ALLAN HOLDSWORTH

רונן ס

New member
ALLAN HOLDSWORTH

שלום רב! קפצתי לבקר מהפורום השכן (אודיו וקולנוע ביתי) וראיתי פה שירשור שהתייחס ל- HOLDSWORTH. ובכן, לדעתי מדובר על אחד מהגדולים ביותר שנגעו אי פעם בכלי הזה שנקרא גיטרה. אלן גדל על ג´ון קולטריין וכל חייו רצה לנגן על סקסופון. ניתן לשמוע זאת היטב בסולואים שלו שמזכירים לא אחת נגינת סקסופון. ה- דיסק שלו הוא METAL FATIGUE. ההרמוניות מדהימות ובכלל הסגנון ייחודי. בלי קשר, הטכניקה שלו מושלמת. לא פחות. אולי יש קשר אצבעות ידיו הענקיות. כדאי לדעת גם שאלן ניגן במשך הקריירה עם נגנים מהשורה הראשונה כמו המתופף ויני קולוייטה (מנגן היום עם סטינג). זהו, חבל שהפורום שלכם לא דינמי יותר כי הנושא בהחלט מעניין. רונן

BASS69

New member
רונן!

מה לעשות אנשים לא "מחוברים" לדברים מודרניים כמו HOLDSWORTH בכלל אני פוחד לשאול על נגיד BILL FRISEL או משהו כזה.חוץ מזה מת פה לחלוטין.

OBZ

New member
אל תפחד

אנחנו (אני לפחות) מעוניינים לשמוע על כל מוזיקאי שיכול להיות מעניין ולא נראה לי שקטלו פה את הולדסוורת´ , פשוט אני לפחות לא התחברתי אליו בשמיעה ראשונה (והאמת כבר שלישית) דוגמה לכך שאני כן אוהב דברים מודרניים: לא יודע אם אתה מכיר את הדיסק SONG X של קולמן ומת´יני זה דיסק חולה בשכל אני אוהב אותו לדעתי הרבההה יותר מופרע (וקשה) מהולדסוורת´ כך שזה לא סגירות ל"דברים מודרניים" - פשוט כמו כל דבר , גם לפעמים דברים מודרניים יכולים להיות דברים שלא כל-כך אוהבים בקיצור אל תפחד!!! (ואל תדפוק עלי פטישים יותר)

BASS69

New member
SONG X../images/Emo147.gif

אעפס הדיסק הזה לעניות דעתי לא בדיוק פסגת עבודתם של COLEMAN,METHENEY אבל הוא דיי מודרני.אני חושב שעבודות יותר מאוחרות של COLEMAN יותר מוצלחות בעיקר עם הרכב שנקרא PRIME TIME.יצא עכשיו דיסק מעניין לFRISELL,DAVE HOLLAND,ELVIN JONES הם מנגנים חומר די מופרע.מי שלא מתחבר שיזכור שלפעמים רק אחרי תקופה ארוכה מתרגלים לדברים חדשים.כדאי להתאמץ.

Sir Humphrey

New member
תגיד, Bass96???

עלה בדעתך שאולי הוא פשוט לא אוהב את המוסיקה? יכול להיות שיש עוד קריטריונים למוסיקאי מאשר מודרני/לא מודרני? אני אישית לא סובל הולדסוורת´ ואני שומע מוסיקה של שנברג, ברג, ברטוק ועכשיו שמעתי קצת ריכארד שטראוס, ואלה דברים מאד כבדים. השאלה היא אם משהו מדבר אליך או לא.

BASS69

New member
HUMPHREY MY DEAR../images/Emo72.gif

למען האמת עלה בדעתי.HOLDSWORTH הוא לא מה שאני שומע הכי הרבה בסה"כ ניסיתי להכניס קצת חיים לפורום הזה.מה שאתה שומע זה יפה ואני רק יכל להמליץ לך לשמוע עוד כמה מלחינים כמו:בריו,ליגטי,אריה שפירא ֱאבל פה מדברים על ג´אז לא?ולכן אשמח להחליף דעות והמלצות על הנושא הזה.

OBZ

New member
סיר האמפרי

קלעת בול לנקודה שניסיתי להבהיר! אין טעם לעצבן אנשים ולגרום לאי הבנות כדי לעורר פורום...

הוא התחיל לנגן בגיל 18!

תחשוב על זה ולאן הוא הגיע. אני אישית אוהב את IOU, שיש בו ראשוניות מהסוג שאני מת עליו בפיוז´ן. אתה היודע שהוא לא שומע את התקליטים שלו, כי הוא חושב שהוא מנגן קקה? ושהחלום שלו זה ייצור בירה? ועוד דבר: בראיון איתו שקראתי בשנת 84, הוא טען שלו לא היה מוסיקאי, סביר להניח שהיה מתמטיקאי. לך תבין

למעלה