alz.co.il

אסתרס

New member
alz.co.il

האתר הזה רץ בשער תפוז, הבחנתי בו רק היום. קראתי בו קצת והוא בהחלט מענין. מציעה לכולם לדפדף בו. ביי אסתר

נילי41

New member
../images/Emo184.gif בעניין התרופות

הי אסתר, נראה לי שבקשתך בנושא התרופות הלכה לאיבוד בין כל הנושאים החשובים האחרים שצצו ועלו פה לאחרונה, כמו כיוון הדלתות בשירותים, נזקי הסופה ועוד. אז ככה - אנחנו נאלצים לשלם עבור איביקסה 600 ש"ח, ובגלל שזה מאוד יקר לנו אני קונה את הממוקס (שהיא תרופה חליפית לאיביקסה ועולה חצי מחיר) ב-300 ש"ח בקופ"ח מכבי (שתי התרופות לא נמצאות בסל הבריאות). כמו כן הריספרדל אינו מוכר כתרופה בסל לחולי אלצהיימר. בקבוקון קטן של תמיסה שמכיל 30 מ"ל עולה לי כ-200 ש"ח במכבי. בנוסף אני קונה את כל יתר התרופות שבעלי מקבל עבור תחלואיו האחרים, אבל אלה הן תרופות שנמצאות בסל הבריאות כשבס"ה עלות התרופות לחודש היא כ-600-700 ש"ח.

נילי41

New member
בקשר לאתר

נכנסתי לאתר ועיינתי בו קצת. זה אתר של חברת תרופות וצריך לקחת בחשבון שמטרתו פרסומית. יחד עם זאת, כל מידע או עדכון חשוב לנו לדעת, לכן חשבתי שזה יכול להיות אתר מעניין. נראה לי שהאתר עדיין חדש ונמצא בשלבי הקמה. האינפורמציה שבו די חוזרת על עצמה. על כל פנים שווה להיכנס אליו מפעם לפעם ולהתעדכן. תודה אסתר על שהפנית את תשומת לבנו.

אסתרס

New member
התרופות לסל

נילי תודה שענית על הקריאה שלי, את היחידה. האם אנשים התרגלו לשלם?! ולא איכפת להם?! הנה קראתי את שכתבה אריאלה, ובין השורות מסתבר שהכנסתה קטנה ביותר. אז איך היא תשלם 1000 שח לתרופות !!! מוכרחים לעשות מעשה. בבקשה רשמו שמות התרופות אותן אתן קונות ומחירן. ונרכיב דרישה לסל התרופות. קדימה .

ענתי44

New member
אסתר יקרה

תבוא הברכה על ראשך על מה שאת רוצה לעשות למען התרופות. אני רוצה להציג בעיה נוספת לגבי תרופות. כי יש תרופות שהן בסל הבריאות אבל, יש פירצה בחוק כך שהקופות, מצליחות במקרים רבים להתנער. למשל, אקסלון. יש התניות ואני רבתי עם קופת חולים חצי שנה בסחבת וטירטורים שיאשרו לאמא. הם נתלו בפירצות בחוק ולא אישרו לי, הגעתי עד מיון מעצבים.כי לקחתי את המאבק קשה. זה לא יתכן שככה יעשו צחוק. צריך להסדיר את תהליך הגשת הבקשה ותשובה לשבוע, ולא כמה חודשים. יש גם דברים נוספים שנחוצים לחולה דמנציה ושלא כלולים בסל הבריאות. למשל, תוספי מזון שמקיימים את אמא שלי, ושאני קונה אותם בהרבה כסף.או למשל במקרים של אחרי התקנת הפג, היתה מישהי שקבלה שכל הדברים להזנת החולה ולשמירה על הגיינה של הצינורית יקרים מאוד. אני יודעת שחשוב גם להכליל תרופות חדשות בסל הבריאות, ברם,צריך גם לתת את הדעת על הבעיות האלה שהמשפחות ניתקלות.

אסתרס

New member
מה קורה עם אקסלון?

בבקשה ספרי לי על התלאות שעברת עם התרופה, אני בונה את התביעה לסל ואני צריכה פרטים,הרי אינני יודעת על כל הקשיים עם התרופות. לכן אני מבקשת מידע מכל אחד. כרגע אתרכז בתרופות, פן אכשל בתפסת מרובה - לא תפסת. אני חוזרת ומבקשת מידע על תשלומים שגובים בקופות החולים השונות על תרופות, וכמה מוציאים לחודש על תרופות. לילה טוב ומשעמם לכולנו. ביי

ronnyw

New member
תלאות עם אקסלון

הי אסתר, הנסיון עם התרופה שעבר עלינו (קופת חולים כללית): אחותי חלתה באלצהיימר בגיל 45. כיוון שהיתה צעירה - לא היתה זכאית לקבל את התרופה (!!!!). קנינו אותה באופן פרטי לגמרי כ- שלוש שנים, עד שאמרו לנו שאין בה שום תועלת (היא התדרדרה במהירות. כיום בת 49, במצב צמח). אימא חלתה בגיל 82-3. היתה אמורה לעבור כל חצי שנה וועדה שאישרה את התרופה לחצי השנה הבאה. לא יודעת למה (בתקופה הזו אבי עדיין טיפל בכל העניינים). בכל אופן - זה תמיד אושר (אז בשביל מה כל הסיבוך?.....) לאחר כמה שנים (נדמה לי שגם פה דובר ב- 3 שנים, ) הרופאה אמרה לי שאין יותר אישור, וממילא אחרי כל כך הרבה זמן אין שום תועלת בתרופה, ואין טעם להשתמש בה יותר. אז הפסקנו. מקווה שעזרתי

נילי41

New member
אקסלון../images/Emo184.gif

גם בעלי קיבל אקסלון בקופח מכבי. כל חצי שנה היינו צריכים לעבור וועדה שאישרה את התרופה. אחרי תקופה של כשנתיים וחצי במכבי אמרו לי שהאישור לאקסלון עומד להסתיים... ממש באותו הזמן הרופא המטפל אמר שהתרופה כבר לא משפיעה יותר ועברנו לממקוס (כתחליף לאביקסה) וזה לא נמצא בסל ולא מאושר ועליו אנחנו משלמים 300 ש"ח בכל חודש.

למעלה