקתי בתקווה שהוא ישמע. "אז יאללה, הולכים.” הוא צץ פתאום מהמטבח, מוציא את המפתחות למכונית שלו ויצאנו מהבית. שפשפתי את ידי אחת בשניה בניסיון לחמם אותם. הוצאתי אדים מהפה, מנסה לעשות איתן צורות. אחרי כמה דקות של נסיעה מרובת שירי כריסטמס עצרנו ברחוב שבו היו כמה בתי קפה וחנויות שכולם היו ברוח החג ויצאנו מהמכונית. “אני יכולה לקחת אותך לכאן כל בוקר אם את רוצה.. אה לא, בעצם יש לך בית ספר.” הוא אמר ברצינות. “אלכס, אני כבר בת 20!” מחיתי והוא צחק. “אני יודע, אני יודע.” הסתכלתי על החנות והזדעזעתי. 'CHRISTMAS TREE - לאנשים שחוגגים כריסטמס כל השנה' היה כתוב באותיות גדלות ומסולסלות, ציור של סנטה על המרכבה צויר שם, מצידי החנות היו עצי כריסטמס מקושטים בכל מיני דברים. אתם עובדים עליי... “אני. הולכת. למות.” לחשתי לעצמי והתבכיינתי. “מה?” הוא שאל. “כלום, כלום.” אמרתי, מתחמקת מלהגיד לו את שאני הולכת לעבוד בחנות שהיא הסיוט הכי גדול בחיים שלי. “ברוכה הבאה!” הוא אמר וצחק כשנכנסנו. “יאיי..” לחשתי בציניות בשקט ובחנתי את החנות. הקופה עמדה לה ליד הדלת בצד ימין של החנות. בתוכה היה חלון ראווה שבו הונחו עוגות ועוגיות צבעוניות שהוצאו למכירה. הסתכלתי על שאר החנות והבנתי שהיא גם בית קפה כזה. שישה שולחנות מרובעים היו בחלל החנות אבל לא בכולו, על כל שולחן הוצב עץ כריסטמס קטן. בחלל שנותר היו מדפים ששם היו כל מיני דברים של כריסטמס ומאחוריהם היו מלא מלא עצים גדולים למכירה. הרגשתי כאילו אני בחלום רע, חלום רע מאוד. “נו, אוהבת?” אלכס אמר והסתכל על החנות שלו בגאווה. “כן. מאוד.” אמרתי וצחקקתי בעצבנות, חיוך מרוח לי על הפנים. זה מה שקורה לי שאני לחוצה או סתם עצבנית וצריכה להגיד משהו שאני לא חושבת שהוא נכון, כלומר, לשקר. “יופי!” הוא אמר ומחה כף. “בואי אני אכיר לך את ג'ו!” הוא אמר בהתרגשות והתקדם אל מאחורי הקופה ששמתי לב שהיה שם חלון שממנו אפשר היה לראות את המבטח. מישהו עמד שם. גדול ממני בערך בשלוש שנים, הוא נראה טוב. “היי, ג'ו.” אלכס אמר לאיש שעמד שם, שמן הסתם ענה לשם ג'ו, וגרם לו לעזוב את הסיר עם השוקולד הרותח ולבוא אל החלון, הוא השעין את מרפקיו עליו ובחן אותי. “היי אלכס, מה קורה?” ג'ו שאל ואלכס הנהן. “מי זאת?” “זאת אחיינית שלי, היא תתחיל לעבוד פה עכשיו, קבל אותה יפה, כן?” אלכס אמר ונימה קצת מאיימת נשמעה מקולו. “כן, בטח.” “יופי. אני יוצא עכשיו לכמה סידורים. כריסטמס, אתה יודע. תלמד אותה את מה שהיא צריכה לדעת ואני אבוא יותר מאוחר.” הוא אמר והלך. הסתכלתי אחריו כשהוא יצא ואז הסתכלתי לצד השני וג'ו עמד לידי. “ג'ו.” הוא הציג את עצמו בפני והושיט לי יד. “כן, הבנתי את זה.” אמרתי וצחקנו. “נטלי.” הצגתי את עצמי בפניו ולחצתי את ידו. “ואני מציעה לך לערבב את השוקולד, אחרת יהיו בו גושים.” “יש לי את השיטות שלי, סמכי עליי ואל תדאגי.” הוא אמר בטון רגוע וקרץ לי, הולך חזרה למטבח. נשארתי להסתכל עליו כשערבב את השוקולד. “אז ככה,” הוא אמר פתאום. "כשמישהו בא, תלכי אליו ותשאלי אם הוא רוצה לשתות משהו ואז תביאי לו. אחרי כמה זמן תלכי אליו ותשאלי אותו אם הוא מוכן להזמין. אם כן, תיקחי לו את ההזמנה ותביאי לי אותה, אני אכין אותה וכשאני אקרא לך תבואי ותיקחי אותה ואז תביאי לו אותה – עם חיוך.” הוא אמר והדגיש את שתי המילים האחרונות. הנהנתי למרות שהוא לא ראה את זה.

yardenise

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif חלק ב' -../images/Emo113.gif

“משהו חשוב – תמיד, אבל תמיד תחייכי. גם אם הבן אדם ממש חרא, גם אם הוא מנסה להתחיל איתך וחברה שלו יושבת לידו וגם אם הוא מביא לך קצת טיפ, ברור?” הוא אמר קצת בנוקשות. “כן, המפקד!” אמרתי. “רק שאלה אחת – כשהוא הולך, אני יכולה לשפוך עליו משהו חם ולהגיד שזה היה בטעות?” שאלתי. “לא.” “ולשפוך עליו 'בטעות' סוכר?” “לא.” “ולמרוח לו 'בטעות' עוגה בפרצוף?” “לא.” “בטוח?” “כן. “גם אם זה ממש ממש נדרש?” שאלתי וקיוויתי שהוא יסכים איתי. “גם אם זה ממש ממש נדרש. את לא פוגעת באף בן אחד 'בטעות'. תאמיני לי, אני יודע איך זה מרגיש לרצות לטבול למישהו את הראש בסיר עם שוקולד חם אבל - ” “וואי זה רעיון ממש ממש טוב! את זה אפשר לעשות 'בטעות'?” “לא.” הוא אמר וצחק. “כמו שאמרתי קודם.. אסור לפגוע באף אחד. אהה! כמעט שכחתי, קחי את זה.” הוא אמר והביא לי מאיזושהי מגירה פאוץ' וחולצה שכתוב עליה 'CHRISTMAS TREE'. “אתה רציני?” שאלתי והחזקתי את זה. “לגמרי..” הוא אמר. “זה לא כזה גרוע, מתרגלים.” “אוך.. אוקיי..” אמרתי ונאנחתי. שמתי את הפאוץ' על המותן ואת החולצה לא לבשתי. התיישבתי לי בכיסא של הקופה ולא ממש עשיתי כלום עד שמישהו נכנס לחנות. ג'ו התקרב אל החלון. “טום!” הוא אמר כשזיהה את מי שנכנס. “היי ג'ו.” האיש אמר לו וחייך אליו. היה לו שיער יחסית ארוך, לסת קצת בולטת והוא נראה טוב. “אתה לוקח את הרגיל שלך?” ג'ו שאל אותו. “אכן כן.” טום צחקק והלך לשבת באחד השולחנות. “מי זה?” שאלתי את ג'ו במן חשאיות. “זה טום, הוא קבוע פה. אחלה גבר.” ג'ו אמר והלך להכין לטום את המנה שלו. נשמתי עמוק כי ידעתי שאני צריכה ללכת אליו והייתי קצת לחוצה. החלטתי שאני סתם לחוצה ושזה שום דבר ואז פשוט קמתי והלכתי אליו. “תרצה משהו לשתות?” שאלתי אותו וחייכתי. הוא לא ממש ענה לי, רק הסתכל עליי ובחן אותי, מה שגרם לי להיות קצת מתוחה ועצבנית. “את לא ג'יין..” הוא אמר. פתאום נורא התחשק לי לטבול לו את הראש בשוקולד. “לא. עכשיו, תרצה משהו לשתות?” שאלתי בעצבנות. החיוך ירד לי מהפנים. “לא, תודה.” הוא אמר וחייך. חייכתי אליו חיוך מאולץ וציני וחזרתי לקופה. ג'ו הסתכל עליי מהחלון. “אתה בטוח שאי אפשר לטבול לו את הראש בשוקולד חם?!” שאלתי בעצבנות. הוא התעלם ממה שאמרתי. “הייתה לכם התקלות?” הוא שאל בקצת דאגה. “כן. אני לא ג'יין.” אמרתי והוא צחק. “מה מצחיק אותך?!” “ג'יין זאת העובדת הקודמת, הם לא ממש הסתדרו. אני חושב שזה שהוא אמר לך שאת לא ג'יין זאת בעצם מחמאה.” הוא אמר וחזר לאוכל. את האמת שזה קצת החמיא לי והרגשתי מטופשת שזה החמיא לי, כי הוא התנהג מגעיל. איזה מין בן אדם בא למישהי ואומר לה "את לא ג'יין.”?! מה עם קצת נימוסים?! למשל, “אני טום, נעים להכיר. איך קוראים לך?”. “קחי,” ג'ו אמר וקטע לי את המחשבות הזועפות. הוא הביא לי את המנה של טום. “תביאי לו את זה. ותתנהגי יפה!” לקחתי אותה ונשענתי על הקיר ליד החלון. הסתכלתי על ג'ו במבט של 'אני-חייבת-לעשות-את-זה?!' והוא בתשובה סימן לי עם הראש לכיוון של טום. הלכתי בצעדים נוקשים ובאדישות אליו. “קח, בתאבון.” אמרתי לו בקול דיי קריר. הוא הסתכל עליי במבט חודר. “את יודעת, זאת מחמאה שאת לא ג'יין. מצטערת אם נעלבת.” הוא אמר. הבחנתי בזה שיש לו קול ממש יפה. “אני יודעת. זה בסדר.” אמרתי והוא חייך אליי. כמה צביטות ופרפרים נכנסו לי לבטן וסחררו לי אותה. זאת הייתה הרגשה ממש משונה. ומעצבנת. 'בום!' נשמע קול פיצוץ שהקפיץ אותי. מסתבר שהדבר הזה היה אחד מהדברים האלה שמסובבים ואז יוצא מזה קונפטי וסרטים צבעוניים. “עוד שבוע כריסטמס!!” ג'ו צעק בחגיגיות ואז חזר חזרה למטבח. “אוי, כמה שאני שונאת את כריסטמס..” אמרתי בשקט וגלגלתי את עיניי. חזרתי לקופה בזמן שטום קם אחריי. “את שונאת את כריסטמס?!” הוא נשמע מבועת. “כן..” “איך את יכולה?!” ניסיתי לחפש דרך להתחמק ממנו, לא ממש התחשק לי לדבר על כריסמס. “אממ.. האוכל שלך מתקרר.” תירצתי. “למה את שונאת אותו?!” הוא התעקש. “באמת שהאוכל שלך יתקרר וחבל.” גם אני התעקשתי. “חכי שניה.” הוא סימן לי עם היד. הוא לקח את הצלחת שלו משולחנו והתחיל לאכול לידי. “למה -” הוא לעס. “אֶת -” ושוב לעס. “כריסטמס?!” “לא יודעת, אני פשוט כן. עכשיו לך לשולחן שלך ותאכל, זה לא בריא ולא מנומס לאכול ככה.” נזפתי בו קצת. “אהא..” הוא מלמל בזמן לעיסה. “מצטער.” הוא חזר למקום שלו והסתכל עליי. הסתכלתי עליו חזרה ואז הרכנתי את הראש, התביישתי.

yardenise

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif חלק ג' והאחרון -../images/Emo113.gif

“כמה זה עולה?” שאלתי אותו כשהוא בא אליי ולשלם, הרגשתי ממש מטופשת כששאלתי את זה. הוא צחק והסמקתי. משהו בצחוק שלו צבט לי בלב. “19.” הוא אמר ונתן לי את הכסף וגם טיפ. “תודה.” אמרתי וצחקתי. “אז.. אם את לא ג'יין.. מי את?” הוא שאל בהתעניינות. נטלי.” אמרתי. “נטלי.. מה?” הוא חקר. 'מה זה עניינו בכלל?' חשבתי. “נטלי אני – שונאת – את – כריסטמס.” אמרתי לו בעוקצנות. “וואלה? כתוב בתעודת זהות שלך 'שם פרטי: נטלי ושם משפחה: אני שונאת את כריסטמס'?” הוא שאל וצחקנו. “אולי.” עניתי לו. “ושלך?” שאלתי למרות שכבר ידעתי, אבל רציתי להחזיר לו. “טום.” הוא אמר. “טום מה?” הפעם אני הייתי בצד החוקר. הוא צחק. “טום אני – אוהב – את – כריסטמס.” “וואלה? מה, כתוב לך בתעודת זהות שהשם משפחה שלך זה אני – אוהב – את – כריסטמס?” “אולי.” הוא אמר את מה שאני אמרתי ושוב צחקנו. “טוב, נעים להכיר אותך.” הוא אמר והושיט לי יד. “גם אותך.” אמרתי ולחצתי לו אותה. חייכנו אחד לשני והוא הלך. הסתכלתי אחריו. משהו בי קצת נכבה שהוא הלך. ♣ ♦ ♠ היום זה כריסמס ואני בדיוק מתכוננת לצאת הביתה. כל יום טום בא וחוץ מהשאלות הרגילות של מלצרים לא ממש דיברנו, מה שדיי ביאס אותי. אבל אהבתי לראות אותו פה, זה עשה לי טוב משום מה. אלכס יצא מהמטבח ושנינו נפרדנו בברכות של "ביי" ו-”חג שמח" מג'ו שהלך לחגוג את כריסטמס עם חברה שלו. “נטלי, אכפת לך אולי להישאר לעוד משמרת? פשוט יש אנשים שבאים לפה לכריסטמס מתוך מסורת והבטחתי לילדים שאני אחגוג איתם השנה ואין מי שיהיה פה.” הוא אמר וקצת נלחץ. כנראה הוא מפחד אני אסרב. אבל אני? אני דווקא שמחתי שהוא הציע לי את זה. ממש לא רציתי לחגוג את כריסמס עם המפלצות הקטנות. כלומר, בני דודים שלי. “אתה רציני?” שאלתי באושר. “כן אני ממש מצטער - “ “לאלאלאלא! אל תצטער! זה ממש ממש בסדר! אין לי שום בעיה להישאר! רק תודיע להורים שלי ותמסור לכולם חג שמח ממני, אוקיי?” שאלתי והוא חייך בהקלה. “אין בעיה. חג שמח, נאט.” הוא אמר ונישק אותי במצח. “חג שמח.” אמרתי וחייכתי כשהוא הלך. רקדתי ריקוד ניצחון קטן וחזרתי לשבת בכיסא של הקופה. בגלל שאני עובדת פה אז חייבים להיות פה דיסקים של אמינם, שהוא הזמר האהוב עליי, כדי שיהיה לי מה לשמוע כשזה רק אני וג'ו פה לבד. אז כשהייתי ממש לבד שמתי דיסקים שלו ושרתי יחד איתו. ידעתי כל מילה ומילה. בערך עד חצות נשארתי לבד ואף אחד לא בא, מה שלא היה נורא בכלל. מידי פעם איזה מישהו עצר לקנות משהו שהוא שכח אבל זה לא לקח יותר מחמש דקות. הדלת נפתחה. “ברוכים הבאים לכריסטמס טריי! חג שמח!” אמרתי מתוך שעמום למרות שדיי הופתעתי שמישהו נכנס לחנות בשעה כזאת. לא שמעתי תשובה. הבן אדם נכנס קצת פנימה וזיהיתי שזה טום. פרפרים התעופפו לי בבטן. “טום? מה אתה עושה פה? אתה אמור לחגוג עם המשפחה שלך ולא להיות פה.” קצת נזפתי בו אבל הוא לא אומר דבר. הוא לקח את ידי וגרר אותי אל העץ הכי גבוה בחנות, העץ שבסוף החנות ממש. “אני באמת לא חושב שזה רעיון טוב שנהיה פה - “ אמרתי והוא קטע אותי בנשיקה. בהתחלה לא ממש הבנתי מה קורה. הסתחרר לי הראש מרוב התרגשות וצמרמורות עברו בכל גופי. כשהוא הבין שקצת נרגעתי מההלם הוא העמיק את הנשיקה והחזיק לי את הפנים. שמתי את ידיי מסביב לצווארו, מתמכרת לשפתיים שלו. הצמרמורות לא הפסיקו, הם רק הלכו והתגברו. התנתקנו אחד מהשני, ראשינו נשארו צמודים. הרגשתי את הנשימות החמות שלו על פניי. “ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU” הוא אמר לי וחייך. פתאום התחלתי לאהוב את כריסטמס הרבה יותר. זהו
מקווה שאהבתם D:

../images/Emo204.gifחמוד ^^

(פעם הבאה אם תוכלי להוסיף גם קובץ? זה יכול להיות נחמד. D:) ואהבתי את זה. זה היה קליל וחמוד ובדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו. (אני אגיב ביתר פירוט מחר, כי עכשיו אני עייפה מתה וחולה, ו, אה, צריכה ללכת לישון.
)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אוי זה אחד החמודים!

יש לי הצעה בשבילך: מה דעתך לכתוב פאנפיק (עם פרקים. לא וואנשוט.) והוא לא חייב להיות ארוך אלא פשוט פאנפיק מהאלה החמודים שלא קורים בהם דברים רעים אלא שהוא פשוט נמצא כדי שיקראו אותו וכדי שיעלה חיוך על הפנים כי הכול בו אופטימי ונחמד? זה יכול להיות ממש טוב אם נגיד תכתבי משהו בין חמש לעשר פרקים (מצידי אפילו יותר) ותעלי פרק פעם בשבוע כמו נוגה...

yardenise

New member
../images/Emo185.gifהממ יש לי אחד שאני כותבת

אבל הוא ארוווווווך
והוא גם עדיין בשלבי כתיבה ותאמיני לי, הפנאפיק הזה לא יגמר בחיים! יש לי כל כך הרבה רעיונות בשבילו
ואת רובם לא כתבתי בכלל, אני רק בהתחלה שלו
ותודה! D:

אוי אני כ"כ מכירה את זה!!

יש לי 2 פאנפיקים לא גמורים שלאחד מהם אני משנה את ההמשך כל יום XD ועוד פאנפיק אחד של 3 חלקים שנכתב בזמנים ארוכים! אבל כל מחסום כתיבה נפרץ מתישהו D:

למעלה